Colon Cleanser ja Dui Clinic-alekoodi

Kävin viime viikolla moikkaamassa Lauraa Hakaniemen Dui Clinicissä. Laura on nimittäin jo jonkun aikaa sitten muuttanut ihkaomaan uuteen hoitolaan Sörnäisten Rantatielle, enkä ollut vielä ehtinyt käydä katsastamassa paikkaa 🙂
Tarkoitukseni oli hakea pitkästä aikaa Colon Cleanser-kuuri tähän tämän ”diettini”/herkkulakkoni ohelle tukemaan. Colon cleanser on kyllä omasta mielestäni aivan paras tuote ikinä puhdistamaan kaikki moska kehosta. Oman kokemukseni mukaan toimii nimittäin paremmin ja vaivattomammin kuin perinteiset detox-kuurit, sisältökin on pääasiassa vain magnesiumia ja c-vitamiinia.

Olen muuten saanut nyt myös ystäväni koukuttumaan Colon cleanseriin! Superterveellisesti syövä ystäväni kertoi ensin ettei ollut aluksi huomannut kapseleissa tehoa ja tulimme siihen tulokseen, ettei mitään puhdistettavaa varmaan kertakaikkiaan ollut koska itselläni tulos oli aivan päinvastainen. Sitten kaveri oli hetken käyttämättä tätä ja söi pastaa yms ja johan alkoi toimimaan. Loppupäätelmänä siis, että meistä kahdesta minä taidan noin yleisesti olla se kuka syö vähän enemmän moskaa ja tarvitseekin kehonpuhdistusta 😀

Sain Lauralta kokeiluun myös uuden ”laihdutuskahvin” Coffee Slenderin, jonka litkiminen varmasti tulee aiheelliseksi sitten lomalta palatessa.. 😀 Tuo kahvi sisältää tavalliseen kahviin verrattuna enemmän klorogeenihappoa, jota saadaan vihreistä paahtamattomista kahvipavuista. Klorogeenihappo taas vaikuttaa kehon glukoosiaineenvaihduntaan ja auttaa säännöllisesti nautittuna painonhallinnassa.

Ja sain teille myös jakoon alennuskoodin Dui Clinicin verkkokauppaan! Koodi iines14 on voimassa verkkokaupassa lokakuun loppuun asti (31.10.2014) ja antaa tilauksen yhteydessä -20% alennuksen. Itselläni on ollut käytössä Dui Clinicin ihonhoitotuotteita ja olen tykästynyt niihin kovin! 

Omaan mieleeni on ollut esimerkiksi nuorentava yövoide, Sun protection cream (joka lähtee taas mukaan reissuun!) ja ihon kiinteyden palauttava tehoseerumi. Tuo aurinkosuojavoide on ollut aivan ilmiömäinen, geelivoide oli mukana keväisellä Karibian risteilyllä eikä kasvojen iho ollut lähelläkään palamista tehokkaan, mutta silti ei-ihoa-tukkivan voiteen ansiosta. Mikä parasta tuossa, niin ei estä ruskettumista 😉

Ja tosiaan tuota Colon Cleanseriahan löytyy myöskin Dui Clinicin verkkokaupasta. Oikeasti hyvistä tuotteista on aina hyvä jakaa vinkkiä eteenpäin.

Ja tässäpä vielä pinkki vinkki lokakuulle! Dui Clinic nimittäin luovuttaa jokaisesta lokakuun aikana myydystä pinkistä tuotteesta euron Roosa Nauha-säätiölle! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Colon Cleanser ja Dui Clinic-alekoodi”

  1. Minusta suuri osa näistä pillereistä joita syöt aiheuttaa lähinnä lumevaikutusta eli kun syöt niitä niin tunnet olosi erilaiseksi. Vaikka pilleri ei sisältäisi mitään aineita niin pelkkä niiden syöminen aiheuttaa tuollaisen olon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.