Swiss Beauty Pearls

Tiedätte kuinka hulluna olen kaikenmaailman lisäravinteisiin, varsinkin mitä tulee hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin. Olin jo joku aika sitten viime vuoden puolella kuullut tuloillaan olevasta Swiss Beauty Pearls-kauneusvalmisteesta kunnes sain viime kuussa tiedon, että tuotetta vihdoinkin löytyy Swiss Clinicin valikoimista. Sain blogini kautta tuotetta testiin ja olenkin nyt reilun viikon popsinut näitä ”ihmehelmiä”. 

Mikäli ette ole vielä Swiss Beauty Pearlseistä kuulleet, niin raotetaanpa asiaa hieman. Swiss Beauty Pearls on kahden vuoden kehitystyön tulos ja päiväannos helmiä sisältää optimaalisen annoksen eri ravintoaineita ulkoisen kauneutesi hyväksi jotka auttavat saamaan kauniit hiukset, vahvat kynnet, hehkuvan ihon ja terveet silmät. Kapselit ovat siis kehitetty sisältämään juuri oikean annoksen ravintoaineita ulkoisen kauneuden hoitoon, jotta kaapissa jäisi tilaa muullekkin kun vitamiinipurkeille.

Itse popsin vitamiineja ja lisäravinteita juurikin näihin yllämainittuihin tarkoituksiin, joten nämä helmet saivat kiinnostumaan ihan todenteolla jos kerta kahteen pieneen helmeen on ytimekkäästi tiivistetty ravintoaineita näinkin moneen eri tarkoitukseen.

Ainesosat – Helmiäisenvärinen helmi 
Tyrnimarjaöljy – Runsas C-vitamiinipitoisuus, joka edistää ihon hyvinvointia ja tekee ihosta kauniin 
Omega-7 – Auttaa ihoa korjaantumaan ja palautumaan normaaliin kuntoonsa 
Omega-3 – Edistää kehon nivelien liikkuvuutta ja tekee hiuksista kiiltävät, vahvat ja hyvinvoivat
Omega-2 – Kutsutaan myös nimellä Squalene, joka tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan 
A-vitamiini – Ylläpitää ja parantaa ihon kuntoa 
 E-vitamiini – Suojaa kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä 
Ainesosat – Tummanvioletti helmi 
Beetakaroteeni (Advanced formula) – Muuntuu kehossa A-vitamiiniksi, pitää ihon terveenä ja kauniina 
Luteiini– Tukee silmien hyvinvointia 
Seleeni- Vahvistaa kynsiä ja edistää ihon sekä hiusten hyvinvointia 
Sinkki- Edistää hiusten hyvinvointia ja vahvistaa kynsiä. 
A-vitamiini- Ylläpitää ja parantaa ihon kuntoa 
 E-vitamiini– Suojaa kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä 

Kummankin väristä helmeä nautitaan siis yksi päivässä.

Itselleni tämä tuotteen testaus tuli siitäkin syystä ihan mukavaan saumaan, että huomasin helmien sisältävän ihan kivan määrän beetakaroteenia (16mg) vuorokausiannosta kohden, joten toivon mukaan edesauttaa myöskin lomareissulla ruskettumista 😉

Kapseleita suositellaan nautittavaksi päivittäin ympäri vuoden ylläpitämään tuloksia. Itse katson jännityksellä miten rusketuksen käy, se nyt varmasti muutaman viikon käyttökokemuksella on ensimmäinen asia mitä huomaan!

Swiss Beauty Pearlsit ovat itseasiassa juuri tällä hetkellä Swiss Clinicin verkkokaupassa tarjouksessa 49 eurolla (norm. 79eur) ja mikäli helmet kiinnostavat, löytyvät ne täältä

Aiemminhan olen Swiss Clinicin tuotteista testannut mm. Swiss Diet rasvanpolttokapseleita, jotka vähentävät makeannälkää ja antavat energiaa liikuntasuorituksiin, sekä  todella tehokasta Swiss White-hampaidenvalkaisusettiä. Voin lämpimästi suositella näitä molempia tuotteita oman kokemukseni perusteella! 🙂 Tuo Swiss Whitenin on näköjään myös tällä hetkellä tarjouksessa 59 eurolla (norm. 149e). 
Swiss Clinicin valikoimistahan löytyy myös esimerkiksi Swiss Lashes-ripsiseerumia, jota en itse vielä ole testannut mutta kuullut oikein positiivisia käyttökokemuksia. Tuolta sivultahan löytyy mm. useiden bloggaajien kokemuksia tuotteista 🙂
Tuote saatu blogin kautta ja postaus sisältää mainoslinkkejä

2 vastausta artikkeliin “Swiss Beauty Pearls”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.