Keskiviikon asua ja kotikriiseilyä

Ennen Ikeassa käynti kävi huvista ja sinne oikein odotti pääsevänsä. Lähiaikoina siellä on kuitenkin tullut ravattua niin ahkerasti, että alkaa jo ahdistaa. Varsinkin kun ei ole juuri nyt kertakaikkiaan tilaa tai budjettia ostaa mitään uutta. Ja mitäs sitä nyt oikeasti edes tarvitsisi, Ikeasta kun harvoin tarvitsee yhtään mitään tai ainakaan kaikkea mitä ostoskoriin lappaa, vaikka kovasti niin haluaisikin uskoa. (Onhan siellä shoppailu nyt oikeasti tosi ihanaa, eilen olin vaan jo kovin väsynyt tähän kodin väkertämiseen kun mikään ei tunnu valmistuvan ikinä!) 
Ostoskoriin eksyi kenkähylly ja verhotangot, joita meninkin ostamaan. (Viherkasvin olisin halunnut, mutten sitten jaksanut edes niitä katsomaan :D) Kotona olohuoneen verhotangon asennuksen jälkeen sitten mietin, että olisiko kuitenkin ollut parempi ilman.. No näillä nyt kuitenkin mennään. Keskeneräisessä asunnossa asuminen on oikeasti aivan perseestä kun takit lojuvat lattialla, samoin kengät, taulut odottavat kiinnitystä, ympäriinsä on muutenkin työkaluja, huoh. Aina ei vaan jotenkin töiden ohella jaksa tai ehdi, vaikka eilenkin Tommi puuhaili täällä mitä sähkömiehen kanssa iltamyöhään asti. Ehkä joskus sitten valmista tulee.. Jos jotain positiivista, niin saatiin eilen tiskikone toimimaan!

Tänään oli viikon ainut aamukuuden herätys ja ei hohhoijjaa. Olen yleensä aamulla niin virkku, eikä herääminen tuota yhtään hankaluuksia, mutta lähiviikkoina olen ollut aamuisin kertakaikkiaan superväsynyt. Ehkä flunssalla on osaa asiaan, en tiedä mutta saa nähdä mitä lisääntyvä pimeys tuo tullessaan.

Tänään onneksi vika lähes tunnin työmatka yhdellä bussilla körötellessä Käpylästä Lauttasaareen, jatkossa onkin sitten vain kolmannes maksimissaan. Mikä helpotus! Ennen on tullut juostua Alppilasta töihin kolmella kulkuneuvolla; ensin sporaan, sitten metroon ja sitten bussiin ja pelkkä paikasta toiseen juokseminen on viimeistään herättänyt aamuisin. Vaikka yhden bussin taktiikka nyt onkin helpompi, niin miljoona kertaa lamaannuttavampi! Pitäisi kaivaa joku kirja matkalukemiseksi.

Lempparipuna YR:n korallinen *Grand Rouge sävyssä 41. Corail Etincelant
Tällä viikolla on ollut kertakaikkiaan outoa (ja ihanaa :D) olla kotona aamulla kirkkaassa päivänvalossa! Kun on tottunut lähtemään aamulla kotoa jo seitsemän maissa aamuhämärässä. Toki päivät nyt tästä vielä pimenevät, joten harvinaista herkkua heh.

Lähiaikoina kun olen alkanut suurentamaan näitä blogin kuvia bloggeriin, olen huomannut kuinka blogger mössää täysin kuvanlaadun! iPhotossa kuva on täysin tarkka, mutta kun lisää tänne niin hohhoi. Vinkkejä? Olen aivan avuton kaikenmaailman kuvapankkien kanssa.

Nuo H&M:n nahkaiset avokkaat in action!
Ainiin ja paita H&M:n merinovillainen juurikin siitä samaisesta Premium Quality-mallistosta.
Vaikka ensi viikoksi onkin luvattu lumisadetta jo Lappiin, niin vielä tarkenee avokkailla! 😉 Tai ainakin pari päivää eli nyt on otettava viimeiset irti!

Aikamoinen kuvapläjäys, sata samanlaista kuvaa. Taisin eilen vähän innostua 😀 Kävin muuten keskiviikkona omalla kampaajalla Qhairin Johannalla viimeinkin, edellisestä kerrasta olikin jo kolme kuukautta. Väriä kirkastettiin jollain uudella sävytteellä aavistuksen vaaleammaksi, sävytettiin tyvi pois. Johanna myös teki mulle suoristusraudalla latvaan lainetta ja pelkään jo valmiiksi, että osaanko itse tehdä samaa perässä sitten kun joudun tukan pesemään tänään.. Pitäisi vissiin käydä joku kampaajakoulu ihan vain oman hyödyn vuoksi.
Ja hei muistakaa, että Yves Rocherin juhlaviikon alennuskoodi YR5530 on voimassa vielä 21.9 eli sunnuntaihin saakka ja antaa kassalla ostoskorin sisällöstä -30% (koodi lisätään ostoskorin alareunaan)! Itselleni tuo luku luo jotenkin psykologisesti mielikuvan, että tarjous on melkein puolet pois ja onhan tuo hurjasti! Yvesille tästä!

Ihanat viikonloput kaikille! 🙂
Sisältää mainoslinkkejä

8 vastausta artikkeliin “Keskiviikon asua ja kotikriiseilyä”

  1. Kauniita kuvia susta! Hui toi aikaisempi työmatka kuulostaa aikamoiselta urakalta joka aamu! Itsehän kävelen joka päivä samaa katua 15min. 😀 Jokin kaunis päivä vielä kävelen auton alle kun työmatka menee ihan autopilotilla..

  2. Mulla loppui työt helmikuussa, joten sen jälkeen tuli valvottua ja nukuttua myöhään. Nyt kun aloitti opiskelut tämän kuun alussa, ja piti herätä puoli kuudelta, se tuntui suoranaiselta rääkkäykseltä! 😀 Nyt rytmiin alkaa jo tottua; alkaa tulla väsy jo automaattisesti siinä ysin-puoli kympin aikoihin.

    1. Se on kyllä ihan kamalaa jos joutuu pitkästä aikaa aloittamaan sen aamuherätyksen, hyi! 😀 Onneksi siihen kuitenkin tottuu nopeasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.