Hermosa Beach, California

Nyt kun aloin käymään näitä Cali-kuvia läpi, niin havahduin siihen kuinka vähän tuli näköjään räpsittyä sieltä kuvia! Suuri osa kuvamateriaalista sisältää ihmisiä joiden kuvia en viitsi tänne lisäillä ilman lupaa, joten näillä nyt sitten mennään.
Kökötettiin tällä kertaa aikalailla koko Cali-osuus Hermosa Beachillä lukuunottamatta yhtä päivää, jolloin piipahdettiin shoppailemassa autolla Santa Monicassa. Kaikki pakolliset turrepaikat kierrettiin läpi viime vuonna ystäväpariskunnan kanssa, joten nyt saatiin keskittyä ihan vain siihen löhöilyyn. Majoittuminen oli hoidettu tosiaan niin, että yövyimme muutaman yön ystäviemme luona ja viimeiseksi viikoksi vuokrasimme taas rannasta talon tämän sivuston kautta. Sama sivusto siis, josta vuokrasimme viimevuotisenkin talon ja itseasiassa tämä talo oli n. 50m päästä tuosta edellisestä. Kahdestaan olisi hotelli voinut olla järkevämpi vaihtoehto, nimittäin kun mennään reippaasti tuhannen euron paremmalle puolelle, niin alkaa majoitukset kahdella jaettuna kustantaa jo melkoisesti! ;D
Talon/asunnon vuokraus tuosta strandiltä nyt ei ole mitään kovin halpaa ihan sijainninkaan vuoksi, muttei toki hotelliin verrattuna kohtuuttoman kallistakaan. Meitä oli 4 henkeä ja maksoimme kahden makkarin kämpästä viikolta vajaat 2000euroa. Tuommoisen kun haluaisi ostaa, niin ei ihan muutama miljoona vielä riittäisi. Pakko mainita, että näkymä oli kyllä aivan mieletön; allaolevat kuvat on nimittäin napsittu meidän olohuoneen edustan parvekkeelta! Viimevuotinen talo oli kyllä aivan priimakuntoinen, mutta se ehdittiin juuri varata ennen meidän reissua ja jouduimme ottamaan tämän toisen, jossa ei tosin myöskään mitään sen kummempaa vikaa ollut, vaikka se aikaisempi oli kyllä vaan kivempi 😀

Meillä oli yhtenä iltana tosiaan barbeque auringonlaskun aikaan kämpän kattoterassilta. Kelpaisi tosiaan asustaa noinkin hulppeasti 😉 Nuo pannukakut ovat muodostuneet aikamoiseksi traditioksi mun lomilla, eipä niitä sitten tule kovinkaan kotona syötyä, joten kyllä lomalla kelpaa mässäillä. (T. Iines joka kävi ihan syystä lataamassa eilen salikortinkin..)
Tuossa rantaviivalla tarttui tosiaan viimeisellä viikolla parit aamulenkit, en saisi kotona ikinä itseäni niskasta kiinni liikkumaan ennen töitä! Tai saisin varmasti, mutta siinä tapauksessa täytyisi varmaan herätä jo 4h ennen töihin lähtöä. Pakko kerrankin sanoa, että reilun kahden viikon makoilun jälkeen oli kyllä aikamoinen ikävä liikuntaa tuolla loman viimeisellä viikolla.
Tänä vuonna asui tosiaan Halloweenkin meidän kohdalle ja kävimme illalla kiertelemässä Hermosan Halloween-meininkiä. Tuon seudun juhlijoilla ei ollut tosiaan ihan pikkurahasta puutetta koristelun suhteen ja harmittaa että jätin kameran kotiin tuona iltana!!
Meille osui reissun suhteen ihan kamala tuuri sään kannalta. Marraskuuksi saimme nauttia n. 30c-keleistä, joten ei tarvinnut päivisin palella ainakaan. Iltaisin sai sitten tosin lähestulkoon pistää nahkatakkia päälle.
Saapi nähdä, että koittaako Cali taas sitten ensi syksynä! Muutenkin pitäisi nyt vissiin alkaa kyhäilemään jotain reissusuunnitelmia kasaan, eihän tästä talvesta nyt muuten tule mitään! ;D
Ps. Mun reissun ehkä suurin ruokayllättäjä oli (uskokaa tai älkää) Cheesecake factoryn Shrimp Scampi. Ei hitto! Maistakaapa ihan tosissaan jos käytte Cheesecake factoryssä !!!

15 vastausta artikkeliin “Hermosa Beach, California”

 1. Ihan mahtavan näköistä!!! Oli varmaan ihan huippu reissu 🙂 kai kävitte bechia pelaamassa kun nuo verkotkin ihan kiven heiton päässä?!? 😀 ja olemme itsekin suunnittelemassa reissua, joten voisitko heittää suurin piirtein budjetin millä toteutitte reissunne?

  1. No itseasiassa ei käyty! 😀 EI ollut talon varustuksessa palloja, eikä tuolla oikein voinut mistään vuokratakkaan. Haluatko siis budjettia Calin osaalta vai koko höskän? Calin osuus oli majoituksineen ja lentoineen n. 1100e/hlö suunnilleen ja siihen päälle Meksiko vajaat 600e eli suurinpiirtein siis majoitukset ja lennot joku alle 1800e koko höskä. Toki oltiin kavereiden luona 3-4 yötä, eli niiltä öiltä ei maksettu mitään majoituksesta 🙂

  2. Oho, kuvittelin paljon kalliimmaksi tuota lystiä, mutta ei kyllä aivan hirvittävä raha ole kun niin kauas kolmeksi viikoksi pääsi 🙂 Kiitos sinun, matkakuume on totisesti iskenyt! Huono puoli vaan, kun poikaystävällä kestää lentopallokausi otollisimman lomailuajan yli (syys-huhtikuu) 🙁 Kuitenkin Suomen kesä on ihan ok, paitsi jolloinkin on silloin lähdetty reissun päälle kun muulloin ei ole oikein mahdollisuutta.

   Olemme eri kaupungista, mutta kiinnostaisi paljon tietää, että paljonko teidän asuntoprojekti tuli maksamaan? Siis asunto + remppa kuluineen? Sellainen suuntaa antava summa?

  3. Ei nuo omatoimireissut ihan kamalasti kustanna jos vähän seurailee budjettia ja lentotarjouksia! Koko asunto remppoineen oli jotain vajaat 210 000e suunnilleen 🙂 IHanaa syksyä sulle!

 2. Pakko mainita, ihan ystävälliseen sävyyn, että lähes jokaisessa lauseessa on sana "tosiaan." Varmaan tulee ihan huomaamatta, mutta ehkä kannattaa kiinnittää jatkossa siihen huomiota! 😀

  1. Hahha, no enpäs ollut huomannut. Mulle tulee aina näitä kompia kun aamulla klo6 kirjoitan silmät ristissä 😀 Kiitos huomiosta hehe.

 3. Miten ihania kuvia! Onneksi söin juuri, muuten noita ruokakuvia katsellessa olisi voinut nälkä yllättää! 😀 Näköjään oot saanut kivan rusketuksenkin.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.