Home again

Moikkelis moi! Tultiin kotiin viikonloppuna ja olen siitä asti ollut aivan töttöröö aikaerosta. Lisäksi laukut jäi matkalle ja modeemi oli sopivasti kotona itsekseen hajonnut, joten en päässyt lisäilemään kuvia tai nettailemaan kun puhelimella vaan. Vaikka reissailu onkin mukavaa, niin ainakin omasta mielestäni on kyllä mukava vaihteeksi palata kotiinkin; osaa sitten arvostaa niitä elämän kumpiakin puolia, lomailua ja arkea.
Tulee tänne harmauteen paluu silti aina pienenä shokkina. Huudatetaan kotona lisäksi pattereita täysillä ja meinataan silti jäätyä. Koko palelu on varmaan ainoastaan korvien välissä koska palelin eilen työpaikallakin. Vaatii vähän totuttelua, heh! Lisäksi en eilen edes uskaltanut yrittää vetää lomamässäilyn jälkeen farkkuja jalkaan vaan lähdin töihin collegehousuissa.. Kai tuo matkaturvotuskin alkaa kohta laskea, hope so! 😀

Täytyy viimeistään viikonloppuna kuvailla vähäisiä ostoksia (nyt kun sai eilen illalla tuon laukunkin..) ja muutenkin taas palata bloginkin tiimoilta arkirytmiin. Jos nyt ensin kuitenkin yrittäisi saada tämän työviikon pulkkaan 🙂
Kai sitä pitää alkaa taas seuraavaa lomaa miettimään, tämän vuoden kaikki 6 viikkoa onkin nyt sitten lusittu ja näillä pärjättävä ensi vuoteen asti!
Palataan! Halusin tulla ilmoittamaan, että elossa ollaan edelleen. Mukavat tiistait teille 😉

Yksi vastaus artikkeliin “Home again”

  1. Hihhi, kuulostaa koviin tutulta! Opettajani tuli juuri kolmen viikon lomalta Havaijilta. Myös hän kertoi kärsivänsä kauheasta jet lagista. Hän sanoi myös Suomen myrskyn olleen hänelle jonkinlainen shokki. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.