Korujemmallani

Viimeisten kolmen-neljän vuoden aikana tyylini on muuttunut todella paljon, toki on osasyynä esimerkiksi työ joka hieman rajoittaa pukeutumista. Esimerkiksi korujen suhteen musta on tullut todella nuuka ja nykyään mitä tulee asusteisiin, niin ”less is more” ainakin itseni kohdalla. Kai se on normaalia, että alkaa tässä kolmeakymppiä yltäessä ”löytää sen oman tyylinsä” (kuulostaa kamalalle :D).
Aikaisemmin korukaupassa työskennelleenä tuli välillä vedettyä övereitä korujen kanssa ja onhan se totta, että asustemuotikin on hurjasti muuttunut tässä viiden vuoden aikana. Silloin kun esimerkiksi muoviset helminauhat eri väreissä olivat se juttu ja niitä tuli välillä kiedottua kaulaan ihan monin kappalein.

Nykyään pyrin aamulla valitsemaan mahdollisimman siron setin ja olen pyrkinyt ostamaan lempikoruni pääasiassa hopeisena, joka sitten säästää pitkässä juoksussa rahaakin kun koru on käyttökelpoinen vuodesta toiseen. Ne muoviset helminauhatkin näyttivät eilen pakatessa lojuvan nykyisin kirppiskassissa, haha.

Lempikorut mahtuvat nykyään pienenpieneen laatikkoon kun ennen ei olisi kenkälaatikkokaan riittänyt 😉

Rannerenkaissa olen pitäytynyt edelleen ei-hopeisissa ja se Cartierin Love-bracelet edelleen mielessä 😀 Ketjuversiot rannekoruista taitaa olla nykyään kaikki hopeisia, jostain syystä ei sitten ole niistä yhtään kuvaa. Parhaimmat löydöt olen yleisesti tehnyt aitohopeisten korujen kanssa Snö of Swedenin ystävämyynneiltä Larusta ja Glitteristä. 
Tuolla ystiksillä on nimenomaan DFJ:n aitohopeisia koruja aivan pilkkahintaan ja erityisesti ranneketjuja on löytynyt todella kivasti! Glitterissä taas korvakoruvalikoima on aivan ehdoton aitohopeisten korujen kohdalla, eikä hinta todellakaan kirpaise!

Nämä ovat Tory Burchin nykyään oikeastaan maksimit millä toi hullutella työkäytössä. Välillä olen myös lähiaikoina alkanut pitkästä aikaa pitää korvarenkaita. Pitäisi hommata nekin vielä hopeana, on ollut työn alla jo kuukausia 😉

Kaulakoruista ovat Tiffany’sin turkoosi lukkoriipus ja kultainen nimikoru ehdottomasti aktiivisimmassa käytössä. Noita kahta rosekultaista (peacekoru Jennifer Zeuner ja toinen Marc by Marc Jacobs) en ole pariin kuukauteen käyttänyt siitä syystä että rosekultaisesta kellosta on patteri loppu, enkä ole ehtinyt käydä vaihdattamassa. Tuo värikäs riipus taas on ostettu viime vuonna Kalifornian reissulta, St. Christopher-amuletti.

Ennenhän olin kertakaikkiaan aivan kellofriikki ja toki vieläkin, mutta jotenkin olen lähiaikoina saanut taottua itselleni järkeä päähän asian suhteen ja karsinut pois turhia kelloja (ja muutenkin turhaa tavaraa) ja nykyään käyttämäni kellot rajautuvat lähinnä näihin kolmeen. Mutta mitäs sitä nyt tarvitseekaan kun kellot löytyvät kolmessa sävyssä 😉 
Jenkkireissulta tekisi kyllä mieli ostaa hopeametallinen Marc by Marc Jacobsin kello vähän sirompana mallina, jota himoitsin jo Floridassa mutta sain kuitenkin hillittyä itseni. Täytyy reissun lähestyessä käydä netissä kurkkaamassa valikoimaa samalla kun laadin ostoslistaa pidemmälle hehe. Myös Tiffany’sillä voisi taas mennä piipahtamaan..tosin vain siellä hopeaosastolla (josta muuten löytyy vaikka mitä ihanaa!).

Kivaa viikonloppua kaikille!! 🙂
Nyt hörpin muuten ilmeisesti viimeistä aamukahvia Alppilassa, nyyh.

4 vastausta artikkeliin “Korujemmallani”

  1. Mun lempiblogi kautta aikojen!! Arvaa miten innolla odotan asuntopostausta…

  2. Enää en edes osta enkä kattele ns.rihkamakoruja vaan suosiolla sitten aitoa hopeeta yms. Turha ostaa sellaista joka tummuu/menee pilalle hetkessä vaikka kuinka olisi kivannäköinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.