Syysneuleiden bongailua

Selailin jokunen aika sitten (samalla kun hairahdin sinne H&M:n verkkokauppaan) netistä neulevalikoimaa. Syksyksi kun aina mielellään hamstraa vaatekaappiin laadukkaita ja lämpimiä neule- ja villapaitoja lämmittämään kylmältä. Luottovillapaita nyt on lisäksi aivan ehdoton hätäratkaisu työvaatetukseksi silloin kun ei kertakaikkiaan keksi muuta. Lempineule, farkut, UGGsit jalkaan, hiukset ponnarille ja menoksi!
Eksyin muutaman muun verkkokaupan ohella myös Espritin verkkokauppaan, joka ainakin itselleni oli uusi tuttavuus! Valikoimista löytyi vaikka millä mitalla muhkeita neuleita ja itseasiassa yksi asia joka sai näistä kiinnostumaan, oli että paitoja löytyi todella reippaasti täysin luonnonmateriaaleista tai paitoja joiden materiaalista valtaosa oli puuvillaa, villaa, mohairia tai kashmiria sen perinteisen 100% akryylin sijaan.

Kuvakollaasin eka valko-musta-harmaa poncho 100% villaa, samoin kun tuo toisiksi alhaalla vasemmalla oleva puna-sini-valkoinen poncho. Edellinen ”työpaikkaponchoni” (:D) alkaa olla jo niin elähtänyt, että mietin tilaisinko jomman kumman näistä lämmittämään toimistoon talveksi! Olen jo pitkään ollut ihan koukussa ”työpaikkaneuleeseen” joka tulee aina talvisin heitettyä heti töissä päälle, haha.
Osa näistä kuvakollaasien Espritin neuleista taas sitten oli villasekoitetta.
Luonnonmateriaalissahan on tuotteen kestävyyden lisäksi tietysti myös
plussaa se, että oikeasta villasta tehty paita (tai paita joka on edes
villasekoitetta) lämmittääkin aivan eri tavalla kun se akryylipusakka.
Musta on lähivuosina tullut jotenkin aivan neuroottinen näiden
materiaalien kanssa. Mutta kuten miljoona kertaa olen sanonut, niin maksan aivan mieluusti parikymppiä enemmän paidasta, joka kestää vuosikaudet. Selvää säästöä pitkässä juoksussa suorastaan!
Oletteko tehneet jo hyviä neulelöytöjä ja mistä kenties? Aina saa vinkkailla minuakin!

Mikäs tässä kollaaseja väsäillessä kun Viasatilta tulee Jokereiden peli ja sitten alkaa taas joku xbox-maraton, voi tsiisus.. 😀

Kuvat lainattu Esprit.fi

2 vastausta artikkeliin “Syysneuleiden bongailua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.