Uutuusihastus: Nikkie

Kävin tällä viikolla piipahtamassa töiden jälkeen JHN Nordicin showroomilla Lauttasaaressa ja tutustumassa muutamaan heidän merkkiinsä. Yksi merkeistä on hollantilainen Nikkie, jonka suosio on lähiaikoina niin kotimaassa Hollannissa kuin muissakin maissa räjähtänyt käsiin, ehkäpä pian myös täällä Suomessa? 😉

Merkin mallistot keskittyvät pääasiassa pariin pääväriin ja muutamaan tukiväriin, kuten harmaaseen tai mustaan. Tämänhetkisessä mallistossa olivat kovin pinnalla kirkkaanpunainen ja tummansininen, sekä etenkin alaosissa mm. nahkahousut- ja hameet. Mallisto on tehty keskenään helposti yhdisteltäväksi.

Mikä itselläni osui silmään, sai samasta mallistosta koottua helposti asun sekä työhön, että esimerkiksi alaosaa vaihtamalla näppärästi myös rennommaksi iltarientoja silmälläpitäen. Jopa aitonahkaisten tuotteiden hinnat olivat hyvin kohtuullisia ja merkin hinnat ovat rakennettu todella kohtuullisiksi; eivät halvimmasta päästä massamerkkien tavoin, mutteivat kuitenkaan kalleimmastakaan päästä.

Neuletoppi Nikkie (saatu blogin kautta)

 Materiaali on 60% villaa, joten tulee käyttöä enemmänkin heti kun säät alkavat tässä viiletä. Tuo kaulus on muuten hauskasti irroitettava, jonka ansiosta ilmettäkin saa kivasti muokattua 🙂

Oletteko Euroopassa tai Hollannissa reissatessa (tai ihan muuten vain) vielä kuulleet Nikkiestä? Ainiin ja ps. Nikkie Finland löytyy instagramista täältä.

Juostiin Bixun kanssa uudelle kämpälle noutamaan yksi postipaketti, joka oli mennyt sinne. Nyt pääseekin sitten lepuuttelemaan. Viikonloppu tulee oikeasti niiiin tarpeeseen!!

Postaus toteutettu yhteistyönä

4 vastausta artikkeliin “Uutuusihastus: Nikkie”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.