Perusvaatetta ja Marc by Marc Jacobsia

Mitenkäs teillä on hurahtanut viikonloppu käyntiin? Itse kävin aamupäivällä tekemässä salilla jalkatreenin ja sen jälkeen olenkin sitten lähinnä siivoillut kotona ja koittanut hoitaa jotain rästihommia, joihin ei viikolla ole aikaa. Perus. Vielä imurointi ja pyykkäys, niin pääsee illaksi pötköttämään sänkyyn iPadin kanssa tai löhöämään sohvalle. Tekisi ihan sikkenä mieli sipsejä, mutta kai sitä on kärvisteltävä. Tuli nimittäin luistettua viime viikon tupareissa sipsilakostakin. Ups 😀
Selailin aamulla kahvin lomassa jotain Nellyn tarjontaa ja huomasin, että Nellyllä on nykyään erillinen ”perusvaate-osio”, johon on koottuna todella ajatonta basic-vaatetta, jotka ovat helposti yhdisteltävissä keskenään. Keräilin kollaasiin muutamia kivoja juttuja, huomasin esimerkiksi että tuo Korsin kello joka itseltäni löytyy hopea-kultaisena, on nykyään saatavilla myös kultaisena!

Huomasin samalla, että valikoimiin ovat saapuneet Marc by Marc Jacobsin asusteet! Olin bongannut joskus aikaisemmin vain M by MJ:n aurinkolaseja, mutta näköjään nykyisin löytyy myös mm. noita nappikorviksia ja tabletti/tietokonekoteloita. Itseltäni löytyy beigenä juurikin tuo samanlainen läppärinkotelo joka allaolevassa kuvassa mustana ja olen pitänyt kyllä kovasti 🙂

1. Mustahopeiset nappikorvikset 2. Hopeiset nappikorvikset 3. Kultaiset sydänkorvikset 4. Hopeiset sydänkorvikset 5. Oranssikultainen ranneketju 6. Pinkkikultainen ranneketju 7. Mustahopeinen rannerengas 8. Pinkki tablettitietokoneen kotelo 9. Musta läppärinkotelo 10. Aurinkolasit

Itselläni on tarkoitus itseasiassa ostaa reissusta uusi Marc by Marc Jacobsin rannekello! Täytyy koittaa tutkia jo vähän ennakkoon malleja, vaikka mielessä jo hieman onkin 😉 Harmi ettei niitä ole vielä rantautunut tuonne nettivalikoimaan! Ainiin ja tuolla Nellyn valikoimassa oli muuten kaikki nuo merkin aurinkolasit -50%, joten ei mikään pöllö löytö ollenkaan ensi keväälle.
Koko uusi Marc by Marc Jacobsin kokoelma löytyy täältä!
Sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.