Bikinien metsästys

Huomasin Nellyllä alkaneen viikonlopun yli kestävän alennuskamppiksen bikineistä, ei voi näillä keleillä kukaan ainakaan väittää etteikö olisi tullut niille käyttöä 😉 Musta tuntuu, että olen nykyään koko ajan ostamassa uusia bikineitä (tai no tarkemmin ajatellen en kyllä koko tänä vuonna yksiäkään, mutta viime kesänä kahdet joka nyt ei ole mikään paniikkimäärä kuitenkaan) kun ne tuppaavat aina merivedessä haalistumaan ja venähtämään. Yrittipä sitten ostaa kuinka laatua tahansa.

Kurkin netistä uusia bikineitä itseasiassa jo mun juhannuksen kesälomasta asti, mutta jotenkin koko asia sitten unohtui, eikä tässä ole onneksi mikään paniikki kyllä ollutkaan. En muista kerroinko jo, että varattiin Kalifornian reissujen lisäksi myös matka Meksikon Sayualitaan, joten nyt totta tosiaan tulee niille bikineille käyttöä parin kuukauden kuluttua!

Ennestään mulla on yhdet Maajiin bikinit, joista olen pitänyt kyllä hurjasti. Voisi sanoa, että lähestulkoon ainoat, jotka eivät ole aivan totaalisesti venähtäneet ja haalistuneet. Löysin Nellyn valikoimista ihanat Maajiin kappaleet (2 ja 4), joista varsinkin tuo nro 2 kiinnostaisi kovasti pistää tilaukseen.
1. Panos Emporio täältä 2. Maajii täältä 3. Vitamin A täältä 4. Maajii täältä

Kaikki kamppistuotteet löytyvät täältä!

Koodi BIKINIMANIA antaa siis valikoiduista bikineistä kassalla -25% ja koodi on voimassa 4.8 klo 00:59 saakka.

Musta tuntuu jotenkin, että nykyään bikineiden hankinta on jotenkin aivan ylityölästä kun malleja ja kuoseja löytyy vaikka millä mitalla. Lähiviikkojen tarkoitus olisi karsia vaihteenotettavat vaihtoehdot ainakin muutamaan…
Ainiin ja aloitin uuden operaation (josta kerron nyt teille ensimmäistä kertaa kenellekkään), jonka myötä mun mielestä on aivan ok ostaa uudet bikinit tai minkä vain vaatteen, jos heittää uutta tavaraa vasten kaksi muuta pois tai muuten vain kirppiskassiin. Eikös ole aivan oikeutettu suunnitelma?! 😀
sisältää mainoslinkkejä

Yksi vastaus artikkeliin “Bikinien metsästys”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.