Gaudin showroomilla

Kirjoittelinkin jo aikaisemmin kun kävin loppukesästä JNH Nordicin Showroomilla tutustumassa muutamiin heidän merkkeihinsä, kuten Nikkieen, St. Tropeziin ja Gaudiin. Aikaisemman postaukseni Nikkiestä löytääkin täältä ja tuo mukaan saamani villasekotteinen neuletoppi on yksi lempparivaatteistani alkusyksylle juuri nyt 🙂 

Toisena merkkinä johon ihastuin showroomilla oli Gaudi, joka on italialainen pikkuhiljaa Suomeenkin rantautunut muotibrändi. Vaatteiden lisäksi valikoimista löytyy asusteita kengistä laukkuihin ja näissä uuden malliston tuotteissa löytyi aivan ihania värejä!! Sai jo haikailemaan takaisin kesän pariin, vaikka siitä vasta juuri päästiin.

Kiilapohjaa näytti olevan reippaasti.. Olisin voinut kotiuttaa noista sandaaleista kyllä aivan mitkä vaan ensi kesäksi!

Hapsuclutch! 🙂

Gaudin vaatteet olivat kovin omaan makuuni, sanoisinko että trendikkäitä mutta silti tarpeeksi hienostuneita esimerkiksi juurikin työkäyttöön. Eri vaatekappaleita yhdistelemällä saa helposti samastakin mallistosta luotua kovin erilaiset asukokonaisuudet, yhdistitpä tilanteen mukaan topin sitten farkkuihin tai siistimpiin printtihousuihin.

Tässä uusimmassa mallistossa oli väriskaala kirkkaanpunaisesta roosaan ja sitten taas aina keltaisesta vihreän ja sinisen eri sävyihin, eli ei ainakaan ei ollut väreistä puutetta! 😉

 Rakastuin eniten ehkä tähän turkoosiin mekkoon, joka taisi olla ensi kesän mallistoa! Aivan ihana! Täytyy lähteä kaupoille metsästämään ensi keväänä heheh.

Gaudilla löytyy farkkuvalikoima myös hurjasti! Harmittaa, etten ehtinyt testailla noita päälle! Farkuissa hintahaitari pyörii vajaasta sadasta eurosta vajaaseen pariinsataan mallista riippuen. Gaudi Jeanseistä löytyy muuten myös farkkuja, jotka on valmistettu takapuolta korostavilla tai kohotusvaikutelman luovilla leikkauksilla. Samantyyppisiä farkkujahan on nyt tullut useille merkeille parin vuoden sisällä.

Sain Gaudilta mukaan oliivinvihreän villapaidan ja kevyttoppatakin, joista tulossa asua heti kun saan taas houkuteltua itselleni kuvaajan haha 😀

Gaudia myy Suomessa mm. Sokos ja netissä esimerkiksi Zalando. Miestenvaatemerkeistä JNH:n valikoimista löytyy Gaudin lisäksi mm. Original Penguin, jonka valikoimaa löytyy myös mm. Zalandosta. Original Penguinilta löytyy mm. tosi kivoja kauluspaitoja ja neuleita miehille, tyyliltään siistejä mutta silti rentoja jokapäiväiseen käyttöön.

Ja hei! Oletteko te kuulleet jo ennestään Gaudista? Itse olin tätä ennen kuullut merkin nimen, mutta itse valikoima tuli oikein positiivisena yllätyksenä. Toivottavasti tämä värikuvapläjäys piristi jonkun muunkin sateista syysaamua 😉

Ps. Gaudi Finland löytyy muuten Facebookista täältä ja instagramista täältä!

Sisältää mainoslinkkejä ja toteutettu yhteistyössä Gaudin kanssa

Yksi vastaus artikkeliin “Gaudin showroomilla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.