100 mekkoa 13,95e!

Pikkujoulukausihan alkaa käydä ihan näillä näppäimillä kuumimmillaan ja monella on varmaan ajankohtaista metsästää asua firman kekkereihin ja muihin syksyn kinkereihin. 
Huomasin, että Nellyllä on lähtenyt käyntiin aivan huisi kamppis jonka myötä 100 mekon hinta on alennettu vain 13,95euroon (täällä!). Aivan erinomainen mahis bongata mekkoja juurikin pikkujouluihin tai sitten muuten vaan jemmaan odottamaan sopivaa juhlaa. Mukana kamppiksessa oli myös värikkäämpää mekkoa, esimerkiksi vaikka talven kaukomatkalle! 14 euroa kun on aivan naurettavan halpa hinta! Esimerkiksi musta perusmekkohan nyt on vaatekaapissa aina varma valinta vaatekriisin iskiessä 😉

Omia mekkopoimintojani. Koot ja parhaimmat mallit hupenevat varmasti nopeasti, joten kannattaa toimia kamppiksen suhteen. Vielä nyt näytti kokoja olevan ihan reippaasti. Koko mekkovalikoiman ja myös ylläolevan kollaasin mekot löytyvät tosiaan täältä!
Ja hei muuten! Huomasin, että Nellylle on koottuna kuumia joululahjavinkkejä (ja ihania kollaaseja) mm. poikaystävälle, siskolle, tyttöystävälle, ”tytölle kenellä jo on kaikkea”ja you name it! Aivan uusi juttu mulle. Jos lähipiirin lahjat tuottavat päänvaivaa, niin kurkatkaa ihmeessä tuo lahjaosio täältä! 🙂
Sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.