Asua viime viikolta ja perjantain sekalaiset

Miten voi olla näin väsynyt aamulla? Aivan tuskaa herätä perjantaina kuudelta pesemään tukkaa siksi ettei vaan illalla jaksanut.. Huomasin joku aika sitten että siitä sarjasta Hannibal oli tullut toinen kausi Ruutu+:ssaan ja pakkohan se paketti oli sitten ottaa. Ei oltu nimittäin hetkeen keksitty oikeastaan mitään tv-ohjelmia joita katsoa yhdessä ja Spotifykin tuli nyt sitten irtisanottua kun siellä ei enää ollut mitään kiinnostavaa. 
 Jokatapauksessa, oltiin Hannibalissa jo niin lopussa ettei voitu enää eilen jättää jaksoja jemmaan vaan katsottiin viimeinenkin sillä uhalla, että megaväsymys iskee aamulla. Nyt täytyy sitten alkaa selailemaan HBO Nordicia sarjojen varalta vai onko teillä suositella jotain hyvää jos suljetaan pois esim. Breaking bad, Orange is the new black, True detectives ja mitäs näitä nyt olikaan.. ? 
Tänään meillä on työtiimin kanssa dinner, joten menee myöhäiseksi ennenkö pääsee illalla kotiin lepuuttelemaan. Luojan kiitos saa huomenna nukkua pitkään! Ainiin ja lomaankin huomenna enää tasan viikko aikaa 😉
Vietettiin tupareita viime viikonloppuna ihan vain muutamille ystäville pulled pork-dinnerin muodossa ja alkuillasta sain otettua jotain hämäriä ”asukuviakin”. Hitto meidän täytyy kyllä hommata olohuoneeseen lisää lamppuja, koska tuo kattovalaisin nyt ei vain riitä!

Semmoista höpönlöpöä. Join kolme kuppia kahvia saadakseni vähän virtaa aamuun ja menin äsken vaatekaapille miettimään mitä sitä pukisi päälle. Enpä keksinyt, joten istuin vielä hetkeksi alas kirjoittamaan tätä, jospa vaikka saisi jotain ajatusta kasaan. Eniten perseestä on se, ettei mulla ole enää vaaterekkiä. VAATEKAAPISTA EI VIIKATUISTA OLE EDES MAHDOLLISTA LÖYTÄÄ VAATTEITA!! Nyt on vaatekaappi niin myllätty, että sieltä löytää asioita vieläkin huonommin jos se ylinpäänsä on mahdollista.
Voi jumaliste! Varmaan haettava se rekki varastosta takaisin käyttöön, eihän tästä tule mitään muuten. Todellisia ongelmia. Nyt sinne kaapille ehkä aavistuksen viisaampana ja idearikkaampana..
Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! 🙂

12 vastausta artikkeliin “Asua viime viikolta ja perjantain sekalaiset”

  1. House of cards, uusi tai vanha…itse pidin uudesta enemmän 🙂 Netflixissä taisi olla kaksi tuotantokautta saatavilla!

    1. Joo hei itseasiassa tätä myös kaveri vinkkasi ja oli tarkoitus alkaa katsomaan kunnes huomattiin ettei sitä enää löydy HBO Nordicilta, hitto! 😀

  2. Devious maids ja Chasing life on musta kivoja sarjoja. En tosin tiiä onko noi sen tyylisiä mitä haet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.