Beautifying Dry Oil; öljyhoitoa talvi-iholle

Muutamaan otteeseen olen täällä pauhannut siitä, kuinka ihoni on varsinkin talvisin kovin kuiva ja suihkun jälkeen saa kyllä olla läträilemässä ties millä rasvoilla ihan reippalla tahdilla. Jotenkin puistattaa ajatus etten lainkaan rasvaisi pakkasilla ihoa suihkun jäljiltä, se tunne kiristävästä ihosta on nimittäin aivan karmea!
Yritänkin nyt myös ihan tämänkin seikan vuoksi tankkailla sisäisesti juurikin niillä Omega 3-kapseleilla ja muilla hyvillä rasvoilla, esimerkiksi pähkinöiden muodossa, jospa nämä pienet lisäykset ruokavalioon auttaisivat myös tuomaan näitä plussapuolia ihoon, vaikken mistään varsinaista iho-ongelmista ole tuota kuivuutta lukuunottamatta kärsinytkään. Mutta onhan se totta, että kauneus lähtee sisältäpäin ja juurikin ruokavalio heijastuu useinkin myös herkästi ihoon, rasvainen roskaruoka puskee läpi ihohuokosista ja sitä rataa..
Sain syksyllä testiin muutamia syystuotteita Yves Rocerilta ja yksi niistä oli YR:n Beautifying Dry Oil vartalolle. En kertakaikkisesti muista milloin olisin viimeksi öljynnyt ihoa suihkun jäljiltä tai ylinpäänsä käyttänyt vartalolle öljyä, ellei nyt lasketa aurinkoöljyjä joilla on tullut joskus lortattua kovin ahkerasti tai kasvoille tarkoitettuja öljytippoja 😉

Öljyt ovat muutenkin nykypäivän juttu, vielä 10v sitten ei olisi voinut kuvitellakkaan lotraavani tukkaan lähes päivittäin öljyillä ja nyt Maroccanoil kuuluu ihan vakiovarustukseen kylppärissä! Ja tästä tuli mieleen jo joskus ajat sitten, että joskus muutamia vuosia taaksepäin hiuspuuterit olivat ”se juttu”, jonka jälkeen tulivat kuivashampoot ja juurikin öljytuotteet hiuksille. Mikä mahtaa olla seuraava villitys?

Pakko sanoa, että tykästyin tähän kuivaöljyyn aivan valtavasti! Pelkästin ensin tahmaavaa jälkeä, mutta öljy on imeytynyt todella hyvin ihoon suihkun jälkeen ja suihkupullolla onnistuu levityskin todella helppoa. Vartalo jää öljyn jäljiltä hehkuvan kauniiksi.

Tuotetietoa lainattuna Yvesin sivuilta: 
Miellyttävä kuivaöljy imeytyy nopeasti ja ravitsee ihoa huipputehokkaasti jättämättä sille rasvaista pintaa. Iho tuntuu silkinpehmeältä ja näyttää ihanan heleältä. Sisältää brasilialaisen andirobapähkinän öljyä, jonka omega-9-rasvahappopitoisuus on huomattavan suuri. Se antaa iholle ihanan pehmeyden ja hyvän olon. 

Suosittelen todella lämpimästi testaamaan, jos siellä ruudun toisella puolella on samanlaisia korppuihoja kun täällä Käpylän päässä! 😀
Öljy löytyy Yvesiltä täältä!

Tein ennen reissua tilauksen Yvesille mm. reissun aurinkorasvat ja kasvojen itseruskettava mielessä ja samalla tilasin kolmin kappalein noita aivan parhaita kynsilakkoja kivoissa syksyisissä sävyissä. Olen sanonut sata kertaa ja sanon vielä sadannen ja yhden kerran lisää, että nuo kynsilakat ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan aivan parhaita! (Löytyvät siis täältä!) Kestävyys on aivan omaa luokkaansa ja sävyjä on lukuisia kivoja. Omasta kylppäristäni löytyy noita Yvesin kynsilakkoja kahdeksan kappaletta 😀

Nyt on savenvärinen, burgundinpunainen ja vaalea roosa lakka varastossa 😉 Tuota savenharmaata ehdinkin jo melko aktiivisesti käyttää ennen reissua!

Huomasin, että Yvesillä on tämmöinen etuvoimassa vielä tämän päivän ja huomisen, eli 27.11 saakka. Koodi CRAZYX2F antaa siis 10 euron kerta-alennuksen kaikista vähintään 39,90 euron tilauksista! 🙂
Yvesille tästä!
Sisältää mainoslinkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Beautifying Dry Oil; öljyhoitoa talvi-iholle”

  1. Myös Dermosililla on tosi hyviä tuotteita. Itselläni on tällä hetkellä käytössä sarjan ihovoide ja suihkusaippua, eivät kuivata ihoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.