Boozt.com-alekoodi ja Rebecca Minkoff

Yksi reissuostoksistani oli Rebecca Minkoffin Mini 5 zip-laukku, jota olinkin jo hetken miettinyt. Olen myynyt lähiaikoina pois vanhoja laukkuja, jonka vuoksi kaapista uupuikin laukku johon mahtuisi kaikki oleellinen, eli lompakko, avaimet, puhelin ja muuta pikkuromua. Tuo 5 zip onkin kätevä siitä, että se on ison ja pienen laukun välimuoto; laukkuun mahtuu oikeastaan kaikki oleellinen, mutta ei kuitenkaan kilpkaupalla turhaa romua! Pitääkin tänään napsia laukusta kuvia 😉
Sain teille jakoon alekoodin Boozt.comille, joka on voimassa tänään sunnuntaina ja antaa kassalla -15% lisäalennuksen kaikista tilauksista, myös aletuotteista!

Rebecca Minkoffin laukkujahan löytyy esimerkiksi juuri Boozt.comilta ja malleja tuon suositun 5 zipin lisäksi myös esim Mini Crosbya ja Mini Maciä 🙂 -15% ale esimerkiksi näistä on jo ihan tuntuva! Minkoffin valikoima löytyy Boozt.comista täältä!
Ja tosiaan, alekoodi 15EXTRA antaa -15% lisäalen kassalla ja on voimassa ainoastaan tänään sunnuntaina 16.11. Boozt.comille pääset tästä!
Sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.