Maylash-arvonnan voittajat ja alennuskoodi

Kiitos kaikille Maylash-arvontaan osallistuneille! Ripsien hemmotteluseerumit voittivat itselleen Sanu ja Anonyymi kommenteillaan:

Sanu:

Ripsiseerumit eivät itseasiassa ole tuttuja; tiedän niiden olemassaolosta mutta itse en ole koskaan käyttänyt. Juuri tällä hetkellä olisikin otollinen hetki moiselle kokeilulle, sillä olen juuri tässä ikävässä siirtymävaiheessa pois ripsienpidennyksistä. Omat ripset ovat ehkä aavistuksen kärsineet, ja ennenkaikkea ne tuntuvat lyhyiltä, kun on tottunut pidennyksiin! 

Anonyymi:

Oon kokeillut neulaset-seerumia jokunen vuosi sitte, saaden aikaan kivoja tuloksia. Kotiäidin tilipussi ei oo kuitenkaan tällä hetkellä kestänyt uuden seerumikuurin aloitusta, joten toivon arpaonnen suosivan. Oon ehdottomasti seerumien puolesta puhuja. 🙂 

Voittajiin on otettu yhteyttä sähköpostitse!

Sain myös teille jaettavaksi alennuskoodin Maylashin omaan verkkokauppaan. Koodi iines5 tarjoaa -5% alennuksen ripsiseerumitilauksista tämänhetkisen tarjoushinnan lisäksi! Koodi on voimassa kuukauden, eli 20.10.2014 saakka. Alennuskoodia pääset hyödyntämään tästä🙂

 Arvonta toteutettu yhteistyönä ja sisältää mainoslinkin

3 vastausta artikkeliin “Maylash-arvonnan voittajat ja alennuskoodi”

  1. yritän käyttää koodia, mutta ilmoittaa vain että kuponkia ei ole olemassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.