Sunnuntai 23 ja höpinää ripsistä

Huomenta ja aivan ensinnäkin kiitos kaikille jotka innostuivat kommentoimaan perjantaiseen postaukseen. Todella mukava huomata kuinka moni innostui jakamaan ajatuksiaan aiheesta ja vastailinkin eilisen aamupäivän kommentteihin! 🙂
Viikonloppu on vierähtänyt taas ohi aivan hujauksessa kuten tavallista. Eilinen hujahti taas nimittäin lähinnä siivotessa, kuten nykyään mun kaikki viikonloput. En jaksa ymmärtää miten kaksi ihmistä ja kaksi koiraa saa aina ihan muutamassa päivässä kämpän ihan sikinsokin, vaikka kuinka yrittää pikkuhiljaa siivoilla.
Meidän hauvat oli ihan hepulionnellisia perjantaina lumesta ja pihan lapset oli heti tehneet lumiukkoja sun muuta talvijuttua pihaan. Onnistuin tietty pilaamaan UGGsit loskassa kun en ollut tietysti tajunnut perjantaina lukea säätiedotuksia, enkä ollut lainaan tietoinen mistään lumimyräkästä. Kai ne nyt jotenkin saa vielä pelastettua 😀 Eipä paljoa auttanut maksimaaliset kosteussuojat.

Otin viime viikolla käyttöön reissuostoksena mukaan tarttuneen Benefitin They’re Real!-ripsivärin ja ei vitsit, en muistanutkaan kuinka hyvä se on! Kuminen harja levittää väriä juuri omaan makuuni sopivasti (eli paljon, jolloin ripsistä tulee näyttävät :D) ja saa ripset aisoihin. Esimerkiksi Estee Lauderin Sumptuousiin verrattuna poispeseminen tuottaa hieman ongelmia, mutta kai se on sitten sen arvoista. Ripset on kyllä mulle niin pakkomielteen paikka, eikä ripsivärin levitystä tai ripsien fiksausta voi jättää puolitiehen. Tihrut ripset ovat jotenkin (ainakin siis itselläni) karmeaa katsottavaa, vaikken nyt varmasti asiaan muilla kiinnittäisi huomiota. Joillekkin on pakkomielle laittaa kulmakarvat tai meikkipohja täydellisesti, mulle taas ripset.
Välillä jännittää lähteä testailemaan uusia ripsareita, koska pettymys on aina niin suuri sen ollessa huono tai jos ”ripsitulos” on pettymys. Hyvä ripsiväri taivuttaa samalla ripset kaareviksi ilman mekaanista taivutinta ja levittyy tasaisesti tyvestä aina ripsen kärkeen. En edes omista taivutinta tai muista omistaneeni ala-asteen jälkeen. Joissain ripsiväreissä (useimmiten pidentävissä) on todella ohut massa, jolloin se tosiaan levittyy ohuena kerroksena koko ripsen pituudelle, muttei taas anna yhtään volyymia ja kun löytää semmoisen juuri oikeasti levittyvän ja massaa antavan, niin siitä pitää kyllä sitten myös kiinni.Tämmöisiä ovat juuri esimerkiksi tämä Benefitin, Givenchyn Effet extension ja Sensain Volumising 38c.
Olen nyt reilun kuukauden pitänyt taas ripsiseerumikuuria ja alkavat tuloksetkin pikkuhiljaa näkymään kun on ollut Maylash reissussa mukana 😉

Onko teillä samantyyppisiä outoja ”kriteereitä” ripsivärin valinnassa vai meneekö mikä vain?

Nuo ovat muuten nyt niitä pakastekuivattuja mansikkalastuja, joista puhuin aikaisemmin. Lastuihin ei ole lisätty väriaineita, sokeria tai lisäaineita ja tuo maku on oikeasti todella voimakas mansikka! Ihan superhyvä lisuke esimerkiksi sitten jogurtin kanssa tai puuroon, itse testasin nyt viikonloppuna molempiin. Hinta oli reilu 2e ja löytyi S-Marketista samasta hyllystä pähkinöiden kanssa. 
Tulin äsken juuri salilta ja nyt suihkuun! Täytyy myös alkaa (yllätys, yllätys) pyykkäämään ja vaihtamaan petivaatteita. Jospa sitä sitten illan suussa ehtisi hetken vähän rentoutua!
Ihanat sunnuntait sinne!

 

Postaus sisältää mainoslinkin.

10 vastausta artikkeliin “Sunnuntai 23 ja höpinää ripsistä”

 1. Tällä hetkellä ainoa ripsari, minkä kelpuutan on lumenen blueberry curl waterproof 🙂 Vedenkestävä siksi, että se taas on ainoa, joka pitää taivutukset.. Ripsiväri on nimittäin pyhä asia 😀
  Aikoinaan tykkäsin ihan tosi paljon maybellinen kumikammallisesta, mutta kun se lopetettiin löysin tuon tilalle. Seerumina menee revitalash 🙂

  1. Siis ehdottomasti on pyhä asia! Noista Lumenen ripsareista ei kauheasti ole vielä kokemusta, mutta täytyy ehkä joskus testata 😉 Revitalashkin on kyllä best!

 2. En oo aikoihin ripsaria käyttänyt koska ripsipidennykset mutta mun lemppari on ikuisesti maybellinen great lash! 😀 halpa ja hyvä. Sensai 38 on myös hyvä, Vaikka siitä sulla varmaan Kokemusta onkin 🙂 – suvi

  1. Haha, en ole käyttänyt Great lashiä sitten ala-asteen, en edes enää muistanut sitä! Pitäisi joskus testataa vanhojen muistojen kunniaksi taas ;D

  2. Siinä on niin pieni se harja, että se tavoittaa hyvin jokaisen ripsen 🙂

 3. Mulla on aivan järkyttävä pakkomielle ripsiin 😀 täysin samat kriteerit kuin sinulla eikä ole yks tai kaks kertaa kun olen pessyt koko meikin pois vain sen takia, että ripset sattuu sojottamaan minne sattuu 😀 sitten niitä sörkitään hammastikkujen kanssa suoriksi. Harvemmin uskallan vaihtaa ripsiväriä jotta en pety. Joten I feel you!
  Veronica

  1. Mä olen myös joskus pessyt pois jos tulos on ollut kauhea!! 😀 ja pinseteillä myös niitä joskus sörkin jos menee ihan päin honkia tai klimpeiksi ahahha! Uuden testaaminen kyllä joo aina vähän jännittää, että mitä tästä nyt tuleekaan 😀

 4. Mulla sama ripsiväri. Mutta on hankaluuksia saada poistettua sitä ripsistä, mitä silmämeikinpoistoainetta käytät ripsivärin poistamiseen ? 🙂

  1. Mä pesen ihan semmoisella Lumenen vaahtoavalla naamanpesuaineella ja sit jos jää tuota silmiin, niin vanulla ja kosteusvoiteella pois. Tuo on kyllä kertakaikkisen hankala poistaa, ainut miinus! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.