Mytheresan himotuksia

Klikkasin itseni viikonlopun ajankuluksi selailemaan Balenciagaa, sekä metsästämään eräitä nilkkureita ja onnistuimpa samalta Mytheresan selailulta löytämään jos mimmoisia muitakin himotuksen kohteita. Alkusyksystä harkitsin ensin ostavani Acnen Canada-huivin vielä mustana, kunnes sitten löysin sen H&M:n kashmirhuivin, joka on ollut koko syksyn ihan lemppari. Vaikka tuo Canada nyt löytyykin ihan vähintään jokatoiselta vastaantulijalta, niin kyllä siitä vielä toinen väri tekisi mieli ostaa! Alkaa pikkuhiljaa nimittäin se harmaa jostain syystä kyllästyttää, vaikka harmaa melko neutraali väri nyt onkin 😀
Mytheresassa näytti olevan Canadaa tummansinisenä ja maastonvihreänä, näistä kahdesta tuo maastonvihreä olisi kyllä kovin mieleinen..tai no miksei toki sininenkin! En ollut bongannut aikaisemmin UGGseja tuommoisena nudena/roosana ja päässä alkoi heti pyöriä, kuinka nuo sopisivat yhteen tismalleen samanvärisen Miu Miu:n laukkuni kanssa talvipakkasilla (tai sitten tuon Balenciagan pussukan kanssa ;)). Mutta jos seuraavat UGGSit hankin, niin olen päättänyt niiden olevan nuo mustat Bailey buttonit. Mutta saahan aina haaveilla!
Ette tiedä kuinka monta kertaa olen raahannut itseni tuonne Mytheresaan kurkkimaan tuota mustaa Balenciagaa! Joka viikko varmaan jo melkein parin vuoden ajan! Olisi varmaan jo tässä ajassa päässyt helpommalla jos olisi tilannut koko pirun laukun 😀 En ymmärrä miksi täytyy olla niin pirun pihi. Onhan tässä toisaalta kohta veronpalautuksetkin tulossa..
En muista miloin olisin viimeksi herännyt maanantaina näin väsyneenä. Nyt vaan kumotaan sitä kahvia ja raahtudutaan pysäkille, that’s how we roll.. 😀
sisältää mainoslinkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Mytheresan himotuksia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.