Rebecca Minkoff 5 zip ja muut reissuostokset

Ihanaa maanantaita! Hurahtipas viikonloppu taas yllättäen tosi nopeasti.. Nyt vaan sitten pakertamaan uuden viikon kimppuun.

Höpöttelinkin eilen jo jotain tuosta Minkoffin laukusta, joka tarttui reissusta matkaan. Olin harkinnut tuota 5 zip-laukkua jo hetken ja pienen säädön jälkeen onnistuinkin sitten metsästämään tuon mustan Loseista, kyseinen väri tuntui nimittäin olevan jokapaikasta loppu! Sen jälkeen kun olin onnistunut saamaan tämän mustan, aloin jo pohtia kuinka hyvin nude sopisi tämän kaveriksi.. 😀 Ehkä sitten seuraavaksi. Nyt on hetkeksi laukkuvarasto taas täytetty ennenkö raaskin tyhjentää säästötiliä sen verran, että tilaisin sen Balenciagan.. Musta on tullut aivan käsittämättömän pihi!

Laukku näki eilen ensimmäistä kertaa Suomen päivänvalon kun kaivoin sen kaapista ulos kuvattavaksi. Viikolla kun ei kertakaikkiaan ole mahdollista kun ulkona on jo säkkipimeää kun lähden työpaikan ovesta ulos.

Tässä pidän siitä, että hihnaa saa säädettyä sekä lyhyemmäksi olalle heitettäväksi, että sitten olan yli-pituudelle, joten monipuolinenhan tuo kyllä on 🙂

Olen kyllä aivan hurjan tyytyväinen tähän laukkuun! Eikä hintakaan vedä konkurssiin asti.
Vinkkasin eilen tosiaan Boozt.comin Minkoff-valikoimasta, mutta huomasin nyt että itseasiassa Zalandolla on aivan mielettömän hyvä valikoima näitä laukkuja!! Aivan ällistyin kuinka hyvin nimenomaan mustia malleja löytyy valikoimista, ne kun usein ovat kaikkein suosituimpia. Itsekkin metsästin tätä mustaa oikein kissojen ja koirien kanssa, kunnes jouduin säätämään ja tilaamaan laukun Minkoffin omasta verkkokaupasta kaverin osoitteeseen Loseissa.
Zalandossa on vielä toki plussaa, että toimitus ja palautus ovat aina ilmaisia. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Minkoffin valikoiman täältä, mikäli nuo laukut yhtään kiinnostavat!! 🙂

Muutoin reissuostokset jäivät kyllä todella vähille, on tainnut nyt kyllä ihan tosissaan iskeä se pihiys. Ostin muutamat bikinit vanhojen tilalle ja jotain urheiluvaatteita, ripsivärin..ja siinäpä ne taisivat sitten olla.

Noita Rip Curlin bikineitä olin kurkkinut jo viime kesänä netistä, mutta jotenkin se tilaus sitten jäi silloin. Onneksi vielä onnistuin ne sattumalta löytämään. Niken uusi treenitoppi oli myös mielessä ostaa, nuo urheiluvaatteet kun ovat tuolla Atlantin toisella puolella niin huimasti edullisempia. Lenkkareita mietin myös etukäteen, mutten sitten jaksanut kunnolla keskittyä niiden etsintään.

 
Yksi juttu joka jäi harmittamaan, oli tosiaan se Marc by Marc Jacobsin kello jota yritin etsiä hopeisen värisenä ja melko sirona mallina noiden vanhojen vähän isompien rinnalle. Sitä oikeaa ei kuitenkaan kurja kyllä löytynyt mistään, joten etsintä jatkukoon! Eiköhän noilla vanhoilla onneksi vielä ihan hyvin pärjäillä 😀

Mukavat viikon alut kaikille!

Sisältää mainoslinkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Rebecca Minkoff 5 zip ja muut reissuostokset”

  1. Aivan ihana laukku! Olen itsekin ihaillut Minkoffin laukkuja 🙂

    – Krista

  2. Aaah, aivan täydellinen! Tosi kätevä tuo hihna. Itsellä löytyy yksi Minkoffi, mutta noita tulee kyllä aina kuolattua… Haluttaisi saada kaikki värit! 😀

  3. Multa löytyy myös Minkoffin Mac-bag ja ei ole tullut kyllä kertaakaan mieleen, että sitä hihnaa pystyy tosiaan myös lyhentämään. Kiitos tästä vinkistä!! 🙂 Taitaa muuten olla ammattitauti tää piheys, koska teen samaa duunia kuin säkin ja nykyään saan paljon suuremmat kiksit siitä, kun siirrän rahaa säästöön, kuin et ostaisin vaikka uuden laukun 😀 Säästämiseniloa..

    1. Haha nojoo! En mäkään olisi tajunnut tuota hihnajuttua ennenkö eräs myyjä näytti 😀 Olin ennen joo juurikin säästämisen ja sijoittamisen saralla henkilöasiakaspuolella, mutta nyt teen ihan erilaisia juttuja kun sai siitä tarpeekseen. Mutta onneksi, koska oppi itsekkin vähän fiksummaksi noiden raha-asioiden kanssa!! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.