Lomakaipuuta: Kalifornia ja Meksiko

Ehdinkin jo jotain höpistä tulevasta syksyn lomastamme, jota odotellaan nyt jo varsin innolla! Pidin kesällä lomaa reilun viikon Juhannuksen yhteydessä ja päätin, että säästän kaikki loput jäljelläolevat lomat sitten taas syksylle. Mitäs sitä suotta Suomesta kesällä minnekkään lähtemään kun pääsi nyt kerrankin onnestamaan täälläkin säiden suhteen 😉 Syksyllä onkin sitten oikein mukava päästä lokakuun sateesta ja harmaudesta pois kolmeksi viikoksi nauttimaan auringosta.
Suuntaamme tosiaan jälleen Los Angelesiin Hermosa Beachille ystäväpariskunnan luokse, jossa vietimme myös viime syksynä kaksi viikkoa (postaus löytyy täältä). Tällä kertaa pohdimme myös pitkään, että liittäisimme jonkun muun reissun tämän Losin keikan yhteyteen. Ensin kävi mielessä ohimennen Havaiji ja Costa Rica, kunnes päädyimme pieneen Sayualitan kaupunkiin (tai kylähän se oikeastaan on kun asukkaita n. 4000) Meksikossa, jonne lentää Losista muutaman tunnin. Aikataulutettiin valtaosa reissusta Meksikon puolelle, koska Meksikossa on 
a) huomattavasti edullisemmat majoitukset Kaliforniaan verrattuna
 
b) edullista (ja hyvää!) ruokaa
 
c) emme ole aikaisemmin yhdessä käyneet Meksikossa (itse pari kertaa pikipäin pääasiassa Tijuanan puolella, mitä nyt ei varsinaisesti voi laskea :D)
 
d) loka-marraskuun vaihteessa sääkin nyt on huomattavasti lämpimämpi Meksikon puolella

e) noh, ylläripylläri jotain hyviä surffipaikkoja… Eli paljon rantavahteilua mulle

En malta odottaa ensinnäkään toki sitä, että pääsee löhöilemään rannalla ainoana velvollisuutena miettiä seuraava ateria, uimaan, aurinkoon (vaikkei tästä kesästäkään olla vielä päästy yli), syömään autenttista meksikolaista ruokaa (eikä mitään amarillo-texmexiä :D) ja koluamaan paikallisia pikkupuljuja…

..Ja toisaalta sitten taas kun pääsee viettämään samalla kaupunkilomaa; piipahtamaan ehkä taas Universalilla (jos siellä on jotain uutta), pyörimään Halloween-humuun (meitä juuri muistutettiin että se on juuri kun ollaan Losissa, viime vuonna Halloween oli vasta tuloillaan, mutta silti jo totaalisesti ”päällä” kaikkialla), ja shoppailemaan !!! 
Heräsin tänään aamulla ja totesin, etten ole niin pitkään aikaan ostanut oikeastaan mitään kunnolla ja kuinka kivalta tuntuu päästä kunnolla ostoksille. Todennäköisesti en sitten raaski ostaa mitään tai en muuten vaan löydä mitään 😀

 
Pitää pikkuhiljaa alkaa rustailemaan ostoslistaa. Sain lauantaina myöhäisen synttärilahjan juurikin kaverikuriirilta Losista, joten voi ainakin yhden ruksin vetää yli ostoslistasta 😉

Kuukausi sitten ensimmäisiä lentoja varatessa tuskailin, että reissuun on vielä 3kk aikaa. Kaveri sitten lohdutti, että muutama kuukausi menee nopeasti. Ja tosiaan, onhan tässä nyt jo vierähtänyt kuukausi, mutta vielä kaksi edessä!

kollaasien kuvat lainattu täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä

6 vastausta artikkeliin “Lomakaipuuta: Kalifornia ja Meksiko”

    1. No kuule sitä täytyy pähkäillä! ;D nyt sain tosi synttärilahjaksi uudet UGGsit, niin ei tarvitse niitä ainakaan raahailla. Raportoin ostoslistasta täällä sitten 🙂

  1. Mulla on vielä 2 kk Santorinin-matkaan, mutta toivottavasti aika menee kuin siivillä, ja yhtäkkiä onkin lokakuu! 😀

  2. Sulla on joitain monta vuotta vanhoja postauksia noista chest whitestripseistä ja tosta hammastahnasta, niin haluaisin tietää kokemuksia tosta hammastahnasta. Tuosta sun laittamasta videosta saikin aika hyvin tietoa noista liuskoista, mut ton hammastahnan toimivuus olis myös mukava kuulla!

    1. Joo se tahna on hyvää, se Jenkkiversio (ei Suomen Oral-B) on paaaaaljon tehokkaampaa. Ei se nyt itsessään kai kamalasti valkaise, mutta todellakin ylläpitää valkaisutulosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.