Hellekosmetiikan lempipoiminnat

Tämä touhu helteen kanssa alkaa mennä jo aika hc:ksi, käytiin eilen nimittäin Kallahdessa iltapäivällä uimassa ja merivesi oli +25-asteista. Huhheijjaa, mennään jo lämpimämmissä lukemissa kun kaukomatkoilla. Mutta mikäs siinä, kerrankin 😉
Kuluva kesä on ollut mielestäni muutenkin kaikilla tavoin onnistunut, ei voi ainakaan syyttää siitä ettei olisi tehnyt mitään tai saanut asioita aikaiseksi. On tullut uitua, loikoiltua auringossa, käytyä hyvissä ravintoloissa.. Ja niinhän kesällä tuleekin!

 
Biothermin CC-voiteen lisäksi kesän ehdottomimmat kosmetiikkalempparit ovat olleet YSL:n kiiltopuna ja uutuutena Yves Rocherin kiiltolakka, joka on ollut kynsien vakkariväritys viimeiset kaksi viikkoa.

Näistä punista kirjoittelinkin jo aikaisemmin ja mulle kävi tuuri alkukesästä kun sain yllättäen äidiltäni laivatuliaisena tuon oranssin sävyn, jonka perään olin alunperin itsekkin haikaillut. Eikä äiti edes ollut tiennyt koko asiasta! Koostumus näissä on aivan täydellinen, sanoisinko aavistuksen sorbettimainen; kosteuttava mutta silti kevyt, eli kaikkea mitä kesäpunalta toivoo. Väri ja kosteutus pysyy hyvin huulilla ja puna on ollut yllättävän riittoisa! Aivan ehdoton vakiotuote meikkipussiin! 🙂

Ja sitten tuo lakka, jonka jälkeen muut kynsilakat ovatkin jääneet kaapin pohjalle unholaan. Juuri tämän sävyinen lakka on ollut ostoslistalla jo kauan, mutta en ole aikoihin ehtinyt kemppaostoksilla käydä, joten olin aivan onnessani saadessani tämän blogilahjana muutaman muun Yves Rocherin kesätuotteen kanssa. 
Yvesin lakkoja en voi muuta kuin kehua. Verrattuna muihin huomattavasti hinnakkaampiin lakkoihin kuten Chaneliin verrattuna lakan pysyvyys on aivan huimasti parempi ja hintakin pyörii kuudessa eurossa. Lähikuukausina olenkin lakkaillut pääasiassa Yvesin lakoilla, joiden kohdalla voi luottaa siihen ettei väri lohkeile ensimmäisten päivien aikana. En voi kertakaikkiaan muuta kun suositella 🙂
Olen miettinyt pääni puhki tuota sävyä, joka on tavallaan pinkki, mutta toisaalta myös kirkkaanpunainen. Tai no oikeastaan ehkä niiden kahden sekoitus. En saa päähäni mikä olisi tuon värinen 😀
Lakka löytyy Yvesiltä tosiaan täältä
Huomisesta alkaen on ennusteen mukaan luvattu ukkosia!! Kertakaikkiaan rakastan ukkosmyrskyjä, enkä ole koko kesänä kokenut täällä Etelässä vielä yhtäkään. Tai sitten ovat vain menneet multa kertakaikkisen ohi. Toivottavasti tällä kertaa ennusteet pitävät ja saadaan kunnon jyrinää. Tuppaa nimittäin olemaan varmalla monen vuoden kokemuksella niin, että ukkoset kiertävät aina sen paikan missä itse olen. 
Mutta nyt hikoilemaan töihin, epikset niille jotka edelleen lomailevat 😉
 
Sisältää mainoslinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.