Testissä Nikon Coolpix P340 ja kuvia viikkojen varrelta

Toinen kamera, jonka sain Nikonilta testikäyttöön yhteistyön tiimoilta muutama viikko taaksepäin on Nikon Coolpix P340, jolla olenkin jo jonkin verran päässyt kuvailemaan tässä viikkojen kuluessa. Verrattuna aiempaan testikameraan Coolpix S6600:aan verrattuna olen ehdottomasti tykästynyt tähän enemmän! Heti paketista avatessa ihastuin valkoiseen runkoon ja siihen, kuinka jykevältä pokkari tuntuu käteen.

Kameran ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi Wi-Fi-toiminto, jonka avulla kuvia voi helposti jakaa langattoman verkon kautta älylaitteisiin, kuten nyt vaikkapa älypuhelimeen ja jakaa puhelimesta kuvia esimerkiksi nyt vaikkapa nyt sitten Facebookiin tai vaikkapa Instagramiin. Ei hullumpi juttu ollenkaan 😉 Jako vaatii puhelimeen asennettavan Nikonin Wireless Mobile Utility-sovelluksen (yhteensopiva iOs:in ja Androidin kanssa), joka oman kokeiluni pohjalta on todella yksinkertainen käyttää!

Wi-Fi-toiminto on toki oleellinen, mutta sen lisäksi kuvat taltioituvat 12 megapixelillä ja 5-kertaisella optisella zoomilla. Kameran pikavalikossa on valittavissa erilaisia pikamuokkaustiloja, jotka mahdollistavat kuvien oton suoraan esimerkiksi mustavalkoisina tai seepiana. Toki myös videot onnistuvat Full HD-laadulla.

Eikös ole kaunis kamera!? 🙂

Oon jäänyt aivan koukkuun kirsikoihin lähiviikkoina!! Houkuttelee tällä hetkellä ehdottomasti enemmän kuin mansikat ja tuleekin ostettua melkeinpä joka kauppareissulla. Nami!

 Pikkubebe 

Jotain ikivanhoja räpsäisyjä kun oltiin lähdössä toukokuun lopussa yo-juhliin..

Eilinen vierähti puistossa kölliessä, oli nimittäin mun kesäloman ensimmäinen kunnon aurinkopäivä. Siis voi perhana!! On tässäkin ollut kesäloma. Onhan sitä lomalla nyt toki muutkin asiat tärkeitä kun pelkkä aurinko ja auringonotto, mutta kun työskentelee ympäri vuoden sisällä toimistossa 9-17, niin toivoisi toki että sen viikon kun viettää kesällä lomaa Suomessa, niin olisi kerrankin hyvät kelit. Varsinkin kun on tämmöinen malttamaton kesän odottaja kuten minä. No mutta sitten syksyllä..

 Multa on muuten kyselty noista rusketuksen tehostajista. Ennen olin öljyjen aktiivikäyttäjä, mutta lähiaikoina olen jotenkin suosinut tuommoisia voidemaisia versioita, jotka eivät sotke ihan niin paljoa. Tuo Australian Goldin on geelimäinen ja jättää viileän tunteen iholle, tuli ostettua Karibian reissulta enkä tosiaan tiedä saako Suomesta mistään ostettua. Tuo Avonin Maxi Tan taas on emulsiomainen karoteenirasva maksimoimaan rusketusta, saatu blogin kautta.

 Alppila 4ever

Tehtiin eilen pulled porkia toista kertaa tällä viikolla. Huhhuh. Hyvää oli toki yli 4h uunissa paistamisen jälkeen, mutta sanoisinko näin, että kahden tämän viikkoisten kassler-kilon jälkeen ei meidän taloudessa kyllä ihan hetkeen sitä kokkailla.

Vielä jos palataan tuohon Nikoniin, niin olen toki pokkarina tykästynyt sen pieneen kokoon, joka mahdollistaa mukana kantamisen käsilaukussa. Varsinkin tilannekuvat ”reissun päällä” onnistuvat kameralla ja värit ovat selkeitä ja kauniita.

Nyt alan puuhailemaan ja otan kaiken irti tästä viimeisestä lomapäivästä. Jeejee! 🙂
Postauksen kuvat otettu Nikon Coolpix P340:lla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.