Lauantain asua ja viikonlopun kuulumiset

Huomenta! Hurahtipas viikonloppu nopeasti ohi. Perjantaina löhösin kotona syöden satsumia ja katsoin iPadiltä Leijonanluola USA:ta, josta oli kertynyt ihan reippaasti jaksoja katsottavaksi. En nimittäin ollut ehtinyt seurata sarjaa pariin viikkoon, mutta parempi näin niin on sitten reippaasti katsottavaa kerralla. Tuo Leijonanluola on tällä hetkellä varmaankin ainut tv-ohjelma jota voin sanoa seuraavani edes jollain tapaa aktiivisesti.

Lauantai sitten taas vierähti ensin kotona järkkäillen, salilla ja illalla käytiin katsomassa ystäväpariskunnan kanssa Denzel Washingtonin uusi The Equalizer, aikamoinen actionpläjäys kerrassaan 😀 Musta tuntuu että kuluvan vuoden aikana on tullut käytyä ihan ennätyspaljon leffassa, joskus on voinut vierähtää ihan rehellisesti jopa yli vuosi ilman yhtään leffaa. Yksi, jonka olen halunnut jo varmaan 2kk ajan heti trailerin nähtyäni mennä katsomaan on Vadelmavenepakolaiset, jossa on ensi ilta tässä ihan parin viikon päästä.
No mutta! Nyt tuli rikottua herkkulakkoakin kun ostin leffaevääksi semmoisen Nutisal paahdetut mantelit-pussin ja Cloetan Chocowoffelin. Eikä edes ollut oma ehdotukseni rikkoa lakkoa, mutta tulihan sitä kaksi viikkoa ihan hyvin sinniteltyä ;D

Eilen käytiin sitten ekaa ja ilmeisesti myös vikaa kertaa testaamassa Käpylän Dylanin brunssi. Ilmeisesti tuo sunnuntaibrunssi nimittäin päättyy. Dylan ei noussut kyllä brunsseista kärkisijoille, sanoisinko melko perinteiseksi, lämpimät ruoat (kermaperunat, lihapata, munakas, nakit), eivät oikein itselleni uponneet, mutta jogurtti/muro-alue oli taas melko laaja ja sekaan heitettäväksi oli mm. goji-marjoja, kuivattuja banaanilastuja, kuivattuja karpaloita yms eli vatsansa kylläkin sai täyteen. 
Mielessä kummittelee edelleen se Sandron vegebrunssi ja Kujan brunssin ribsit! Lähitienoon paikoista Park Hotellin aamupala (10e) on edelleen ihan jees, välillä tarjonta on jostain syystä ollut vähän suppeampi mutta hintaansa nähden todella kohtuullinen perusaamiainen. Miinusta tosin, että aamupala on lauantaina vain 10 saakka ja sunnuntaina 11 saakka, mikä tarkoittaa ”aikaista heräämistä” haha. Iineksen brunssipartio kuittaa! 😀

Lauantaina tarkeni vielä helposti ilman takkia, vaikka nahkatakki olikin mukana matkassa iltalämmikkeenä 🙂

Merinovillapaita (H&M), samantyyppinen täältä

Farkut, samantyyppiset täältä
Kashmirkaulaliina (H&M), samantyyppinen täältä
Kello (Michael Kors), täältä
UGGs, täältä
Pipo, samantyyppinen täältä
Laukku Miu Miu

Ja tosiaan noihin UGGseihin liittyen tarjoan teille alennuskoodia Spartoolle jos on mielessä bongailla syyskenkiä. Juurikin UGGseja oli nimittäin tuolla ihan kivasti ja alennuskoodithan ovat aina kivoja 🙂

SCHOOLFI1, 10% alennus kaikista tuotteista 30.9.2014 asti. 
SCHOOLFI15, 15% alennus yli 100 euron tilauksista 30.9.2014 asti. 
SCHOOLFI2, 20% alennus yli 150 euron tilauksista 30.9.2014 asti.

Spartoolle tästä!

Noniin, nyt voitetaan taas tämä maanantai, niin ollaan huomenna jo enemmän voiton puolella 😉

postaus sisältää mainoslinkkejä

4 vastausta artikkeliin “Lauantain asua ja viikonlopun kuulumiset”

  1. Hei! onko tuo sinun kellosi 38mm vai 43mm? Olen miettinyt samaisen kellon ostoa tosin kokonaan hopean värisenä. mutta vielä koko vähän mietityttää.

  2. Kiitokset vastauksesta:) Katselin yhtä nettikauppa sivustoa ja siellä sattui olemaan kahta eri kokoa tuosta kello mallista.Tuo sinun näyttää juuri hyvältä ja sopivan kokoiselta eli siihen kyllä itsekin päädyn:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.