Black Friday ja shoppailukoodeja+tärppejä!!

Tänään vietetään ympäri maailmaa vuoden ehkä kovinta shoppailupäivää (no ehkä jossei joulualejen ekaa päivää lasketa :D) eli Black Fridayta! Black Fridayn myötä ostoskeskuksissa ja nettikaupoissa on käynnissä huimia alennuksia, joista ajattelin koota teillekkin pienen paketin 🙂

Nelly.com tarjoaa tänään alekoodilla -10% alennuksen kaikesta ja tarjous on voimassa vain tänään perjantaina 28.11. (Alekoodi ei kuitenkaan koske seuraavia merkkejä: Elvine, Tiger, UGG Autralia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Carin Wester, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply Ralph Lauren, Parajumpers, Alpha Industries ja Dagmar.)

1.  Kello Marc By Marc Jacobs täältä (itseltäni löytyy juurikin tämä sama!! :)) 2. Kello Marc by Marc Jacobs täältä 3. Kello Marc by Marc Jacobs täältä 4. Kello Michael Kors täältä 5. Dr. Denim-farkut täältä 6. D.Brandin untsikka täältä (itseltäni löytyy myös tämä sama hehe) 7. Laukku Michael Kors täältä 8. Lompakko Michael Kors täältä

Ihan superjuttu, että Nellylle on tullut noita Marc by Marc Jacobsin kellojakin nyt muun kokoelman ohelle! 🙂 Koodi BLACKFRIDAY antaa tosiaan tänään tuon -10% alennuksen ja on aivan loistava tilaisuus tilata esimerkiksi jotain suurempaa (vaikkapa pukinkonttiin, esimerkiksi itselleen ;)), josta tuo prosentti on ihan kiva summa pois! Nellylle tosiaan tästä

 

Yves Rocher taas tarjoaa valitseman tuotteen puoleenhintaan, eli -50% alennuksella! Lisäksi Yvesillä on käynnissä arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa 1000 euron arvosta joululahjoja Booztilta ja Yves Rocherilta. Kisa löytyypi täältä!

1. Korallinen huulikiilto täältä 2. Arganöljy-vartalovoide täältä 3. Itseruskettava kasvoille täältä 4. Suihkutettava itseruskettava vartalolle täältä 5. Arganöljy-suihkuöljy täältä (itselläni on ollut tätä ja suosittelen todella lämpimästi! :))

Yvesin alennus koskee ensimmäistä ostoskoriin klikattua tuotetta ja on voimassa 28.11-1.12 eli vielä ensi maanantain. Yvesille tästä!

Membersillä on taas vielä muutaman tunnin voimassa Marc By Marc Jacobsin kamppis (!!!!), mutta sen lisäksi Black Fridayn kunniaksi kamppiksia mm. Björn Borgilta, Adidas Originalsilta, Onenessiltä ja Pearls of Londonilta. Membersille tästä!

Vielä viimeisenä; Ellos tarjoaa -20% alennuksen kaikista parfyymeistä, kaikkien merkkien treenivaatteista ja -kengistä, alusvaatteista, yöpuvuista ja jouluvaloista koodilla 305720 . Tarjous on voimassa 28-30.11. Ellokselle tästä!

Tulipas siinä pläjäys! Toivottavasti näistä on teille iloa vaikkapa juuri jouluostoksia tehdessä. Kivaa Black Fridaytä! 😉

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Black Friday ja shoppailukoodeja+tärppejä!!”

    1. No mun mielestä se on esimerkiksi Korsin kellosta tai muusta isommasta hankinnasta melko huima ale, niistä kun ei yleensä mitään aleja ole 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.