Aamun kuulumiset

Huomenta! En kertakaikkiaan ymmärrä mihin mun kaikki aamuaika nykyään menee! Vaikka heräisin kuinka aikaisin niin silti tuntuu, että tulee aina aivan järkky kiire! Ennen heräsin Alppilassa 5:50 töihin silloin kun oli tarkoitus olla työpaikalla klo8. Nyt kun työmatka on puolet lyhyempi, herään 6:17 (älkää todellakaan kysykö miksi juuri :17, eikä :15 tai :20 :D) kun menen töihin 8:30 jälkeen ja silti tulee aivan järkyttävä hoppu! 
Kai tähän mun joka-aamuiseen kahvi- ja tietokonerutiiniin sitten vain menee niin tolkuttomasti aikaa. Huhheijjaa! Parempi kuitenkin chilli aamu kun semmoinen järkyttävä kaaos jossa saa sydän pamppaillen etsiä tavaroita sieltä täältä. Ja eikai mikään ihmekkään että aikaa kuluu kun vetää aamutoimien lomassa neljä kuppia kahvia. Jep 😀
Nyt olisi luvassa mm. taas näitä kynsihullutuksia, joita piisaa täällä nykyään aivan riittämiin. Lakkailin taas vaihteeksi kynsiä tuolla Lumenen Gel effectin sävyllä 5 Talvitaivas. Tuli nyt kynsistä yhtä synkät kun tämä saapuva syksy 😀 Olen kyllä aivan liekeissä näistä lakoista!

Kynnetkin ovat ihan kivassa kunnossa ja olen leikkaillut niitä vähän lyhyemmiksi. Sain muuttopuuhissa molemmat etusormien kynnet, samoin peukalot jotenkin katkottua kun joutui repimään sitä sun tätä ja en voinut vastustaa sitten kiusausta ja revin ne vain lyhyemmiksi. Varsinkin tuo Gel effect-lakka kovettaa kynttä ihan kivasti ja tuo vahvuutta, ei ollenkaan paha.

Viime aikoina on tullut kai pidettyä ihan kivoja vaatteitakin, mutta en vain ole saanut ketään kuvailemaan kunnon asukuvia, vaan joutunut tyytymään näihin maailman säälittävimpiin peilikuviin, joihin varmasti kukaan bloggaaja ei enää edes sorru. Voivoi.. Toivottavasti nyt edes tiedossa jotain parannusta asiaan lähiviikkoina.

Illalliseksi oli eilen karitsan ulkofilettä kermakastikkeessa quinoan kanssa. Tuo meidän Käpylän pieni K-Market on aivan ihme paikka. Ensinnäkin hämmästyttää että niinkin pienestä kaupasta löytyy lihatiski ja tiskin hinnat ovat vielä todella edulliset! 
Käytiin viikonloppuna K-Supermarket Mustapekassa ja aivan hämmästyttävää, mutta meidän pienessä lähikaupassa on aivan huomattavasti edullisempaa ostaa lihoja kun suuresta valtavan valikoiman supermarketista! Eipä tarvitse lähteä kovin kauas ribsejä ostamaan.

Quinoa tai suomalaisittain kvinoa on ollut lempparini lisukkeista jo vuosia. Ensinnäkin maailman helpoin ja nopein keittää ja sisältää kaikkia ihmiselle välttämättömiä aminohappoja, samoin proteiinia on enemmän kuin esimerkiksi riisissä. Kasvisliemikuutio keitinveteen ja sillä selvä. Harmi vaan ettei kvinoaa löydä ihan pienimmistä ruokakaupoista, joten yleensä sitä on sitten hamstrattava kaksin kappalein kun asioi isommassa kaupassa.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! Unohdin eilen kaivaa hanskat kellarista vaikka niille totisesti olisi ollut tarvetta, eli tänään täytyy vielä värjötellä ilman 😀

5 vastausta artikkeliin “Aamun kuulumiset”

  1. Hahaa, mullakin on kello aina soimassa esim. 6.33. 😀 Jotenki tuntuu, et 30 on liian aikasin ja sit 35 liian myöhään. Poikaystävä nauro parin vuoden ajan tälle mun tavalle, mut nykyään se laittaa itekin kellon samalla tavalla soimaan. 😀

  2. Oi, mitkä ihanat lihat! Teikäläiset taitaa olla aika "pro" tossa lihan käsittelyssä, sulla kun on usein kuvia aika mehevistä ja hyvännäköisistä pihveistä! Voi kun osaisin itsekin! Meinaatko Käpylän K-lähikaupalla sitä Mustapekkaa? Se on kuulemma tosi hyvä, ollut ihan lehdessä asti siitä. Jos en asuisi toisella puolella kaupunkia, käyttäisin sitä itsekin…

    1. Joo tai mies on oikeastaan 😀 SIis meidän tosi pienessä lähi-k:ssa on naurettavan halvat lihat tiskissä, siellä mustapekassa taas ihan sikakalliit! Vaikka muuten onkin oikein hyvä kauppa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.