TJ 3 Kalifornia ja Meksiko!

TJ 3 työpäivää lomaan. Jee! Olen tainnut muuten olla viimeksi toissakesänä yli 2 viikon lomalla, joten kylläpä tämä 3 viikkoa varmasti tekee terää. Hyvää ruokaa, aurinkoa, uimista, vielä kun ne säätkin olisivat myöten 😉 Suomessahan on jo aivan ”talvi” kun tullaan takaisin marraskuussa. Tai no voi melkein alkaa jokatapauksessa laskemaan päiviä jouluun.
Olen mietiskellyt ostoslistaa reissuun ja tullut siihen päätelmään, että todennäköisesti taas sekoan Sephoralla, jossa ostoskoriin päätyy aina jotain totaalisen randomia joten ainakaan sinne ei kannata mitään erityistä listaa laatia. Mietin taas jokunen aika sitten, että yrittäisin etsiä Loseista kevytuntuvatakkia loppusyksyksi, mutten ole miltään jenkkimerkeiltä onnistunut juuri oikeanlaisia netistä löytämään. 
Pitkään oli tarkoitus ostaa Peak Performancen kevyttoppis ja sille olisi jo ollut ihan kivasti käyttöäkin, varsinkin noille lennoille olisi ollut ihan unelmajuttu! No, vaikka mulla jossain vaiheessa oli joku alennuskuponki Stockalle niin en saanut käytyä sitä ostamassa, joten edelleen junnaillaan asian kanssa. Olen päätynyt siihen, että todennäköisesti ostan kokohopean ja siron kokoisen Marc by Marc Jacobsin kellon ja Rebecca Minkoffin laukun. Eikai tässä oikein muuta tarvitse, eikä varmasti tarvitsisi noitakaan. Saa nähdä mitä sieltä todellisuudessa tarttuu mukaan (pelottaa jo valmiiksi että aivan liikaa kaikkea :D).

Sekalaista kuvitusta..
Mä olen semmoinen viime hetken pakkailija. Tiedän ihmisiä jotka aloittavan pakkaamisen jo ainakin viikko ennen reissua, itse taas yleensä edellisenä iltana ennen lähtöä. Ei tulisi kuuloonkaan, että olisin vielä käynyt noutamassa matkalaukkua varastosta. Ehkäpä tänään.. Voisi kerrankin tehdä ”ekan vaiheen pakkaamisen” jo huomenna, niin olisi aikaa vielä perjantaina nukutun yön jälkeen karsia pois mahdollisia turhia juttuja 😀 
Mikäs sen ärsyttävämpää kun kantaa laukku täynnä 70% vaatetta ja tavaraa jota ei ihan oikeasti käytä koko reissun aikana! Ja siis aivan massiivisesta karsinnasta huolimatta käy aina näin! Mikä siinä on?! Sitäpaitsi eikai rantalomalle nyt oikein muuta tarvitsekkaan kun bikinit. Kaiken muun voi ostaa vaikka paikan päältä. Itseasiassa ne bikinitkin pitäisi nimenomaan ostaa sieltä kun kaikki vanhat omat aivan kämäsiä.
 
Nojoo, enää kaksi aamuherätystä ellei lasketa lähtöaamua. Eiköhän niistä selvitä. Sitten saakin koisia muutaman viikon 😉
 
Ihanaa keskiviikkoa!

6 vastausta artikkeliin “TJ 3 Kalifornia ja Meksiko!”

  1. Siis minne te nyt tarkalleen ottaen olettekaan menossa? Losiin ja Meksikoonko? Ihanaa! Muistako väärin, vai olitteko siellä aiemminkin jokunen vuosi sitten? Mikä saa teidät palaamaan samaan paikkaan? 🙂

    1. Joo niihinpä juuri. Olimme juuri vuosi sitten Kaliforniassa, lähinnä siellä asuvat tutut saivat palaamaan ja tuota Meksikoa olimmekin jo miettineet vuodenpäivät 🙂

  2. Moikka! Ei nyt liity yhtään aiheeseen, mutta haluaisin myydä kahdet käyttämättömät xs-kokoiset Kissyt (värit lemon meringue ja light pink) Housuissa on laput edelleen kiinni. On jäänyt semmoinen kuva, että tykkäät Kissyistä, joten ajattelin kysäistä sulta, että olisitko kiinnostunut, ennen kuin laitan housut muualle myyntiin. 🙂

    Ps, Kiitos kivasta blogista!

    1. Kiitos ihana vinkistä 🙂 Mustat olisin voinut ostaakkin, mutta värillisiä farkkuja ei juuri nyt ole hakusessa harmi kyllä! Ostaja kyllä varmasti löytyy. Ihanaa syksyä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.