Alppila 2011-2014

Selailin tässä eräänä aamuna iPhoton kuvatiedostoja tarkoituksena poistella jotakin turhia ikivanhoja kuvia. Samalla mieleen nousi muistoja kolmen vuoden takaa kun muutin Jyväskylästä Helsinkiin saatuani oman alan töitä ja suorittamaan opintoni loppuun. 
Nyt elokuussa tulee nimittäin kolme vuotta täyteen siitä kun kotiuduin Helsinkiin ja aloitin pesänrakennuksen nykyisessä asunnossa, jonka joudun nyt muuton myötä jättämään taakseni ja aloittamaan sitten taas uuden sivun elämässä. Moni asia onkin ehtinyt muuttua tässä muutaman vuoden aikana, enkä kadu kyllä hetkeäkään muuttoani Helsinkiin.
Muistan ne ensimmäiset kuukaudet tässä uudessa kodissa. Heräsin liukuvan työajan myötä aamuisin ennen viittä, istuskelin keittiönpöydän äärellä tällä samaisella tuolilla, join reippaasti omatekoista lattea ja hurautin kolmosen sporalla Bulevardille töihin seitsemäksi.

Joku aamuinen Photobooth-sessio 😀 

Muuttorumbaa 2011

Alppilan myötä tulee ikävä sitä samaista kolmosen sporaa, sisälle kantautuvia Linnanmäen kiljuntoja, lähikauppaa, Weeruskaa, naapureita, lähipuistoa..
..mutta toisaalta myös odotan innolla uutta seutua ja uutta kotia!
Saan tänään kerrankin viettää maanantaita ylityövapaan merkeissä. Tosin tänään ei voi ihan heittäytyä köllöttelyksi kun pitää raivailla tavaroita ja mennä uudelle kämpälle 🙂

2 vastausta artikkeliin “Alppila 2011-2014”

  1. Hei, onko sinulle sattunut kohdalle missään asunnossa sokeritoukkia tai muita esim. turkiskuoriaisia? Niitä taitaa aika paljon asustella kerrostaloissa. Jos sinulla on kokemusta, niin oletko häätänyt niitä millään myrkyillä? Onnea erittäin paljon uuteen kotiin, toivottavasti viihdytte uudella alueella. 🙂

    1. On entisessä asunnossa Jkl ollut kumpiakin, turkiskuoriaisia näin vain pari ja taisivat sitten kadota ja sokeritoukat myös katosivat putkirempan myötä. On täälläkin jotain sokeritoukkia näkynyt, onhan niitä usein vanhoissa taloissa, onneksi tosin harmittomia. En ole sis mitään myrkkyjä käyttänyt. Ja kiitos kovasti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.