Torstai 13

Yo! Tämän ekan arkiviikon suorittaminen on tuntunut kertakaikkiaan ylitsepääsemättömältä. Onneksi mennään jo torstaissa niin pääsee huomenna pariksi päiväksi lepuuttelemaan. Loman jälkeen alkaa aina odottaa seuraavaa tiettyä ”koitosta”, joka nyt tässä tapauksessa taitaa olla joulu kun ei mitään muutakaan lomaa ole vielä oikein tiedossa. Tänä vuonnahan päästään (tai ainakin me toimistotyöläiset jotka eivät työskentele välipäivinä) nauttimaan oikein ruhtinaallisista viiden päivän vapaista! 
Pari tyhmää juttua tältä viikolta…
  • Harjoittelen nyt jonkun aikaa taas tätä kirjoittelua tänne. Viime päivät on ollut niin yksinkertainen olo töissäkin, luultavasti puolet aivoista jäi sitten kaukomaille tai aivosoluja kärventyi auringossa.. 😀

  • 3 viikkoa  tuli mässäiltyä pääasiassa niin moskaruokaa, että nyt alkaa maksimaalinen herkkulakko. Eikä varmasti tee tiukkaakaan. Ei nimittäin kerrankin oikeastaan edes tee mieli sipsejä! Tosin meksikolaisen ruoan övereistä olen päässyt jo viikko sitten ja nyt kelpaisi jo kunnon quesadilla tai burrito. Harmi ettei Helsingistä oikein saa.

  • Mua raivostuttaa, että nyt sitten on pimeää ensinnäkin kun menen töihin ja tietysti myös kun tulen kotiin töistä. Yritäppä siinä sitten kuvata jotain esimerkiksi tänne blogiin; mahdoton tehtävä! Jos maahan sataisi lunta ja tulisi vähän pakkasta, niin ulkonakaan ei olisi ihan noin hämärää. Mua ei ärsytä kylmyys, märkä tai muukaan tällä hetkellä, ainoastaan tuo pimeys.
Allaolevat kuvat ovat instagramistani (@iines) muutaman viikon aikaisia.
 

Vikalla viikolla alkoi Hermosassa jo tökkimään parin viikon makoilu ja kävin muutamana päivänä hölkkäämässä ylläolevan kuvan alavasemman rantamaisemissa 😉 Kyllä kelpaisi aloittaa jokainen aamu rantalenkillä!

Pannukakut on nykyään vakkari mun lomilla 😀

Alan kahlailemaan läpi matkakuvia kamerasta viikonloppuna ja yritän kyhätä jonkunlaista matkapostausta. Joihinkin reissukysymyksiin olenkin jo kommenttibokseissa vastannut, mutta jos joku askarruttaa Loseihin tai Meksikoon matkustamisen suhteen, niin pistäkää kyssiä tulemaan, vastailen niihin sitten postauksen yhteydessä! 🙂

No mutta nyt töihin, palaillaan!
Ps. Palkkapäivä, jee!

4 vastausta artikkeliin “Torstai 13”

  1. ootko kokeillu Choloa? Siinä sulle kunnon burrito 😉 Siitä on tosin aikaa kun kävin meksikossa, että en oo ihan varma onko täysin authentic, mut hyvää on 🙂

    1. Siis hei itseasiassa en oo! Oon kävellyt ohi ja se on ollut mielessä, mutta täytyy mennä. Patronaksessa oon käynyt mut muistaakseni menu on siellä melko suppea eikä mitään semmosta kunnon mättöä, mut Cholossa näyttäis olevan just mm. burritoja ja sehän on kai samojen perustajienkin 🙂 kiitti muistutuksesta!

    2. Joo se on samojen tyyppien mesta! 🙂 tosi tuhdit burritot on, muita en oo vielä maistunukkaan 🙂

  2. Tää pimeys on kyllä oikeasti niin ärsyttävää! Minusta ainakin tuntuu, että olen ihan masentunut. Täällä kyllä leijailee vähän lunta, mutta niin vähän, että se tuskin jää maahan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.