Isojapieniä kysymyksiä ja viime viikkojen instapläjäys!

Tiedättekö sen…

..kun herää aamulla ennen herätyskellon soittoa ja ajattelee, kuinka ihanaa on saada vielä nukkua. Ja juuri silloin se herätyskello aina soi?
..kun lupaa aina seuraavalla lomalla ”ihan oikeasti” herätä aina aikaisin, jotta ehtii saada asioita aikaiseksi, aikaisia lenkkejä, aamusalia. Kun todellisuus ja loma iskee päälle, havahtuu aina siihen, että viettää suunnilleen puolet lomapäivistä nukkuen?
..hyvät kesäsäät ovat aina silloin kun et ole lomalla. Murr!
..kun lupaa itselleen aina aloittaa viikon kuntosalilla, mutta vetoaa aina iltapäivällä siihen, että koska maanantai on aina niin rankka, niin tiistai on huomattavasti fiksumpi päivä aloittaa viikon treenit?
Ja mitähän näitä olisi..
Miksi kivoja asuntoja löytyy aina silloin, kun ei ole ostamassa, eikä ollenkaan silloin kun taas on?! Ajankohtaisia kriisikysymyksiä 😀 En näköjään muusta enää jauhakkaan kun muutosta.
Jotain instagram-otoksia viikkojen varrelta..

*muutama viikonloppu sitten istuttiin kesän ensimmäisillä viineillä Porvoonkadun baarin terassilla
*valinnanvaikeutta sipsihyllyllä viikonloppuna. Mukaan tarttui tottakai lempparit Rainbow:n ”manhattanit”, ihan parhaita sourcream&onion-sipseistä!! Kyllä Rainbow osaa homman 😉
*lakkasin viikonloppuna nudet kesäkynnet
 
 *niistä kirsikoista kirjoittelinkin jo hehkuttelut. Eilen illalla mussuttelin loput jääkaapissa olleet, eli tänään täytyy käydä ostamassa lisää!
*peiliselfietä Jutan synttäreillä Club Showroomilla 😀
*minä ja Mabe matkalla juhannuksen viettoon
*uusi lemppari Batisten kuivashampoo vaalealle tukalle! Tykkään tuossa sen hienojakoisuudesta, joka ei jätä tukkaa yhtään möhnäiseksi. Löytyy muistaakseni myös brunette-versiona. Kevyempi versio Batisten XXL-kuivashampoosta, jota on myös tullut testailtua.
 *peiliselfietä matkalla töihin 😀
*pikkulaukun sisältöä ja tuo ihana laina-Nikon P340 <3
*ihanan aurinkoista (not) juhannusmaisemaa kaverin isän mansionilta. Meidän juhannus oli aivan best Jyväskylässä! Grillausta nuotiolla, puusaunaa, pulahtelua jääkylmään järviveteen 🙂
*puistochillailua ja epätoivoiset yritykset saada loman viimeiset auringot pintaan
 Minuthan löytää Instagramista täältä!
Nyt hauvojen kanssa lenkille ja töihin. (Kirjoitin ensin, että nyt hauvojen kanssa töihin. Hahha :D)
Lomaltapaluufiikikset ovat olleet muuten mitä mainioimmat. Eilen ei ollut ollenkaan epätoivoinen maanantai, vaan heräsin töihin suorastaan innoissani aamulla. Loma tehnyt tehtävänsä 😉

4 vastausta artikkeliin “Isojapieniä kysymyksiä ja viime viikkojen instapläjäys!”

  1. Hei! Onko se batisten xxl-kuivashampoo valkoista? Eli voiko brunette käyttää sitä? 😀 en tykkää siitä shampoosta joka on oikesti tarkoitettu bruneille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.