Arvonta: Maylash-ripsiseerumi

Viikon alkajaisiksi pistän taas jälleen arvonnan käyntiin. Tällä kertaa arvontaan lähtee 2 kpl Maylash-ripsiseerumia, joka on myös itselläni ollut käytössä. Ripsiseerumeiden vakiokäyttäjänä olen rakastunut seerumeiden helppouteen, ei tarvitse stressata ripsihuolloista ja tämmöiselle huithapelille vaihtoehto on sopiva kun ei tarvitse stressata siitä, että hankaako ripsenpidennykset irti kasvopesulla tai yöllä tyynyyn 😉 Vielä en ole kertaakaan joutunut ”sortumaan” ripsenpidennyksiin, vaan aina saanut kivasti näyttävyyttä seerumeita käyttämällä. Ja omat nyt ovat aina omat 🙂

Kaksi onnekasta osallistujaa saavat siis syyshemmottelua ripsilleen. Osallistua voit tämän postauksen kommenttiboksiin vastaamalla kilpailukysymykseen ja tykkäämällä Maylashin facebook-sivusta TÄÄLLÄ! Ja huom. keksithän itsellesi nimimerkin ja liität osallistumiskommenttiisi s-postiosoitteesi jotta saan voittajiin yhteyden.
Eli, ovatko ripsiseerumit jo teille tuttuja ja oletteko seerumeiden vai ripsenpidennysten kannalla? 🙂
Arvontakommentit kommenttiboksiin perjantaihin 12.09.2014 klo 23:59 mennessä! Arpaonnea!

Sisältää mainoslinkin

84 vastausta artikkeliin “Arvonta: Maylash-ripsiseerumi”

 1. En oo ikinä kokeillut seerumeita, vaikka kiinnostusta on ollut. Sinänsä itse tykkään eniten tekoripsistä, koska niillä saa halutessaan näyttävänkin lopputuloksen. Tekoripsien jälkeen normaali ripsienpidennys on näyttänyt vähän laimeelta. Just otin ripsienpidennykset pois ja ajattelin, josko hetken olis ihan omilla ripsillä ja käyttäis tekoripsiä. Volyymiripsiä aion kokeilla seuraavaksi, kun pidennykset otan 🙂

  ida.tolvanen1@gmail.com

 2. Mulla on ollut ripsienpidennykset 2,5v koska omat ripset vaan on niin värittömät ja eitaipuisat. Nyt kuitenkin on tullut se hetki kun pitää pitää taukoa joten toi ripsiseerumi pelastais mut! Aiemmin oon jotain ripsiseerumia käyttänyt mutta se tais olla joku halpis eikä oikein auttanut.. Ois siis kiva kokeilla jotain joka oikeesti tehoais! 🙂 himpula_@hotmail.com

 3. En oo kokeillut vielä ripsiseerumia! Ripsenpidennykset kiehtoisi, mut pelkään että hankaan ne vahingossa irti 😀

  jonna . kuusniemi (a) gmail . com

 4. pidennykset on tuttuja, mutta niiden huollattamiseen meni hermo, joten luovuin niistä.
  seerumeita olen jo pitkään halunut kokeilla, mutta en ole raaskinut ostaa. olisi mainiota jos seerumilla oikeasti saisi kasvatettua omat ripset pidemmiksi ja tuuheammiksi.

  Osallistun sisi ilomielin kisaan!

  nim. viivu, s-posti vivitsu@luukku.com

 5. Olen käyttänyt molempia. Ripsiseeruimeista on tullut tutustuttua kuitenkin aika edullisiin merkkeihin. 🙂 Ja kyllä se on helpompaa kun ei tarvi stressata sojottavista irtoripsistä. Luonnolliset ripset kunniaan.

  -mari-
  mari.pollari@hotmail.com

 6. Jep, kokeiltu on sekä irtoripsiä että seerumeita. Tällä hetkellä IHAN luomuna eli tosi lyhkäsillä mennään../
  Kikka1970

 7. Olen monesti ollut aikeissa tilata, mutta en ole huokean hinnan takia raaskinut. Lyhyet ja suorat ripseni olisivat todella Maylashin tarpeessa! Ripsienpidennyksien jälkeen ripseni ovat osaavasta huollosta huolimatta kovin lyhyet – ei tarvitse varmaan tämän maininnan jälkeen mainita olenko ripsienpidennysten kannalla vai en. Olen toistuvasti ihaillut sun kauniita ripsiäsi ja olisi aivan mahtavaa kokeilla, olisiko minun mahdollisuus saada yhtä viehättävät ripset!

  marianne-sundstrom@hotmail.com

 8. Olen kokeillut muutamia, mutta monet eivät ole valitettavasti toimineet kovinkaan mainittavasti. Blogissani on niistä lisää.

  Nimimerkki näkyykin tässä postauksessa ja s-postiosoite on: dzinni@europemail.com

 9. En oo koskaan kokeillut ripsiseerumeita, johtuen varmaan niiden kalliista hinnasta ja siitä etten tiedä uskonko niiden toimivuuteen. Olis kiva kokeilla 🙂 Ripsipidennyksiä oon kokeillut muutaman kuukauden ajan, mutta ne ei oikein ollut mun juttu. Liian työlästä käydä kolmen viikon välein huollossa, varoa nukkumista/meikinpoistoa, ja ennenkaikkea se HINTA..

  jonnah123@hotmail.com

 10. Olen joskus käyttämyt jotain marketin seerumia (olisiko ollut L´oreal tms.), mutta jotenkin sen käyttö vain jäi… en huomannut juurikaan mitään eroa. Olisi kiva kokeilla Maylashin vastaavaa, ehkä se olisi tehokkaampi 🙂 Ripsienpidennyksiä minulla ei ole ollut, mutta jospa ensin kokeilisin seerumia 😉
  s.kansakoski(at)luukku.com

 11. NeuLash on ollut itselläni aina kausittain käytössä ja todella toimii! En usko että koskaan hairahdan pidennyksiin, omat ovat kuitenkin niin helpot ja pelkällä ripsarilla saa jo näyttävän meikin 🙂

  hjeid@hotmail.com

 12. Oi tuttuja on, pari putkiloa on tullut joskus aikaisemmin käytettyä ja pakko todeta että TOIMII! Ripsienpidennykset olisi hulppeat, mutta ennemmin suosin "omia" ripsiä. Tällähetkellä omat ripset on perinteiset tyngät ja olisi ihana taas saada pitkät ripset.

 13. Ovat tuttuja. Opiskelijabudjetin takia vaan tekee hankalaa hemmotella tuommoisilla itseään. Ennemmin olen seerumeiden takia sillä kerran olen pidennyksiä käyttänyt ja ei ollut niinkäät positiivinen kokemus. annukka36(at)luukku.com

 14. Seerumeiden kannalla. Joskus testasin jotain halpaa ripsiseerumia, mutta se ei tehonnut millään tavalla. Ois ihana saada edes vähän pidemmät ja tuuheammat ripset niin ei tarttis aina ripsaria laitella. 🙂
  hippula_91@hotmail.com

 15. Ripsiseerumit eivät ole minulle ennestään tuttuja, mutta kiinnostusta ne ovat herättäneet senkin edestä. Ripsipidennyksiäkään en ole uskaltautunut kokeilemaan, mutta luule että ennemmin olisin seerumeiden ja ihan omien ripsien kannalla 🙂

  doriss.blog@gmail.com

 16. Ei oo seerumit viela tuttuja, on pitanyt kauan jo kokeilla koska niin paljon hyvaa niista oon kuullut! Valilla oon miettinyt myos ottaisinko ripsienpidennykset mutta niinku sanoit, omat on aina omat 🙂

  Laurski
  Lauravir8@gmail.com

 17. Olen kokeillut Neulashia joskus vuosia sitten ja mielestäni se todella toimi! Viimeisen vuoden aikana olen sitten kokeillut myös ripsienpidennyksiä, mutta niiden kustannukset ovat niin korkeat, että raaskin pitää niitä vain satunnaisesti. Eli olisin kyllä seerumeiden kannalla nyt…

 18. Seerumit on tuttuja. Osa toimii ihan hyvin. Ripsipidennyksiä en ole kokeillut..ihan seerumilla mennään.

 19. En ole käyttänyt seerumeita tai pidennyksiä, mutta seerumeita voisin kokeillakin 🙂 tietenkin pitkät ja tuuheat ripset olis unelma, mutta en ole ripsienpidennyksistä vielä ainakaan innostunut, niistä kun yleensä näkee ettei ole aidot ripset

  janniina94@netti.fi

 20. ei ole tuttu, mutta mielelläni kokeilisin 🙂
  emmi.saali a luukku.com

 21. En ole testannut ikinä ripsiseerumia mutta olen lukenut niistä paljon positiivista. Ja ehdottomasti seerumi jos jokin, ripsipidennyksiä en menisi ottamaan:)
  valtonen.anna at gmail.com

 22. En ole kumpaakaan kokeillut, mutta enemmän kiinnostaa huoltovapaa vaihtoehto eli seerumin käyttö.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

 23. Ripsiseerumit eivät itseasiassa ole tuttuja; tiedän niiden olemassaolosta mutta itse en ole koskaan käyttänyt. Juuri tällä hetkellä olisikin otollinen hetki moiselle kokeilulle, sillä olen juuri tässä ikävässä siirtymävaiheessa pois ripsienpidennyksistä. Omat ripset ovat ehkä aavistuksen kärsineet, ja ennenkaikkea ne tuntuvat lyhyiltä, kun on tottunut pidennyksiin!
  sm.vilen@gmail.com

 24. Jeps juuri tätä maylash seerumia olen yhden putilon käyttänyt ja tykkäsin kovasti! Huippupitkät ripset sai 🙂 nyt olisikin sopiva aika hankkia uusi joten arvonnassa mukana! Tulisi ainakin tarpeeseen.

 25. Kaikkea on tullut kokeiltua! Ihan alkajaisiksi taisin nelisen vuotta sitten aloittaa ripsienpidennyksillä. Jossain vaiheessa totesin, että liian kallista puuhaa, joten annoin ripsien tipahdella. Kuluneethan ne ripsiraukat olivat siinä vaiheessa, oikein itketti katsoa peiliin ja kävinkin blogittarien kokemuksien perusteella ostamassa sitä (vanhanmallista) NeuLashia. Sain ripset takaisin, moninkertaisina vielä. NeuLashin koostumuksen muututtua en sijoittanut enää uuteen ripsiseerumiin ja elelin viime kesään saakka omilla ripsiriveilläni. Kunnes vuorotyön paineen alla aamujani helpottaakseni kävin laitatuttamassa ripsenpidennykset. Onhan ne ihanat, mutta kun tiedän, ettei ne kestä ja iänkaikkisesti niitä en kuitenkaan tule pitämään! Joku seerumikokeilu olisi siis tervetullut. 🙂 janette.tuurinmaa@gmail.com

 26. Mukana arvonnassa.
  Oon kuullut niistä, mutta en sen enempää tiedä. Ja ehdottomasti ripsiseerumin kannalla 🙂

 27. Seerumit ei ole tuttuja eikä myöskään ripsienpidennykset. Seerumia haluaisin kokeilla näistä koska en saisi aikaiseksi käydä huoltamassa pidennyksiä, ja itseltä löytyy maailman ohuimmat ripset!

  Nimimerkki:comb
  Sähköposti: pepe3091@hotmail.com

 28. Ripsienpidennykset ovat tulleet jo tutuksi, mutta ripsiseerumia en ole koskaan saanut aikaseksi hankittua! 🙂 joten seerumista en osaa vielä mitään sanoa.. 🙂 hanna.tuomola@hotmail.fi

 29. Aivan mahtavaan saumaan tuli tää arvonta! Juuri viime viikolla otatin ripsienpidennykset pois. Syystä että ei ollutkaan ihan oma juttu, ärsytti pestä meikkejä pois kun piti ripsia varoa 😀 Mutta piti niitä kuitenkin kokeilla! Ripsiseerumeista ei ole itselläni minkäänlaista kokemusta, mutta monesti olen niitä tutkaillut kaupoissa ja netissä. -KristaEmilia
  kristahar@hotmail.com

 30. Ikinä en oo ripsiseerumia kokeillu, joten oon ripsenpidennysten kannalla! Tosin pidennysten takia mun omat ripset on harventunu ja lyhentyny ihan hirveesti, olis kiva testata toimiiko ripsiseerumi oikeesti!

  -Hennu
  henriikka.filth@gmail.com

 31. Ripsiseerumeista en ole ennen blogisi lukemista kuullutkaan, vaikka kosmetiikan megakuluttaja olenkin. Myönnetään tosin, että kiinnostaisi kyllä! Omat ripset ovat perusluokkaa, eli pituutta ja massaa saisi olla hieman lisää. Osallistutaan arvontaan, jos hyvällä tuurilla seerumi kohdalle osuisi mutta voisin myös sinulta kysyä, mistä tuota helpoiten saisi 🙂 -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

 32. Minulle ei ripsiseerumit ole tuttuja ja siksi olisikin kiva testata, ovat vaan niin kalliita etten ole raskinut aiemmin ostaa.. Olen enemmän ripsiseerumin kannalla, hyvähän se on ensin kokeilla josko saisi omat ripset kasvamaan pidemmiksi ja vasta sitten testata pidennyksiä, jos seerumi ei tuota haluttua lopputulosta. 🙂 -Nette janette.kotajarvi@windowslive.com

 33. Mulla oli pari vuotta ripsipidennykset mutta kuten sinä, ei niitä innosta enää laittaa kun kuitenkin vähän pitää varoa ja tiedostaa niiden olemassaolo. En ole raskausaikana uskaltanut seerumeita käyttää mutta nyt olisi oiva aika alkaa kasvatella ihan sitä omaa kasvustoa pidemmäski! 🙂

 34. Lukenut olen, mutta en ole raaskinut ostaa kokeiluun vaikka houkutellut on! Pidennykset oli vähän aikaa, mutta vaikeutti elämää (haluan pestä naamani) ja tuhosi vähän ripsiä, mutta omat ovat harmittavan lyhyet niin ehdottomasti haluaisin kokeilla tuollaista seerumia!

  tannttu(at)luukku.com

 35. Oon sekä ripsienpidennysten että seerumeiden kannalla, mutta opiskelijabudjetilla on vähä huonosti niihin varaa. Pidennyksiä pidin joskus ja nyt omat ripset tuntuu entistä vaisummilta… 😀 Ois kiva kokeilla seerumia 🙂
  bkarjala@ulapland.fi

 36. Itsekkin olen käyttänyt ripsiseerumeita (useampaakin merkkiä) jo useamman vuoden, mutta tämän vuoden alussa jätin sen kokonaan pois, kun ei ollut enää varaa ostaa uutta ja lopulta se sitten unohtui kokonaan. Nyt ripset ovat taas hirmuisen lyhyet tyngät ja katseskelin jo vanhoista kuvista kuinka ihanan pitkät ripset mulla joskus oli. Tekis siis ihan sikana mieli ostaa uusi satsi Maylashia, mutta mekin just muutettiin omaan asuntoon ja kaikki rahat on nyt mennyt remppailuun ja asunnon laittoon. Olis niin ihana saada taas vähän pientä luxusta elämään 🙂 ja ehdottomasti olen enemmän seerumeiden kannalla kuin ripsienpidennysten…vaikka niistä ei juuri kokemusta olekkaan 😀

 37. Kerran olen kokeillut jotain halppisseerumia, jolla ei tainnut olla suurempaa vaikutusta päniin ripsiini. Ripsipidennyksiä silloin tällöin haaveillut, helpottaisi elämää työssä käynnin ja kahden lapsen kanssa. Toisaalta, en tiedä viitsiikö sille tielle lähteä… Tätä olisi ihana kokeilla, vähän luksusta arkeen! Luonnollisna paras! 😉
  miiam83@hotmail.com

 38. Neulashia käytin kolme putkiloa aikoinaan. Ennen omistin pidennykset, mutta liima alkoi allergisoimaan sitten puolen vuoden käytön jälkeen. Neulashilla sain upeat ripset! Harmi että se mentiin muuttamaan :/
  Mutta tätä olis kiva kokeilla! 🙂
  mona.skarp(a)gmail.com

 39. Oon kerran kokeillut jotain ripsiseerumia, mutta en huomannut mitään tuloksia. Tosin siitä on jo jonkin verran aikaa, joten on seerumit saattaneet kehittyä parempaan suuntaan. 🙂 Ripsipidennyksiin sorruin ja koukutuin, mutta nyt oon ollut jo varmaan vuoden ilman ja pakko sanoa samaa, että tällaiselle huithapelille on oikeasti helpompi olla omilla ripsillä!

  saanalindfors@gmail.com

 40. Pari vuotta sitten kokeilin yhtä ripsiseerumia, toimi hyvin! Ripsienpidennyksiäkin on tullut kokeiltua, mutta jos huoltoväli venyy ovat helposti ruman näköiset. Tätä seerumia en ole kokeillut, joten olisi mukava testata miten Maylash toimisi! 🙂
  tiia_puttonen@msn.com

 41. Aikanaan sain täältä sinun blogista innostuksen tutustua ripsiseerumiin. Aluksi käytin jotain merkkiä jonka nimeä en nyt muista:D ja myöhemmin siirryin NeuLashiin. Kaverit pitivät aluksi ihan höpönä käyttää niin suuri summa rahaa johonkin seerumiin, mutta kyllähän niitä tuloksia alkoi muutaman viikon käytön jälkeen näkyä! Seerumeja käytin parisen vuotta, jonka jälkeen viime syksynä laitatin ripsienpidennykset. Täytyy kyllä sanoa että puolensa ja puolensa molemmissa! Ripsienpidennykset ovat aivan ihanat, koska aamulla sängystä noustessaan on ripset valmiiksi päässä eikä näytä niin vastaheränneeltä. Myös aamuisin säästyy aikaa, ainakin silloin kun ripset on vasta huollettu, sillä en voi sietää jos ripset tai ripsiväri menee huonosti. Toisaalta, silloin kun huollosta on jo vierähtänyt aikaa alkavat pidennysripset olla välillä aika kauheannäköiset… Silloin haluaisi ne vaan kokonaan pois jotta voisi taivuttaa ja laittaa ripsaria omiin ripsiin.

  Nyt kun en enää melkein vuoteen noita seerumeja ole käyttänyt, olen kyllä huomannut miten omista ripsistä on tullut taas lyhyet! Olenkin miettinyt että alkaisi jälleen säännöllisesti käyttää seerumia, jotta voisi pitää taukoa pidennyksistä ja antaa ripsien levähtää. Olihan se silloin aika siistiä kun oli seerumilla itselleen kasvattanut niin pitkät ripset, että monet tulivat kyselemään onko ne oikeasti omat. Kun omat vaan on omat!:D

  kkaisa__@hotmail.com

 42. Tykkään ripsipidennysten helppoudesta ja näyttävyydestä kesäaikaan. Talvella ei niin haittaa näyttää harmaavarpuselta kaiken sen harmauden keskellä. 😀 En ole koskaan kokeillut ripsiseerumia mutta olisi huippua kokeilla varsinkin nyt kun syksy on koittanut ja aika luopua pidennyksistä!

 43. Mulla on ollut monesti pidennykset, mut päätin luopua niistä, ja olla taas omilla ripsillä. Oon monesti halunnut kokeilla ripsiseerumia, ja nyt olis loistava tilaisuus, kun omat ripset vähän kärsivät pidennysten vuoksi. Kannatan omia ripsiä!! 🙂
  maija_harkonen@luukku.com

 44. En ole kokeillut kumpaakaan, mutta seerumi kiinnostaisi, sillä haaveilen pitkistä ripsistä, mutta pelkään, että ripsienpidennys saattaisi pilata omat ripset. Ei kai se edes pidä paikkaansa, mutta oon tämmönen epäileväinen eetu 😀
  jjenni@hotmail.com

 45. Seerumit eivät ole tuttuja, mieli tekisi kokeilla, mutta hinta hirvittää!
  Pidennykset minulla ovat olleet aiemmin noin vuoden ajan, omat ripset menivät kuitenkin niin huonoon kuntoon, että nyt mennään "luomuna"
  mussaka(at)luukku.com

 46. Käytin ripsiseerumia aikoinaan mutta ekan purkin jälkeen lopetin käytön kun ei mitään hurjaa muutosta tullut – olis varmaan pitäny vaan jatkaa… sen jälkeen mulla oli n.6kk ripsien pidennykset ja olihan ne helpot mutta aikaa vievää puuhaa se huoltaminen ja kun loppujenlopuks ne ei paljoo yli 2 vko pysyny…nyt siis luomuilla mennään ja toivotaan arpavoittoa! 🙂

  T:Mmarika (mmarika.k@hotmail.com)

 47. Ripsiseerumi ei ole tuttu, ripsipidennykset sen verran että itkin koko kolme tuntia kun niitä laitettiin ja seuraavana aamuna oli varmaan puolet ripsistä tyynyllä! Eli taidanpa olla ripsiseerumin kannalla.. 😀
  tiianummela@gmail.com

 48. En tykkää ripsipidennyksistä,näyttävät luonnottomilta. Luonnollisuus siis in! Näin masentavina syksyaamuina voisi olla virkistävää pitemmät räpsyttimet luonnollisin keinoin. Seerumeita en ole aiemmin kokeillut. Auttaisivatkohan nuo kolmikymppisellä pirteämmän katseen luomisessa?
  aurinkoinen06@gmail.com

 49. Pidennykset on tälläkin hetkellä, seerumit vielä testaamatta 🙂
  wafer(at)suomi24.fi

 50. En ole kokeillut ennen seerumia enkä ripsenpidennyksiä, mutta seerumia olisi kiva testata. 🙂
  sopeutuja(at)hotmail.com

 51. Pidennykset minulla on ollut, lopetin niiden käytön ja nyt onkin omat ripset ihan tyngät, joten jokin ihmeseerumi olisi tervetullut!
  marvu954(at)hotmail.com

 52. minulla ollut kahta erimerkkistä seerumia ja ei tuottanut tulosta…tällä hetkellä ripsienpidennykst ja näistä haluaisi jo eroon….

 53. Ei ole kokemusta seerumeista(useista eri merkeistä lukenut ja kuitenkin mietityttää toimivatko todella..)Haaveissa olisi kokeilla mutten ole raskinut ostaa, pidennykset oli kerran,mutta laitettiin päin honkia joten en ole niitäkään uskaltanut enää ottaa vaikka omat ripset kaipaisi todellakin pituutta 🙂
  ri.ka@hotmail.com

 54. Ei ole kokemusta seerumeista eikä pidennyksistäkään, vaikka pitkistä kauniista ripsistä haaveilenkin 🙂
  Seerumin uskoisin olevan kuitenkin "turvallisempi" vaihtoehto omille ripsille, eli haluaisin testata ehdottomasti!
  wonderwhy(at)netti.fi

 55. Seerumia en ole koskaan kokeillut (en toki myöskään ripsipidennyksiä) mutta luonnollisempana vaihtoehtona kiinnostaa enemmän.
  flight(at)luukku(piste)com

 56. Olen hiukan skeptinen näiden tököttien tehon suhteen, mutta mielelläni testaisin! Ei ole siis ennestään tuttu tuote.
  pussikarhu(at)luukku.com

 57. Seerumi kuulostaa vaivattomammalle vaihtoehdolle joten sen kannalle kallistuisin jos valinnan edessä olisin.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

 58. Oon kokeillut neulaset-seerumia jokunen vuosi sitte, saaden aikaan kivoja tuloksia. Kotiäidin tilipussi ei oo kuitenkaan tällä hetkellä kestänyt uuden seerumikuurin aloitusta, joten toivon arpaonnen suosivan. Oon ehdottomasti seerumien puolesta puhuja. 🙂
  jaana-makela@hotmail.com

 59. Ripsiseerumia en oo vielä kokeillut ja ripsenpidennyksiä en ole uskaltanut toistaiseksi kokeilla kun niin herkät silmät! Ripsiseerumia ois kiva testata 🙂
  susannaje@gmail.com

 60. Mulla on ollut Maylash ripsiseerumi käytössä, mutta ei ole ollut rahaa hankkia uutta :/ Mukana arvonnassa janski(at)luukku.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.