Kurkistus LivBoxiin

Kävimme loppukesästä Jutan kanssa LivBoxin blogitapahtumassa, jossa kuulimme syksyn kuulumisia LivBoxin tiimoilta ja saimme itsellemme postitse elokuun LivBoxit ilahduttamaan.

Aikaisemminhan olen kirjoittanut LivBoxista esimerkiksi täällä ja täällä, kiteytettynähän kyseessä on kuukausittain kotiin postitse saapuva kauneustuotepaketti, joka sisältää 4-6 ammattilaisten valitsemaa laadukasta uutuus- tai klassikkotuotetta kauneuden saralta. Olen aikaisemminkin saanut muutaman kuukauden LivBox-tilauksen kotiin ja voin rehellisesti näin kosmetiikkahulluna kertoa, että joka kerta tuota pakettia avatessa on kuin joulu olisi! 😀

Esimerkiksi tuo Batisten XXL-kuivahampoo on ihan lempparini ja kirjoittelin asiasta jokunen aika sitten täällä. Olen aivan hullaantunut myös tuohon TBS:n hunajavartalovoihin! En raaski käyttää vanhaa mangoa loppuun kun olen nyt tottunut tähän.
Itse voin aivan rehellisesti sanoa, että olen aivan rakastunut LivBoxin ideaan. Tämä on vähän sitä kategoriaa ”kuinka pienet asiat voivat ilahduttaa elämää ihmeen paljon”. Toki joskus, mutta kovin harvoinpa kaupasta tulee erikseen osteltua uutuustuotteita testiin, joten tämä on kyllä näppärä keino päästä kuukausittain testaamaan uudenlaisia ja erilaisia kauneudenhoitotuotteita. Jokaisen boksin mukanahan tulee kortti, jossa kerrotaan mitä tuotteita boksi sisältää. 
Nyt jouluun päin mennessä voisi esimerkiksi määräaikainen tilaus olla ihan varteenotettava lahjaidea, jos lähipiiristä löytyy sopivaa kohderyhmää. Tuolta boksin sivuiltahan pääsee selaamaan esimerkiksi aiempien boksien sisältöä kuukausittain.

LivBoxin porukka oli huomannut taannoin sen hiusten ja kynsien hyvinvointia käsittelevän postaukseni ja sainkin kotiin oman ”custom-made”-boksin sisältäen vaikka mitä ihanaa hiuksiin ja kynsiin liittyvää! Olin aivan liikuttunut tästä 🙂

Tuota Ladyvitaahan minulla tosiaan on jo yksi boksi ennestään ja pistin aiempien lisäravinteiden loppuessa nyt näistä kuurin käyntiin. Katsotaan sitten muutaman kuukauden päästä mitä tapahtuu. Tuo System 4:hän muuten keskittyy sarjana eri hiuspohjan ja hiusten ongelmiin. Tuo punainen (kuvassa siis päänhakaan hierottava seerumi ja shampoo) auttavat hiusten ohenemiseen ja hiustenlähtöön aktivoimalla hiusten kasvua. 
Pitäisi vissiin ostaa näitä ihan isot putelit jemmaan, huomasin nimittäin taas kuukausi sitten päässä ihan kamalasti semmoista n. 3-4cm pituista tukkaa paikoissa joissa hius ei käsittääkseni ole päässyt rasituksesta katkeamaankaan. Hmmm. Tuo pituus viittaisi tosin siihen, että n. 4-5kk sitten aloittamani tehokuuri näiden lisäravinteiden suhteen olisi jotenkin saanut uutta tukkaa pukkaamaan. Hyvä näin päin kai kuitenkin 😉

LivBoxin tilaus onnistuu netissä boxin sivuilla ja suosituin tapa, eli jatkuva tilaus kustantaa 15,90e/kk.
Ainakin viimeksi aiheesta postaillessa boxi oli jo monelle tuttu, mutta löytyykö joukosta vielä lukijoita jotka eivät ennestään olleet konseptista kuulleet? 🙂

Postaus toteutettu yhteistyössä LivBoxin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.