UGG Australia Mini in baby pink

Olikohan sunnuntaina sitten viimeinen lämpöpäivä, eilen nimittäin olisi melkein tarvinnut jo takkia. Jos siis olisi semmoisen hoksannut kotoa mukaansa ottaa. Onneksi enää 2kk aikaa niin pääsee lämpöön reissuun, sen hetken nyt ehkä sadettakin jaksaa katsella 😉
Sain muuten toissaviikonloppuna mieheltä myöhäisen synttärilahjan, joka tuli aivan täytenä yllätyksenä, tai tavallaan. Olin kieltänyt kaikki lahjat ja synttäreiden tienoilla tämä yksi alkoi näytellä UGGsien kuvia netistä, että mikä väri olisi kivoin ja onko tämmöinen malli kiva. Ei tarvinnut arvailla mistä mahtoi olla kyse ja kielsin, ettei nyt remontin alla saa ostaa mitään kalliita lahjoja. Toissaviikonloppuna ystäväpariskuntamme toi kuitenkin mukanaan Kaliforniasta UGGs-parin tullessaan vierailemaan Suomeen ja nyt onkin sitten uudet popot syksylle!

UGG Minejä olin katsonutkin viime syksynä kun en itse ollut niitä hoksannut silloin Jenkkireissulta ostaa. Nyt on muutenkin vaihtelua tavallisille vaaleanruskeille! Tuon värin kanssa täytyy vain olla extravarovainen, ettei onnistu (mun
tuurilla) heti potkaisemaan johonkin vastamaalattuun seinään näillä.

Eli uudet UGGsit voikin sitten viivata yli siltä tulevalta ostoslistalta, ellei nyt heittäydy aivan hulluksi ja osta kolmansia. Nämä ovat kyllä kertakaikkiaan niin suloiset! En malttaisi odottaa syyssateiden yli, että pääsee tallustelemaan näillä!! 🙂
Ei voi kieltää, että UGGsit ja kunnon untuvatakki ovat kyllä paras varustus Suomen talveen. Vaikka viime talvi olikin kovin leuto, niin en ole joutunut rehellisesti kertaakaan palelemaan sen jälkeen kun hommasin Canada Goosen ja siitä lähtien kun on tallustellut pakkasilla EMU:t tai UGGsit jalassa.
Kohtahan kauppoihinkin tulee jo lisääntyvissä määrin talvikenkiä ja UGGs-varastotkin kasvavat! Olen huomannut, että koot tuppaavat usein menemään nopeasti ja sitten talvella onkin enää hajakokoja jäljellä, eli loppukesä on mitä parhain aika hankinnalle 😉 Huomasin, että esim. Brandoksella on todella hyvin kokoja sekä perusmalleissa, että esimerkiksi juuri mineissä. Löytyvät täältä!

Tästä tulikin mieleen, että pitäisi varmaankin taas aloittaa syyssaappaiden metsästys ennenkö kaikki kivat niistäkin myydään loppuun. En muista milloin olisin viimeksi ollut vartavasten kiertelemässä kenkäkauppoja hehe.

Sisältää mainoslinkkejä

2 vastausta artikkeliin “UGG Australia Mini in baby pink”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.