Syyskenkäpläjäys + alennuskoodia

Juuri kun ehdin jakaa alennuskoodia Spartoolle Uggs-pölinän yhteydessä, niin sainkin jo jakoon uutta alennuskoodia lokakuulle. Ja tosiaan lokakuussahan sitä jo mennäänkin… Miten ihmeessä aika kuluu näin nopeaan!!

Itse olen jo muutama viikko taaksepäin korkannut UGGsit käyttöön ja nyt jos milloinkaan on hyvä aika sujauttaa töppöset aamulla jalkaan, ennenkö päästään taas niihin syyssateisiin. Itseltäni löytyy tosiaan nuo Classic shortit, jotka ovat jo parisen vuotta palvelleet oikein moitteettomasti. Sainhan vielä pari kuukautta sitten myöhäisenä syntymäpäivälahjana ne roosat UGG minit, joihin olen myös rakastunut aivan täysillä! (Lähtevät muuten tänään jalkaan ellei ole luvattu sadetta!) Sen jälkeen kun haalin talvivarastooni EMUja nyt sit jälkeemmin UGGseja, niin ei tosiaan ole tarvinnut pakkasilla palella! 😉

Viikonloppuna tosiaan Spartoota selatessani huomasin, että valikoimista löytyy tosi kivasti perus-UGGsia, tallia (eli sitä pitkävartista), bailey buttonia, shortia ja neulottua. Olisiko ollut viime talvena kun kurkin netistä UGGs-valikoimaa haaveissa juurikin noi minit, niin heräsin siihen ettei missään oikein enää siihen aikaan vuodesta ollut hyvin kokoja jäljellä. Nythän se sesonki vasta on alkamassa ja varastotkin täydempiä.
 Koko UGG’s-valikoima löytyy täältä!

Huomasin myös, että Michael Korsin kenkävalikoima on rantautunut Suomeen! Kenkiä löytyi ihan kivasti erilaisia, itselläni on esimerkiksi tällä hetkellä hakusessa korkeavartiset kiilapohjalliset lenkkarit mustana. Alunperin pähkäilin niitä Isabella Marantin, mutta saa nähdä antaako budjetti myöten. Hmm..

Koko Michael Kors-kenkävalikoima löytyy täältä!

Ja tosiaan, sain teille jakoon Spartoolle alennuskoodeja, jotka ovat voimassa lokakuun. Noilla koodeilla nimittäin lähtee ihan kiva alennus pois hinnasta, esimerkiksi yli 150 euron tilauksista (esimerkiksi juuri UGGseista) -20%! Kannattaa ihmeessä hyödyntää jos on syyskengille tarvetta 🙂

Koodilla OKTFI1 -10% alennusta kaikista tilauksista. 
Koodilla OKTFI15 -15% alennusta yli 100 euron tilauksista. 
Koodilla OKTFI2 -20% alennusta kaikista yli 150 euron tilauksista. 
Alennuskoodeja ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin, eli koskee normaalihintaisia tuotteita.

Spartoolle tästä!

Blaah. Ette ikinä arvaa! Ei vieläkäääään olla saatu remppamiehen kanssa aikatauluja lyötyä lukkoon tälle viikolle ja selkoa siitä milloin saadaan loput fiksaukset täällä tehtyä. Meillä on nimittäin lauantaina ”vip-tuparit” muutamille ystäville, joten olisi ihan suotavaa saada nuo ylimääräiset kaapin hyllyt ja muu roina siihen mennessä pois silmistä. Vai mitäs te olette mieltä?! 😀 Ehkä se tästä pikkuhiljaa. Onhan se joulukin jo kohta hahaha!
Ja hei! Tänään on jo keskiviikko! Heräsin aamulla aivan kertakaikkisen kuutamolla ja vähän herättyäni elin jotenkin tiistaissa, mutta tässähän on kohta jo puolet viikosta vierähtänyt, jess!
Sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.