Alennuskoodia Fitnesstukku.fi:hin!

Hellurei! Tiedän että teihin lukijoihin lukeutuu monia itsestään ahkerasti huolta pitäviä naisia (mikseipä myös miehiä!) ja ajattelin, että teitä voisi kiinnostaa alennuskoodi Fitnesstukkuun, jonka sain blogilukijoilleni jakoon.
Vaikken itse tosiaan mikään lisäravinteiden himokuluttaja olekkaan, niin tulee melko säännöllisesti salitreenien yhteydessä vedettyäkin sillon tällöin proteiinia myös jauheena. Lisäksi on itselläni ollut Questbarit koko viime kevään ja kesän laukun pohjalla, kunnes Jenkkireissulta ostettu laatikko patukoita hupeni, enkä tiennyt että noita maailmalla huisin suosion saavuttaineita patukoita saa tilattua täältä Pohjolastakin 😉 Questbareissahan ei ole lisättyä sokeria ja maku on muihin maistamiini prodepatukoihin verrattuna aivan ylivertainen!! Vastaavanlaisia patukoita ei markkinoilla ihan kamalasti ole tosiaan tarjolla. Ehdoton lempparini Questbareista on Apple Pie, joka ihan oikeasti maistuu omenalle ja olin niihin keväällä oikein koukussa haha!
Hiusvitskujen lisäksi olen nyt reilun kuukauden syönyt myös pitkästä aikaa Omega 3-kapseleita ja nyt olisikin tarkoitus pitää kalaöljykuuri ainakin ensi kesään asti kun ei tosiaan tule kalaa syötyä aivan niin usein kun suositukset kehottaisivat.

Olen muutamia kertoja aikaisemminkin eksynyt Fitnesstukulle, mutta nyt innostuin alennuskoodin tiimoilta kahlailemaan sisältöä läpi vähän ahkerammin ja olen todella iloisesti yllättynyt kuinka kattava valikoima tuolta löytyy ihan myös vitamiineja, Omega 3:sia, ruokatarvikkeita ja muutakin kuin pelkkää ”fitnesstavaraa” 🙂


1. Erityisesti naisille suunnattu Fit&Smart-proteiinilisä täältä.
2. Makeanhimoa hillitsevät, rasva-aineenvaihduntaa kiihdyttävät ja kofeiinin avulla piristävät Mega Fat burner-kapselit täältä.
3. Questbar-patukat täältä.
4. beta-Solar-rusketuskapselit täältä.
5. Monikäyttöinen kylmäpuristettu kookosöljy käytettäväksi sisäisesti ruoanvalmistukseen taikka ulkoisesti esimerkiksi ihonhoitoon täältä.
6. Suorituskykyä parantava Pinked PWO-tehonlisääjä paljon treenaavalle naiselle täältä.

Sain teille tosiaan jakoon alennuskoodin Fitnestukkuun! Koodi GETFITSTAYFIT antaa 10€ alennuksen kaikista vähintään 30€:n tilauksista, eli aivan mieletön ale!!! Koodi on voimassa keskiviikkoon 27.11 saakka ja pääset hyödyntämään sitä tästä!


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.