Yves Rocherin kesäuutuuksia

Sain joku aika sitten testin Yves Rocherilta kesätuotepaketin, jonka sisällöstä suorastaan riemastuin! Vaikka Yves Rocher on ollut mukana elämässäni käytännössä aivan pikkutytöstä asti, olen jotenkin viime vuosina täysillä rakastunut Yvesin tuotteisiin.

Muistatteko joskus lapsena kun niitä Yvesin postimyyntikirjeitä tuli kotiin, joista sai irroittaa tilausmerkkejä ja liimata tilauslomakkeeseen ikäänkuin postimerkkejä? Ja niitä arvontarullia, joita sai availla ja katsoa onnestiko? Niiden kanssa ainakin itse ähersin silloin yli 20 vuotta sitten 90-luvun alussa, oli aina niin jännittävää availla niitä kirjeitä. (Itseasiassa näin työtoverin pöydällä eräänä päivänä semmoisen kirjeen, joten ilmeisesti nuo legendaariset kirjeet ovat vielä käytössä!)

No mutta! Olen paasannut miljoona kertaa Yvesin ykköstuotteistani, joita on esimerkiksi jokapäiväiseen meikkiini kuuluva kauniisti päivetystä korostava Sunkissed effect fluid foundation sävyssä 02 (nykyään Lumenen syrjäyttänyt) heleyttäjä , sekä Monoi de Tahiti-tuotteet, joita ei kyllä aurinkoöljyjen saralla korvaa mikään.

Olin lukenut jostain jo aikaisemmin noista Yvesin Sheer botanical uutuuspunista, jotka
ovat kevyen kiiltomaiset huulipunat, vähän samaa kastia kuin ne
aikaisemmin esittelemäni YSL: kevyet kiiltopunat, mutta todella
huokeaan hintaan. 
Kesällä kun harvemmin jaksaa lotrailla paksuilla
huulipunilla, nyt helteillä varsinkin hakee hieman väriä piristämään
ilmettä, mutta kuitenkin kevyttä koostumusta. Nämä läpikuultavat sävyt
sisältävät kirsikkaöljyä, joka heijastaa valoa ja antaa kevyttä kiiltoa.

Moment de Bonheur-uutuustuoksu on kukkainen ja raikas versio alkuperäisestä. Löytyypi täältä.

Näitä kiiltopunia on saatavilla 12 eri sävyssä, joten aika varmasti jokaiselle löytyy se oma sopiva. Omani ovat sävyissä 42. Rose vif ja 61. Tangerine. Punien hinta on 12,90e/kpl ja löytyvät täältä.

Mietin hetkisen suihkussa ensimmäistä kertaa tällä pestessä, että mille ihmeelle tuo vadelmasuihkugeeli tuoksuu, kunnes tajusin sen olevan Grandi-vadelmamehujää. Saakohan niitä enää edes mistään?! Suihkugeeli on kevyesti kuoriva ja sopii siksi käytettäväksi päivittäisen pesuun. Tuoksu on kertakaikkiaan ihana 🙂 Löytyy muissakin tuoksuissa täältä.

Tätä lakkaa ehdinkin jo muutamaan otteeseen hehkuttaa, joten saa riittää tällä erää. Aivan täydellinen sekä sävyltään, että kestävyydeltään. Lakka on siis runsaspigmenttinen ja -kiiltoinen ja kynnellä todella kaunis. Sävy on 111. Rose cocktail löytyy täältä.

Ei tarvitse varmaan montaa kertaa enää mainita, kuinka hullu olen aurinkoöljyihin vaikka tuo villitys onkin tässä parin vuoden aikana ehkä aavistuksen päässyt laantumaan. Monoi de Tahiti-sarjaan on tullut nyt uutena kimallekuivaöljy, joka on oiva esimerkiksi kesäillanviettoihin sääriin sipaistuna. Öljy löytyy täältä (8,90e!).

Vaikka olenkin saanut nämä tuotteet blogilahjana, uskon aivan vilpittömästi Yvesin tuotteisiin ja voin kyllä suositella niitä käsi sydämmellä. Hinta-laatusuhde on kertakaikkiaan kunnossa ja merkkiähän on viime vuosina brändätty oikein kunnolla nuorekkaammaksi. Omasta mielestäni brändäys on ehdottomasti ainakin onnistunut 🙂 

Sisältää mainoslinkkejä

2 vastausta artikkeliin “Yves Rocherin kesäuutuuksia”

  1. Hei,
    Tulipa mieleeni kun olen pitkään käyttänyt ripsienpidennyksiä ja nyt olisi pitkän tauon paikka jotta käytätkö sinä vielä sitä ripsiseerumia? Mikä olikaan sen merkki ja koitko sen oikeasti toimivaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.