Perjantain random

Mulle tuli eilen yhtäkkiä semmoinen olo, että olisi mukava käydä piipahtamassa pitkästä aikaa Jyväskylässä muutenkin kuin ihan ohimennen. Vuoden sisällä olen tainnut käydä siellä kahdesti, Juhannuksena jolloin suuntasimme ainoastaan ystävän isän luokse ”eristyksiin” ja joskus viime syksynä kun kävin tekemässä koululla vihonviimeisenä koulujuttuna kypsyysnäytteen. Silloin iski jotenkin niin älytön ahdistus heti, että suuntasin ensimmäisellä junalla heti kotiin kun sain hommat koululla hoidettua. En tajua. 
Onhan se kuitenkin kotikaupunki, vaikka Helsinki nyt onkin viimeiset reilu kolme vuotta alkanut muodostua enemmän kodiksi. Näköjään mulla on kovin ristiriitaiset tunteet JKL:ää kohtaan, silloin kun siellä ei ole, sinne haluaisi mennä käymään ja kun siellä on, haluaisi lähinnä pois. Olisihan se ihan mielenkiintoista käydä kurkkimassa mitä vanhoille hoodseille kuuluu 😀
Ihan ensinnäkin, meillä on huomenna muutamille ystäville ”vip-tuparit”, lähinnä porukalle joka auttoi muutossa ja remontissa, yli kymmentä ihmistä kun ei saa tänne istumaam millään ilveellä, saati että saataisiin sitten kokattua isommalle porukalle. Tarkoituksena on nimittäin tehdä ihan oikeasti ruokaa ”dinner-tupareiden” muodossa. Itselläni on varmaan 15 henkeä jotka haluaisin muutenkin kutsua tupareihin ja Tommilla sama juttu, joten saa nähdä milloin saan aikaiseksi järkätä omat tyttötuparini! Kyllähän täällä nyt kelpaa viiniä juoda! (Ei vaan ole Porvoonkadun baari aivan niin lähellä… tai oikeastaan mikään muukaan baari.. Ainiin… Käpygrilli.. :D)
Jotain instapläjäystä parin viikon varrelta. Kuten huomaa, niin olen tosiaan melkoisen innostunut tuosta Dolce Gustosta ja mm. Chai tea lattesta ja siitä Mochasta. Lähiviikkojen kelit ovat olleet oikeastaan todella mukavat! Juuri optimaalinen syyssää ilman niitä ikäviä sateita, kelpaa UGGsejakin ulkoiluttaa ja saa talven jälkeen kietoutua taas kaulaliinoihin, villapaitoihin ja pipoihin. (Kohta tosin niihinkin jo varmasti kyllästyy kuollakseen :D) Tänään on myös vuorossa kauppareissu ja loppujen ruokaostosten teko. Havahduttiin esimerkiksi siihen, että meillä on vain kaksi viinilasia.. Täytyy heittää illalla myös salit, koska huominen menee aikalailla hääräten ja järkkäillen.
Ja hei!! Tässä on ollut niin paljon härdelliä viime viikot, että tajusin vasta juuri äsken, että lomaan ja reissuun on huomenna tasan kaksi viikkoa enää! Olen koko ajan haikaillut reissun perään, mutta jotenkin jatkuvasti ajatellut että siihen on vielä niin ikuisuus aikaa, että aivan turha edes vielä miettiä. Näin se aika vain menee. Tajusin myös, etten ole vielä ollenkaan laatinut ostoslistaakaan reissuun, mikäs nyt sen tärkeämpää kun shoppingshopping. Toisaalta lähiaikoina on mennyt kotiin niin tuhottomasti rahaa, että lähinnä ajattelee että voisi taas hetken säästää, eikä tuhlata rahaa mihinkään aivan tarpeettomaan, eli ehkä saan pidettyä ostokset ihan terveen järjen piirissä. Jonkun ”haaveilu ostoslistan” voisin toki yrittää väkertää.
Näköjään mulla ei ollut oikeastaan mitään asiaa, mutta tulipahan pölistyä turhanpäiväisyyksiä taas kerran.
Perjantai, ihanaa!! Milloinkahan olisi ollut perjantai tai viikonloppu, jolloin en olisi hehkuttanut sitä. Mutta kukapa nyt ei tykkäisi 😉

4 vastausta artikkeliin “Perjantain random”

  1. En haluaisi olla ikävä ihminen, mutta pakko viilata pilkkua.. Juhannus kirjotetaan pienellä alkukirjaimella.

    1. No, onneksi tämä blogi ei ole äikän oppikirja eikä myöskään kirjoittajan aivot raksuta kovin täysillä aamukoomassa kiireessä tätä naputellessa.

    2. En siis tarkoittanut kommenttiani millään pahalla. Se sattui vaan silmään, mä kun välillä olen melkoinen kielipoliisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.