Muuttotantereelta moikat!

Hellurei! Voi perhana, saatiin sähkötöiden vuoksi vasta eilen illalla netti toimimaan kämpällä, joten nettailut ovat rajoittuneet lähinnä puhelimella surffailuun. Kämppä on edelleen aivan muuttotantere, aloitin toissapäivänä vasta purkamaan vaatteita jätesäkeistä kun saatiin uuden vaatekaapin runko. Ehkä pikkuhiljaa saadaan tilaakin käyttöön kun saa tyhjennettyä kassit ja laatikot.
 
Keittiöremppakin on edelleen kesken, joten ollaan viikko eletty ilman jääkaappia, kahvinkeitintä tai ylinpäänsä mitään keittiövarustusta. Ensi viikolla on niin luksusta kun saa syödä muutakin kun noutoruokaa, eikä tarvitse istua ikuisuutta aamubussissa ja odottaa, että pääsee töihin keittämään aamukahvit!
 
Palaan tänne kuulumisten kera nyt viikonloppuna kun vihdoin saa avattua läppärinkin ekaa kertaa melkein viikkoon ja saa noita pakollisia juttuja pois alta. Mutta hei! Tänään on perjantai, ihanaa kun saa huomenna koisia pitkään uudessa sängyssä, olen ollut makkarista ja ”oikeasta sängystä” niin fiiliksissä, eipä ole enää ikävä sitä vanhaa 120cm leveää patjaa 😉
 
Kivat viikonloput kaikille!!

2 vastausta artikkeliin “Muuttotantereelta moikat!”

  1. Mullakin on muutto edessä parin viikon kuluttua ja eniten ootan sitä, et voin heivata vanhan 120 cm patjan pois ja saan uuden 160 cm sängyn käyttööni. 😀 Ostin uudet peitot ja tyynytkin et voin maksimoida nautinnon. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.