Boozt.com mid-season sale!

Heips! Vinkkaisin teille, että Boozt.comissa on tänään alkanut midseason sale ja tuhansien tuotteiden hintoja on alennettu jopa -30% merkeiltä kuten Gant, Filippa K, Desigual, Vero Moda.. Suosituimmat tuotteet ja koot viedään luonnollisesti ensimmäiseksi käsistä, joten kannattaa toimia parhaimpien löytöjen kohdalla nopeasti! 🙂
Boozt.comilla on aivan loistava valikoima merkkejä. Nykyisin verkkokaupoista löytyy oikeastaan kelle vain jotain, koska eri nettipuljut ovat aikalailla yksilöineet omat merkkinsä. Nykyäänhän Booztilta löytyy esimerkiksi Mango, Polo Ralp Lauren ja mm. supersuosituista laukuistaan tunnettu Rebecca Minkoff. (Yllätyin muuten itsekkin, että Rebecca Minkoffia löytyy nykyään muualtakin kun Atlantin yli tilaamalla!! Ja ne neonpinkit sandaalinihan ovat juuri Minkoffin! ;)) Olen näköjään jäänyt tässä ”shoppailuhiljaisuudessa” paljosta paitsi!
 Kollaasin tuotteet Polo Ralph Lauren täältä ja hapsunilkkurit Minnetonka täältä.

Itseltähän löytyy itseasiassa nuo Minnetonkat korkeavartisempana versiona, joita näytti olevan myös Boozt.comin valikoimissa! 🙂

Boozt.comin midseason sale löytyy tosiaan täältä!
Ps. Boozt.comin myydyimpiä tuotteita taas pääsee kurkkaamaan täältä!
Ihanaa torstaita, palaillaan myöhemmin kotikuvien kanssa!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(21004474)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.