Torstai 10 ja vika mahis huutaa Louis Vuitton Monogram Denim shawl!

Moimoimoi. Oon jotenkin meuhkannut menemään lähiaikoina sen kodinetsinnän kanssa niin, että tuntuu ettei tässä oikein muuta ole tehnytkään kun miettinyt sitä. Hohhoijjaa.. Kai se koti sieltä sitten tulee kun on tullakseen. Ensinhän katsottiin jotain pommikuntoisia kämppiä ja nyt taas aikalailla valmiiksi remontoituja, eli kaikki optiot ovat auki. 
Noissa huonokuntoisissa nyt on se kurja, ettei muuttamaan pääsisi heti, mutta tietysti se etu että saisi kodista omanlaisensa. Onko ketään muka kuka myös tällä hetkellä ”kriiseilee” asunnonhankinnan kanssa? Millaista ja mistä etsitte? Tajusin muuten myös, että ihan kohta tulee täyteen 3 vuotta siitä kun muutin Helsinkiin. Aika vain menee niin nopeasti!
Viime viikonloppuna otin kaiken irti auringosta. Käytiin Suomenlinnassa (siis hui kuinka täynnä ne lautat olivat ja merellä yllätti mysteerinen sumu!) ja sunnuntaina köllöteltiin puistossa grillaten. Toivottavasti helteet jatkuvat vielä ensi viikonloppunakin, niin pääsen taas ottamaan kaiken irti 😉 
Viikonloppuna pyörähdettiin myös Porvoonkadun baarissa lauantai-viinillä (ja muut katsoivat matsia, argh). Eilen taas käppäiltiin Puu-Vallilassa ja tuli ihmeteltyä kuinka kaunis alue onkaan!
Aina muuten kun palaa muutamien päivien tauon jälkeen blogiin, niin muistaa kuinka ihana tätä loppujen lopuksi on väkertää ja upottaa mieli ihan tämmöiseen hömppään. Samalla taas harmittaa, ettei enää ole mahdollista ajanpuutteen vuoksi panostaa tähän enää aivan niin täysillä kun joskus pari vuotta sitten. Onneksi olette jo tottuneet siihen, että vaikka täällä olisi muutamia päiviä hiljaista, niin valitettavasti aina sinnikkäästi tehdään sitten paluu täältä Alppilan kulmilta 😉
Ps. Huuto.netin kohteeni Louis Vuitton Monogram Denim shawl muuten sulkeutuu ihan näillä näppäimillä tänään ja löytyy täältä!
Pps. Alehaukoille tiedoksi, että Nelly.comissa alkoi kamppis joka antaa 10% lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista koodilla 10SALE. Hyvä mahdollisuus tehdä esimerkiksi merkkilöytöjä edullisesti. Aleen kurkkimaan tästä!

Sisältää mainoslinkin

8 vastausta artikkeliin “Torstai 10 ja vika mahis huutaa Louis Vuitton Monogram Denim shawl!”

  1. Juu täällä kanssa saman asian kanssa painiskeleva.. me asutaan tosin itä-suomessa…etsinnässä ois rivari kaksio tai kolmio….2000 luvulta….ja ei alle 55 neliöö ja sähkölaskut ei sais olla miljoonia…. ollaan käyty aika montaa kattoo mut saa nähä…tiedän siis tuskasi 😀

    1. Noin uusi rivari olisi kyllä aivan unelma, täällä pk-seudulla ei olisi ikinä varaa! 😀 Toivottavasti löytyy pikaisesti mieleinen 😉

  2. En oikeastaan etsi asuntoa, mutta ihana joskus selailla kaikkia asuntoilmoituksia. Lähinnä kriiseilen talon remontoimisen kanssa. Mies aina selittää kuinka pitäis rempata sitä ja tätä, mutta sitten ei oo muka koskaan aikaa tai sitten kaikki on kallista. Ja sitten, kun olisi aikaa, tehdään ihan jotain muuta. Toki remppaamiseen saa rahaa (ja aikaa) kulumaan, mutta jos edes voisi aloittaa jostain :D.

  3. Täällä puu-vallilassa on ihana asua, "maalaisena" eli maalta helsinkiin muuttaneena on melkein kun kotona olis ;D uskomatonta miten tämmönen paikka on kuitenkin niin lähellä keskustaa ja silti niin rauhallista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.