Mysteerijuttuja ja nilkkamittaisia farkkuja

Huomenta! Mitenkäs viikonloppu on lähtenyt siellä käyntiin? Itselläni oli suunnitelmissa nukkua tänään oikein myöhään, mutta heräsinkin sitten jo klo 8 siihen kun Maui vinkui makkarin oven takana. Aluksihan annettiin koiren nukkua täällä makkarissa ja vieressä sängyssä, näköjään Maui tottui siihen vähän liiankin hyvin ja herää oikeasti jokaikinen aamuyö 4-5 aikaan vinkumaan oven taakse, että pääsisi makkariin.
Aluksi olin öisin niin väsynyt, etten jaksanut tapella vastaan ja päästin sen sänkyyn, välillä taas kävin ”peittelemässä” sen omalle paikalle jolloin se rauhottui ja nyt vain ollaan yritetty olla kiinnittämättä mitään kummempaa huomiota tuohon aamuininään. Tänäänkin Maui oli käynyt aamulenkillä jo viiden jälkeen, joten ei voinut siitäkään olla kyse, että olisi ollut hätä. Täytyy nyt vain totutella, että hauvojen paikka on öisin olkkarissa ja Bixuhan sen tietysti hyvin tietääkin 🙂 Mauillahan tulee parin viikon päästä 1v täyteen, joten voi olla että tämä on jotain uhmaiän rajojen kokeilua. Mutta tosiaan nyt tai koskaan on viimeistään hyvä hetki opettaa hauvat nukkumaan olkkarissa, koska vuoden päästä siitä ei sitten tule yhtikäs mitään.
Ja yksi todella outo juttu, aamulla tosiaan kun puoliunessa kuuntelin noita Mauin touhuja sängyssä niin kuulin oudon kolahduksen. Kun nousin ylös, niin huomasin että semmoinen lasinen pieni tuikkulyhty oli tippunut lattialle meidän tasaiselta n. 30cm syvältä ikkunalaudalta keittiössä. Whaattt?! Miten tämmöinen on edes mahdollista? Vaihtoehtoina on joko a) meillä kummittelee ja Maui yrittää joka yö tulla kertomaan, että sitä pelottaa tai b) se on yrittänyt kiivetä keittiötikkaiden kautta siihen ikkunalaudalle ja pudottanut sen tuikkulyhdyn. Onko tämä nyt sitten kissa vai koira, vai mitä yliluonnollista täällä ylinpäänsä tapahtuu. Pisti kyllä vähän näin aamusta kummastuttamaan. En tiedä voisiko tuo kova tuuli muka vetää ikkunoiden läpi niin kovaa, että tuommoinen esine onnistuu putoamaan lattialle. Vähän epäilen kun äsken tein jotain pieniä kokeiluja 😀 Mysteerijuttuja..
No mutta koiralöpinät sikseen! Mulla on hetken ollut hakusessa uudet nilkkamittaiset Dr.Denimit vanhojen kulahtaneiden tilalle, jotka onnekkaana onnistuin nappaamaan toissakesänä kun Kissyjä tuli joku pieni erä silloin nilkkapituisena. Jokunen aika sitten joku kysyikin viimeviikkoisen postauksen housuistani ja kyseessähän on normaalit mustat Kissyt jotka olen leikannut ja käärinyt lahkeista paremman puutteessa.

Kissyt ja yleensäkkin Dr.Denimit ovat kyllä maailman mukavimmat housut jalassa ikinä ja niin kovin monikäyttöiset. Olin jonkun aikaa täysin käyttämättä Kissyjä ja ne lojuivat kaapissa tyhjän panttina kunnes nyt rakastuin niihin uudelleen aivan täysillä. Aivan parhautta!
Huomasin Nellylle tulleen tuommoista nilkkamittaista Dominoa, josta en ollutkaan vielä kuullut! Voisi olla tämmöiselle pätkälle tosiaan ihan sopiva löytö, eikä tarvitsisi ryhtyä leikkaushommiin. Nämähän joustavat ihan superpaljon, joten yleensä suositellaan ottamaan melko pieni koko. Huomasin, että Dominoista oli tosi hyvin vielä kaikkia kokojakin jäljellä, yleensähän pienet koot aikalailla viedään näistä käsistä. Dominot löytyvät täältä!
Toisekseen huomasin Dr.Denimille saapuneen tuommoiset revityt mustat Reginat, jotka Dr. Denim on tehnyt yksinoikeudella Nellylle. Aivan loistavan näköiset! Itse tuli juuri jokunen aika sitten hommattua revityt farkut, mutta ne ovat kertakaikkiaan niiiiiin revityt polvista etten juuri kehtaisi niillä töihin tallustaa. Tässä vähän ”siistimpi” vaihtoehto. Reginat löytyvät täältä ja koko Dr.Denim-valikoima täältä!
Ainiin ja alennuskoodivinkkinä, että koodi NLYTREND25 antaa koko NLY Trend-mallistosta -25% alennuksen maanantaihin 29.9 klo 11:00 saakka. Ihan kiva alennusprosentti, NLY Trendin valikoima on nimittäin aika kiva 😉 NLY Trend löytyypi täältä!

Nyt hörppäsen espresson loppuun, hurautan smoothien ja sitten lauantai-sali.
Ihanat viikonloput 🙂
Postaus sisältää mainoslinkkejä

6 vastausta artikkeliin “Mysteerijuttuja ja nilkkamittaisia farkkuja”

  1. Sun bravuuris "aivan parhautta" tai "aivan parasta" :DD Saa mut hyvälle tuulelle joka kerta! Ja tämä blogi muutenkin, antaa iloa ja inspiraatiota harmaaseenkin päivään :)) Jatka samaan malliin!!

    1. En olekkaan huomannut että käytän noita, ei hitto hehe 😀 Mukavaa kuulla, että saa jonkun mukavalle tuulelle ja kiitos mukavasta kommentista! Ihanaa syksyä sinulle 🙂

  2. Mitenniin ei tule vuoden päästä yhtään mitään? onko teillä silloin kolmas ihminen siellä? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.