Alppila 4ever

Huomenta! Oon tässä asuntojen selailun lomassa miettinyt uuden kodin sisustusta siltä osin näin yleisellä tasolla kun se vaan on mahdollista, asunnosta kun ei ole tällä hetkellä vielä mitään tietoa.. 😀 Selailin joku päivä jotain sekalaisia asuntokuvia ja tajusin, että olen ihan oikeasti maailman huonoin ihminen sisustamaan. Tännekkin asuntoon olen vaan juntannut kalusteita ja jotain muutamia elementtejä, jotka nekin ovat muuttuneet ihan sekasorroksi sen jälkeen kun tänne on mahdutettu kahden ihmisen tavarat. 
Aloin miettimään, että miten selviäisin isomman asunnon sisustamisesta. Varmaan täytyy pyytää joku kaveri apuun, hajoaa jo pää ajatellessa että pitää ostaa esimerkiksi makuuhuoneeseen lähestulkoon kaikki uutta aivan sängystä ja yöpöydistä ihan yöpöydän lamppuihin asti. Olen jotenkin semmoinen, että haluaisin asioiden olevan heti valmiita, stressaa ajatus että pitäisi viikkotolkulla ”suunnitella” jonkun huoneen sisustusta. Kamalaa stressata tämmöisestä asiasta. Ehkä tosiaan pitäisi alkaa selailemaan jotain hemmetin ”inspiraatiokuvia”, nimittäin tuntuu että multa vaan puuttuu aivoista joku pala joka mahdollistaa asioiden yhteen hahmottamisen. Tai sitten se pala on vain lamaantunut vuosien käyttämättömyyden jälkeen. Kamalaa, hahah.

Viimeksi kun ihailin Puu-Vallilaa, niin noita puutaloja löytyy onneksi täällä Alppilassa ihan naapuristakin jossei jaksa kauemmas lähteä. En voi taas kerran sanoa muuta kuin että Alppila on aivan paras paikka asua. Ei kaduta kyllä tippaakaan, että muutin juuri tänne kolmisen vuotta sitten. Enpä olisi muuten itseasiassa Tommiakaan tavannut ;D
Nikon Coolpix-yhteistyön tiimoilta testailu tuon Coolpix P340:n kanssa lähentelee loppuaan ja tätä jämäkkärakenteista kameraa tulee kyllä ikävä. Kamera on reilun kuukauden liikkunut käsilaukussa mukana siltä varalta että vastaan tulisi jotain jota haluaisi ikuistaa.

Erityisesti värit tallentuvat tuolla kyllä oikein kauniisti, eli oiva kamera eteenkin kesäkuvailuun! Seuraavaksi lupaan jotain muuta kun Alppila-höpinää 😉

Nyt yritän päättää, että lähdenkö porukan mukana Hankoon vai jäänkö kotiin ottamaan aurinkoa. Hmmm..
Kuvat otettu yhteistyön tiimoilta Nikon Coolpix P340:lla

Yksi vastaus artikkeliin “Alppila 4ever”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.