Kotijuttuja: Sänky

Voi perhana soikoon! Sen kerran kun kertaan vuodessa päätän vähän säätää blogin ulkonäköä, niin enköhän päädy säätämään pelkän bannerin kanssa puolitoista tuntia. Ja jostain ihmeen syystä onnistun silti saamaan tuon bannerin taustan harmaaksi, vaikka se Picasassa ja mualla kyllä oli aivan vitivalkoinen.. Hmm. En ymmärrä. 
Nyt kun ollaan (melkein) päästy yhteisymmärrykseen keittiön ja muun remontin suhteen (aion muuten edelleen vängätä sen valkoisen keittiön perään!), on tullut ajankohtaiseksi vähän tutkailla kalusteita uuteen kotiin. Ja sanon nyt ihan ensimmäiseksi, ettei miehillä kyllä ole paljoakaan sananvaltaa mitä tulee sisustukseen 😉
Sen jälkeen kun saadaan remonttiin uppoamaan tuhansia euroja, ei tällä erää oikein ole sen kummempiin designkalusteisiin (:D) varaa vaan tyydytään aivan suosiolla Ikea-laatuun. Ja mitä nyt Ikea-laatuun tulee, niin vuosien kokemuksella Ikean laatu on omasta mielestäni vain parantunut! Valikoimaan on tullut huomattavan paljon ns. parempiakin ja uniikeimpia tuotteita kuten esimerkiksi Stockholm-mallisto.

Edelleen haluaisin Artekin ruokailuryhmän, mutta sitten joskus kai sitten..
Yksi asia, johon mielestäni tulee edelleen panostaa kunnolla, on sänky. Ihminen viettää niin suuren ajan elämästään nukkuessa/sängyssä, ettei nukkumismukavuudesta ole varaa tinkiä. Hyvinnukutut yöunet ovat kaiken perusta 😉 Hästens olisi toki se ihanteellisin vaihtoehto..
Olen itseasiassa kuullut Ikean patjoista vain pelkkää hyvää, vaikka vielä muutama vuosi sitten asiaa epäilinkin. Eivätkä hinnat tosiaan kovin paljoa edullisempia ole verratessa muihin kalusteliikeisiin, juurikin siis patjojen osalta, joten ehkäpä niiden valmistukseenkin on panostettu sekä aikaa, että raaka-aineita.
Olin itse alkuun ehdottomasti jenkki/divaani/runkopatjan kannalla ja pidin varteenotettavimpana vaihtoehtona tuota Årviksandin divaanisänkyä kahdessa ylimmässä kuvassa. Sitten aloin pohtia, että onko harmaa sittenkään meidän juttu ja tultiin yhteistuumin siihen tulokseen, että tuo puinen/valkoinen Mandal-sänky saman sarjan päädyllä voisi olla ihan fiksu valinta ottaen huomioon tuon allaolevan säilytystilan!
Olen tehnyt wordiin ostoslistaa kaikista hankinnoista ja yritän nyt alkaa karsimaan pois siitä kaiken maailman turhakkeet. Pääasia, että näin alkuun hankkii kaikki välttämättömimmät ja katsoo sitten tarpeen mukaan, mitä muuta sitä mahdollisesti tarvitsee.
Mutta nyt saa jakaa kaikki risut ja ruusut Ikean joustin- ja runkopatjoista! 🙂
Kuvat lainattu Ikean sivuilta

7 vastausta artikkeliin “Kotijuttuja: Sänky”

  1. Jaahas tulikohan se mun kommentti äsken… Pointti oli se että, tallenna toi bannerikuva koneellesi jpg-tiedoston sijaan png-tiedostona, niin pitäis toimia. 🙂

  2. Me nukutaan ikean patjoilla, ja hyvin nukutaankin!! Mulla on pehmeämpi patja, 40kg painavalla poikaystävällä vähän jäykempi, eli molemmat vielä sai sellasen mistä tykkää 🙂
    Ostettiin sit kyllä tosi kallis parisängyn petari 🙂 ja hyvät petivaateet ja täkit yms tekee kans paljon!

    Mut voin lämpimästi suositella ikeaa, vaikka eihän se mikään hästens oo 😀 sieltä mä ostaisin sängyn jos ois ylimääräisiä tonneja 😀

    1. Joo ehdottomasti hyvät petivaatteet, peitot sun muut tekee myös paljon 😉 Onko teidän petari myös Iksusta? Mietin, että voisi myös tehdä niin, ettei ostaisi ihan kalleinta patjaa, vaan sitten todella hyvän petarin tai toisinpäin. Joo Hästens olisi todellakin unelma..ehkä joskus vielä haha!

    2. Joo petari on kans ikeasta 🙂 makso hintsun alle 300e, eli samanverran ku patjat ja sängynrunko 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.