Päivällinen Havaijilaisittain

Taas yhtä ihanaa kesäpäivän alkua! Meillä on ollut meneillään muutaman viikon mittainen Jälkiä jättämättä (The Killing)-maraton Netflixistä, kun sitten eilen saatiin sarja päätökseen tai oikeastaan uutta tuotantokautta odotellessa. Nyt täytyy taas yrittää etsiä epätoivoisesti seuraava sarja jota katsoa. Pari kesää sittenhän olin aivan totaalisen koukussa Dexteriin ja töllötin sitä suurinpiirtein aamusta yöhön asti välillä. En itseasiassa edes tiedä onko Dexteristä tullut sen jälkeen uusia tuotantokausia, täytyy itseasiassa tutkia.. Californicationistakin olen pudonnut ihan kärryiltä.
No mutta, telkkarisarjoista viis. (Meillä on muuten noin kahden viikon aikana avattu televisio about 1-2 kertaa sen vuoksi kun ollaan oltu niin Netflixin orjia, olen samalla myös täysin vierottautunut Huomenta Suomesta/Aamu Tv:stä, samalla myös hieman pihalla nykyään maailman menosta kun ei tule kuultua mistän uutisia :D)
Käytiin eilen myöhäisellä synttäridinnerillä Hokussa Merimiehenkadulla. Paikka on siis pieni Havaijilainen ravintola, jossa meidän on pitänyt jo kauan käydä, mutta homma on jotenkin aina unohtunut. Pöytiä löytyy paikasta noin 6 kappaletta, joten varsinkaan isolla seurueella on sinne aivan mahdoton päästä ilman pöytävarausta.
”Surffikaljaa”, niin hieno tuo pullo!
Söin itse lohiteriyakin, namii. 
Pääruoat olivat muistaakseni 20-23 euroa, joten ihan siedettävissä hinnoissa mennään.
Onko joku teistä käynyt Hokussa?
Ja voi hittolainen, mun pitäisi askarrella uusi banner, koska nykyään jotenkin raivostun tuosta nykyisestä 😀 Ainiin ja samalla pitäisi päivittää blogin Facebook-sivujen kuvaukseen, että olen nykyään 27, enkä 26-vuotias 😀 Apua.
Kuvat Instagram-päivityksiäni, sieltä löydyn edelleen nimellä iines

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.