Kotihaaveilua: Tiiliseinä

Käytiin toissapäivänä ammattilaisen kanssa katsomassa uuden asunnon keittiötä ja vähän havainnollistamassa, että mitä tulee mihinkin. Keittiö kun on pieni, niin täytyy hieman osata soveltaa suunnittelun kanssa eikä ihan luottaa näin amatöörinä omiin vaistoihinsa.

Vanhat kaapit purettiin keittiöstä viime viikolla ja kuten arvasimmekin, takaa löytyy tiiltä joka nyt sitten on tarkoitus kaivaa alta keittiöön. (Ainiin ja päätettiin nyt kai sitten keittiön kohtalo ja annoin periksi kiiltävälle mustalle. Ihan siitä syystä, että saan sitten vuorostani päättää monesta muusta asiasta sisustukseen liittyen. Ellei nyt taas saada tästä keskustelua aikaiseksi..)

Koko meidän remonttisuunnittelu on nyt lähtenyt hieman käsistä ja itse remontoinnista mitään ymmärtävänä vähän jo pelottaa, että miten tässä oikein käy. (Kuulemma kaikki kuitenkin menee ihan hyvin :D) Ensin piti ainoastaan laittaa keittiö ja maalata lautalattia, sekä jotain pieniä juttuja.

Nyt suunnitellessa on kuitenkin tullut mieleen sitä ja tätä, mitä haluttaisiin tehdä. Makkarin ja kylppärin/keittiön välisestä seinästä paljastui myös tiiltä, joten nyt olisi tarkoitus mm. purkaa seinää aavistus keittiön avartamiseksi ja piikata mahdollisesti koko seinän laajuudelta tiili esiin, jos tiili nyt paljastuu sen näköiseksi kunnoltaan että sitä jaksaa pällistellä harva se päivä.

Noh, napsin alkuviikosta jotain kuvia kämpästä kun paikat on revitty auki ja napsin sitten viimeistään ensi viikolla lisää kun jotain konkreettista on viimeinkin saatu aikaan. Stressaa, vaikkei kai ole mitään stressattavaa (silti todella stressaavaa tämä stressaaminen rempasta :D), lähinnä kai se ettei tässä nyt ole mitään mitä voisin itse tehdä ja edistää hommaa. Kun purkuhommat on saatu tehtyä, voidaan hetkinen hengähtää ja antaa ammattilaisten hoitaa homma keittiön osalta.

Aikataulun kanssa tulee nimittäin todella tiukkaa, saa nähdä mitä tästä nyt sitten tulee. Pidän teidät kuulolla asiasta 😀 Kai me sitten loppujenlopuksi kuitenkin saadaan se unelmien koti! Ja täytyy katsoa miten tuon tiiliseinän kanssa käy, että jääkö sitten vain keittiön jutuksi vaiko kuinka.

Jännittää!

4 vastausta artikkeliin “Kotihaaveilua: Tiiliseinä”

  1. Osaatko antaa mitään about-arviota, millainen budjetti pienen keittiön keittiöremppaan kannattaa varata? Jos siis vaihdetaan kaikki kaappien sisuksetkin + kodinkoneet?

    1. No ei kuule mitään hajua 🙁 sehän nyt riippuu aika paljoltii siitä millaista materiaalia ja mitä haluaa. Me saadaan suhteilla keittiöjutut, joten huomattavasti edullisemmin. Varmaan oikeasti tulisi varata 4-10t, riippuen tosiaan ihan siitä mitä haluaa. Mutta en valitettavasti ole oikea henkilö vastaamaan!

  2. Ihan huippua! Kiva lukea näitä asuntopostauksia – ite ostin ja remppasin ekan kämppäni muutama vuosi sitten ja se oli kyllä jännää aikaa. ��

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.