Kuvia viikon varrelta!

Huomenna alkaa vihdoinkin meidän keittiöremontti pikkuhiljaa lähennellä loppuaan, en malta odottaa että saa vihdoinkin mm. jääkaapin tai saati sitten keittää aamukahvin kotona! Tai ylinpäänsä purkaa kaikki loput roinat ja viettää aikaa muuallakin kun sängyssä kun saa sohvan koottua.. Pienet jutut tuntuvat kovin luksukselta, esimerkiksi kylppärin lattialämmitys, uusi pyykinpesukone kuivaavalla ominaisuudella (uuu!), 160cm sänky (ja ylinpäänsä makuuhuone) ja muutenkin bränikkä keittiö (sitten kun se on valmis…tiskikone, sinua odotetaan!).
Lähiaikoina on ollut kyllä kertakaikkiaan niin paljon puuhaa, ettei ole kamalasti mitään ylimääräistä ehtinyt tehdä. Eipä ainakaan käy aika tylsäksi. Tässä keittiöttömyydessä on tullut jo harvinaisen tutuiksi lähitienoon ravintolat, joten ihan tervetullutta taas tuo kotikokkailu..

Mulla on muuten uusi lempijäätelö!! Nimittäin Pappagallon mangosorbetti! Olen kuolannut noita Pappagallon jäätelöitä lähikaupan pakkasaltaalla jo iät ja ajat, mutten vielä aikaisemmin saanut aikaiseksi ostaa. Aivan taivaallista varsinkin tämmöiselle mangofanille, muutenkin oma jäätelömakuni on enemmän tuommoisen freessin kannalla ja tämän kohdalla yllätti vielä se, että Pappagallon jäätelöt ovat kotimaista tuotantoa 😉 Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan, seuraavaksi lähtee testiin kyllä Pappagallon pistaasijäätelö ja vadelmasorbetti. Lähiaikoina on ollut jotenkin onnistuneita jäätelölöytöjä. Vaikken edes syö jäätelöä kovin usein! Olen ollut varmaan jotenkin kyllästynyt jo pitkän aikaa kauppojen jätskivalikoimaan, eikä ole edes jaksanut vaivautua mitään ostamaan, tavalliset Valiot ja Ingmanit ovat jotenkin niin tylsiä. Nyt ihan kuukauden sisällä olen kuitenkin löytänyt tämän Pappagallon lisäksi myös Kolmen Kaverin vadelma-valkosuklaajäätelön, joka oli sekin oikein hyvää.
Pirkalla muuten oli muutama vuosi taaksepäin semmoisia sorbettityyppisiä jäätelöitä makuina mansikka ja mango, mutta kun joskus viime keväänä yritin niitä etsiä totesin että niiden tuotanto ilmeisesti on lopetettu, tylsää.
Ylläolevassa kuvassa on Bixu muuttopuuhissa ja uudet lakanat, jotka bongasin Ikeasta. (Niissä nytkin tällä hetkellä köllin. Täydellinen sunnuntai-ilta :D)

Käytiin viime viikonloppuna muuten testaamassa vihdoinkin se Sandron brunssi, josta olen täälläkin hölissyt ja pölissyt. Lauantaisin Sandrossa (Kolmas Linja) on tosiaan vege- ja vegaanibrunssi, jolle oli katettu Pohjois-Afrikkalaiseen tyyliin erilaisia salaatteja, leipää, smoothieita, kakkuja ja piiraita, hedelmiä, enkä edes nyt varmasti muista kaikkea. Aivan huippuhyvä! 25 euroa on toki brunssista eniten mitä olen tähän mennessä maksanut, mutta oli kieltämättä kyllä sen arvoinen. 
Myös palvelu Sandrossa on ollut oikein hyvää, tuollakaan kerralla meillä ei ollut pöytävarausta koska pölähdettiin paikalle melko extempore, mutta silti meille ystävällisesti järjestettiin pöytä vaikka paikka oli tupaten täynnä. Kiinnostaisi vielä käydä testaamassa Sandron sunnuntaibrunssi, joka siis ei ole vege/vegaani. Mitä sieltä löytyy,  en tiedä, mutta voin kertoa heti kun olen hieman viisaampi! 😀
Ja löysin muuten uudesta lähikaupasta Mango-Skyriä. Voi olla, että ”vika” on myös minussa mangohulluna, mutta nyt taisi olla kyllä kertakaikkiaan paras Skyr tähänasti. Täytyy käydä hamstraamassa noita koko kaappi täyteen sitten kun saadaan se pirun jääkaappi. 
Jokapaikka on täynnä romua ja eri työkaluja, joten tässä vain odotellaan että pääsee ihan oikeasti chillaamaan uudessa kodissa, enkä ole kovin edes vielä innostunut täällä kuvailemaan, koska esimerkiksi makkarikuvat taustalla muuttolaatikoita, eivät nyt ole kovin unelmakotiotoksia. Jotenkin koko ajan viivästynyt tämä koko rumba, mutta ehkä jo ensi viikonloppuna pääsee kokkaamaan aamupalaa omassa keittiössä brunssien ja Park Hotellin aamupalan sijaan.
Tuli taas ihan kamala nälkä kun näki tuon Sandron brunssilautasen kuvan, hohhoi..
Mukavat sunnuntai-illan jatkot! 🙂

4 vastausta artikkeliin “Kuvia viikon varrelta!”

  1. Oi, asutteko nykyään puu-Käpylässä? Yhdistin tuon yhden kuvan ja Park Hotellin. Ihanaa, alue oli meilläkin kiikarissa, kun asuntoa etsittiin, mutta päädyttiinkin sitten toisaalle. Odottelen innolla muuten kuvia uudesta asunnostanne! 🙂

    1. Ei valitettavasti Puu-Käpylässä, mutta vieressä kylläkin. Noita puutaloja ei kovin usein ole myynnissä, mööh 🙁 Todella ihanaa seutua kuitenkin! Ja kuvia on tulossa piakkoin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.