TGIF!!!

Huomenta! Tänään perjantai, aivan ihanaa! Kerroin jo mun (tai meidän) herkkulakosta ja nyt viikonloppuna tulee itseasiassa itselleni kaksi viikkoa täyteen ilman sipsejä tai ylinpäänsä mitään herkkuja. Ja se on pitkä aika se! Tälläkin kertaa tuli todettua, että mitä kauemmin on ilman mässäilyä niin sitä vähemmän niitä itseasiassa edes tekee mieli. Toki tänään tai huomenna kyllä houkuttelisi makoilla sohvalla Rainbown Sourcream & Onion-pussin (joka ehdottomasti lempparein maustetuista) ja Pappagallon mangosorbetin kanssa, mutta jätetäänpä väliin. Lähiaikoina on tullut ostettua ennätyspaljon hedelmiäkin ja innostuttua niiden smoothieidenkin kanssa joita väsäsin ennen varmaan päivittäin. Tänään ajattelin testata yhtä uudenlaista smoothieta 😉
Viikonlopun lisäksi odotan kyllä lomaakin jo enemmän kun mitään. Jotenkin lähiaikoina ollut niin paljon kaikenlaista hässäkkää, että on ehdottomasti jo loman tarpeessa. Onhan edellisestä yli viikon lomasta jo puoli vuotta aikaakin, joten ehkä ihan syytäkin pitää vähän breikkiä arjesta. En muista milloin olisin pitänyt yli kolmea viikkoa vuosilomaa kun tulee aina noiden reissujen vuoksi splitattua lomapäivät ainakin pariin osaan. Joka vuosi silti ajattelee, että seuraavana kesänä pitää sitten kunnon kuukauden loman, mutta eihän se koskaan niin mene. En voi kuvitella miltä tuntuisi makoilla neljä tai viisi viikkoa kotona ilman mitään velvollisuuksia! 
Ei sillä ettei tämä kodin pyörittäminen veisi jo ihan tarpeeksi aikaa, olin eilen jo nimittäin vaipua aivan epäitoivoon kun siivosin ja hääräilin suoraan töiden jälkeen 1,5 tuntia!!! En ymmärrä miten joku saa kämpän pysymään jatkuvasti aivan tiptop, mulle tuo siivoaminen tuottaa nykyään ihan liikaa päänvaivaa ja helposti käyttää kokonaisen päivän viikonloppuna siihen että järkkäilee kotona. (Tai ehkä muilla vaan asustaa kotona vähemmän sottapyttyjä, öhöm..). On se elämä rankkaa..

Pelleilin myös jotain kameran sepia-suodattimella 😀

Jos syksyssä on joku kivaa, niin se että pääsee pitämään pipoja. Voisin olla pipo päässä vaikka kaiket päivät, koska ne tarkottaisivat vain helpompia päiviä hiustenlaiton osalta. Valitettavasti ei viitsi kuitenkaan ihan toimistossa tuota harrastaa, vaikka houkuttelisikin 😀
Ainiin ja sipseistä puheenollen. Maustamattomista sipseistä ehdotonta aatelia ovat kyllä edelleen ne Rainbown maalaissipsit (entiseltä nimeltään  ne countryt), kyllä RB osaa vaan tuon sipshomman! Ollaan vertailtu ravintosisältöjä eri sipseistä ja vaikka sipsejä nyt ei voi koskaan mennä sanomaan terveellisiksi, niin erona esim. Rainbown ja Pirkan sipseille on, että lähestulkoon kaikissa Pirkan sipseissä on järkyttävä määrä tyydyttyneitä rasvahappoja, eli juuri sitä huonoa rasvaa. Eli sipsienkin välillä voi tehdä hyviä ja huonoja valintoja.
Siis uskokaa tai älkää, mutta analysoin juuri useamman rivin verran sipsien ravintokoostumuksista! Pitäisi vissiin alkaa sipsitohtoriksi, voisin puhua niistä loputtomiin. Tommihan on sanonut joskus, että harkitsee mun viemistä puhumaan jollekkin ammattilaiselle sipsiriippuvuudesta. Mutta haloo, saa kai sitä edes joku intohimo olla elämässä! 😀
Adios, ihanat perjantait!
Kun kello lyö 16, niin olen niiiiin viikonloppulomalla! 😉

4 vastausta artikkeliin “TGIF!!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.