Lomapäivä 1 Hermosassa

Nyt alkaa olla jo lomafiilikset kun sai eilisen chillattua ja karistettua lomaväsymykset pois. Käytiin eilen viime vuoden vakkaripaikassa aamupalalla ja otin saman vakion kun viime vuonnakin eli strawberry-banana pancakesit, nami! Loppupäivä chillattiin rantsussa, kierreltiin muutamissa kaupoissa ja illalla oli tarkoitus katsoa porukalla The Walking deadia, mutta nukahdettiin tietysti jo ennen sitä. Ostin jemmaan illaksi nachoja ja Wholefoodsin paikanpäällä tehtyä guacamolea, joka on NIIN HYVÄÄ!! Ostan sitä kyllä jemmaan reilun viikon päästä sitten kun saavutaan sinne meidän talolle joka vuokrattiin loppuajaksi rannasta 🙂

Mutta nyt koneeseen kohti Meksikon Sauylitaa (kirjoitan sen varmaan taas väärin, liian vaikea sana:D), joten palataan taas sieltä jos netti vaan toimii!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.