Meidän musta keittiö

Istun juuri ensimmäistä kertaa uudessa kämpässä olohuoneen sohvalla ja juon aamukahvia, aivan loistava tunne! Katsoin eilen ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon telkkariakin, kyllä nyt kelpaa. Parin viikon köyhäiselon jälkeen ihan tavallisetkin asiat vaikuttavat erityisen luksukselta! 
Vielä riittää puuhaa, eikä kotona ole lähellekkään valmista. Puolet meidän omaisuudesta on varastossa kun tavaraa ei ole viitsinyt tuoda tänne remontin tielle. Elämä ilman espressokeitintä on ollut kyllä melko rankkaa 😀 Tänään onkin sitten suunnitelmissa purkaa astiat kaappeihin, purkaa, purkaa ja purkaa. 
Mutta, tässä nyt on meidän ”melkein valmis keittiö”!

Vielä puuttuu mm. joitain listoja keittiöstä, liesituuletin ja tietty myös mikro. Suunnitelmissa oli hankkia integroitu mikro tuohon koloon, mutta ainakaan vielä ei ole löytynyt sopivaa. Saa nyt nähdä hommataanko integroitu vai ihan tavallinen.

Astianpesukone on integroitu altaan viereen.

Sain muuten eräältä lukijalta arvokkaan vinkin tuon puisen työtason suhteen, itsehän annoin miehelle vapaat kädet keittiön suhteen niillä ehdoilla, että työtason pitäisi olla puinen (eikä mikään jäljitelmä) ja tiiltä tulisi mielellään olla näkyvissä. Onneksi oltiin näistä jutuista ihan samalla aaltopituudella 😀 
Sain kuitenkin vinkin, että puista työtasoa kannattaa käydä kurkkaamassa myös Bauhausissa jossa hinnat ovat tasolle huimasti edullisemmat keittiöliikkeiden hinnoista ja sieltähän tuo meidän taso sitten löytyikin! Tammi/saarni-massiivipuutaso leikattiin mittojemme mukaan muutamilla euroilla ja parin öljyämisen jälkeen tasot olivat valmiita asennukseen. Tasot kustantivat kaikenkaikkiaan vähän reilu parisataa euroa, joka nyt ei mielestäni ihan päätä huimaava hinta ole. Tasoa jäi meille vielä ihan reippaasti ylikin joten täytyy miettiä mitä siitä askartelisi! Kiitos kuitenkin tälle lukijalle miljoonasti vielä Bauhaus-vinkistä! 😉

Meille meinasi muutenkin tulla jo ihan epätoivo tuon keittiön kanssa, että miten saadaan kaikki mahtumaan kun alkuperäisten suunnitelmien eteen tuli ties mitä putkia ja sitä sun tätä, mikä saneli mitä ylinpäänsä voidaan sijoittaa minnekkin. Olen kuitenkin aivan supertyytyväinen!

Kotikuvia tulossa ehdottomasti enemmän, itseäni kuitenkin ahdistaa napsia aivan keskeneräisestä asunnosta kuvia ja hieman häiritsi vielä näitä keittiöjuttujakaan julkaista, mutta tässä sitä nyt ollaan.. Ehkäpä ollaan viikonlopun jälkeen ehditty jo purkaa tavaraa paikoilleen. Siitä tosin menee varmaan vielä monta viikkoa kunnes saadaan esimerkiksi eteisen naulakko, saati sitten kenkäteline jota ei olla vielä edes käyty ostamassa.. Hitaasti hyvä tulee. Tai ainakin toivottavasti.

Mitäs tuumaatte meidän mustasta keittiöstä?!

17 vastausta artikkeliin “Meidän musta keittiö”

 1. Todella tyylikäs keittiö Iines !
  innolla odotan lisää kotipostauksia : ) sun kirjoittama postaus asunnon ostamisesta ja säästämisestä oli kyllä ihan huippu, siitä sai itsekin lisää virtaa säästämiseen.

 2. Kauhistuin ensin, kun sanoit teille tulevan mustan keittiön! Mutta lopputulos näyttää jopa vähän liiankin hyvältä. 🙂

 3. Hienolta näyttää! Mistä muuten saitte ajatuksen mustasta keittiöstä? Olen aina ajatellut sen olevan jotenkin "poikamisboksimainen", mutta tuo tiiliseinä ja puinen taso jotenkin pehmentävät ja sopivat siis hyvin! 🙂

  1. Puoliso halusi mustaa, itse valkoista. Sain sitten päättää itse monista asioista täällä, joten annoin sille sitten oikeudet keittiöön ja musta siitä tuli. Tykkään kuitenkin kovasti! 🙂

 4. Tykkään omassa sisustuksessa just tällasesta uuden ja vanhan yhdistämisestä. Hyvin tuossa ois toiminu myös korkeekiilltoinen valkee, mutta jotenki tulee kivempi kontrasti noin. Tykkään!

  -Nada

  1. Mä olisin juurikin halunnut kiiltävän valkoisen, mutta tuo toinen puolisko halusi mustaa, joten tulin keittiöasiassa vastaan 🙂

  2. Hei miten tuo puinen taso kestää käyttöä? Itse olen kuullut tarinoita, että menee heti pilalle mm. altaan ympäriltä kun kastuu jatkuvasti. Haluaisin itsekin puisen, mutta tämä mietityttää.

 5. Hienolta näyttää! 🙂 mut mikä tuo musta pleksipömpeli on tuolla nurkassa? 😮

  1. Aa siinä on laattaa, nyt mä sen tajusin :DD katoin kokoajan että siinä on läpinäkyvä pleksikuutio!

 6. Tyylikäs keittiö, mutta makuuni hieman synkkä. Tosin kun siellä on näkyvissä tuota tiiltä, niin sen kanssa tuo musta sopii paremmin kuin valkoinen.

  1. Omasta mielestäni tiili olisi oikein mainiosti sopinut myös valkoisen kanssa, en tosin saanut sitten tahtoani läpi tai jaksanut jankata 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.