H&M Premium Quality, oletteko jo tutustuneet?

Tiesittekö, että H&M:n valikoimiin on tullut Premium Quality-tuotteita, jotka ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ilman hurjaa hintalappua? Pakko myöntää, etten ollut ennen kesää käynyt H&M:n verkkokaupassa tai saati sitten liikkeessä varmasti reiluun vuoteen (!!), joten ymmärrettävästi olin hieman pihalla mitä kaikkea vaaterintamalla onkaan tapahtunut ketjuliikkeissä. 
Nettikauppoihin klikkailu ei kai nytkään ollut ihan fiksu idea, löysin nimittäin vaikka mitä ihanaa tuolta Premium Quality-osiosta! Tuotteita löytyy vaatteista kenkiin ja asusteisiin; asusteissa on materiaalina nahka ja vaatteista löytyy merinovillaneuleista aina silkkisiin tai kashmirvillaisiin neulepaitoihin. Sanoisinko, että näille löytyy aivan varmasti kysyntää ja todella mieleinen löytö kun olen nykyään tämmöinen kitupiikki jonka myötä villapaidasta ei mielellään maksa yli sataa euroa 🙂

Olen kuitenkin viime vuosina alkanut arvostamaan yhä enemmän laadukkaita luonnonmateriaaleja ja tokihan sitä mielellään maksaakin hieman enemmän semmoisesta tuotteesta joka tuottaa iloa ja kestää käytössä pidempään kun halpa keinokuitu. Ja tiettyhän kashmirvillainen kaulahuivi lämmittää talvipakkasissa aivan eri tavalla kun polyesterinen 😉 Näissä näyttävät menevän kuitenkin laadukkaiden materiaalien kanssa yhteen myös kohtuullinen hinta!

Aiemminhan olen hehkuttanut mm. niitä Gina Tricotin organic cotton-t-paitoja, joita olen hamstrannut jo vaikka kuinka monta 8 euron hintaan. Nykyään on enemmänkin poikkeus löytää täysin puuvillainen paita edullisesti, kun se ennenvanhaan oli täysin itsestäänselvyys, mikä on todella harmi. Olen joskus katsonut kalliidenkin merkkejen villapaitoja ja pettynyt huomatessani että yli 100 euron paidan materiaalista on puolet akryylia. Eli aina ei kulje laatu ja hintakaan ihan käsikädessä.

Kashmirneuletakki, kashmirkaulaliina, nahkakäsineet, nahkalaukku ja nahkanilkkarit, eivätkö ole söpöjä! 🙂

Näiden nilkkureiden lisäksi tilasin tuon neuletakin ja kaulaliinan. Neuletakki oli kenkien lisäksi myöskin hyvin mieleinen yllätys ja en malta odottaa että kaulaliina saapuu postitse!

Oletteko te jo tutustuneet näihin Premium Quality-tuotteisiin? 🙂


Ps. Vastailin nyt viikonloppuna kommentteihinkin, huomasin nimittäin että muuttorumban keskellä oli jäänyt vastaamatta joidenkin vähän vanhempien postausten kommentteihin, joten luulisin että sain homman nyt hoidettua! Jos en jostain syystä ole vastannut jossain ikivanhassa postauksessa olevaan kommenttiin, niin pistäkää uusiin postauksiin kommenttia tulemaan mikäli kommentissa esimerkiksi oli joku kysymys. En välttämättä ehdi nimittäin kommentteja julkaistessa heti niihin vastaamaan, joten jos kommentoit kuukauden vanhaan postaukseen, niin en enää jälkikäteen välttämättä muista missä postauksessa kommentti olikaan 🙂

5 vastausta artikkeliin “H&M Premium Quality, oletteko jo tutustuneet?”

  1. Olen kuullut ja nähnyt näitä tuotteita, mutten ole hankkinut niitä itse. Mutta voi että, miten ihana tuo kaulahuivi onkaan!

  2. Mulla on yks h&m:n merinovillapaita. Aivan ihana materiaali muuten mutta pikkasen jostain syystä nukkaantunut etupuolelta helmasta. En usko että pusun takia kun muualla ei ole mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.