Hiusjuttuja ja lisää alennuskoodeja!

Heissulivei! Yritän ehtiä vastailla kommentteihin tänä viikonloppuna, en kertakaikkiaan ole muussa tohinassa tässä arkena ehtinyt. Kaikesta hässäkästä huolimatta koko viikko on mennyt jotenkin erityisen mukavasti ja ollut poikkeuksellisen hyvä fiilis, vaikka iltaisin onkin ollut väsy. En tiedä mistä moinen johtuu! 😀

Lähiviikot olen noudattanut viikonloppuja lukuunottamatta kevyempää ruokavaliota ja karsinut pahimmat ”raskaat ruoat” pois, vakka torstaina tulikin käytyä pitkällä lounaalla ahtamassa Pasilan Factoryssä lounas (joka on muuten aivan paras!). Olen jäänyt niin koukkuun siihen kreikkalaiseen juguun, että yleensä olen iltaisin pistänyt jugu-hedelmämössön naamaan ja töissä on tullut syötyä lounaalla lähinnä salaatteja.

Reissun myötä sai tukka hieman vaalennusta kaiken auringossa makoilun seurauksena, joten astetta blondimpana taas vaihteeksi mennään. Samalla tyvivärini pääsi haalistumaan ja joku varmaan pohjalla ollut punertava sävy pääsi sieltä sitten loistamaan (ja siis itseasiassa myös keltainen), joten nyt on ollut viimeisen kuukauden todellinen hopeashampoo- ja sävytekuuri päällä. En voi nimittäin sietää itselläni punertavuutta tukassa ja meinasin jo alkaa reissussa tihrustamaan itkua tästä asiasta.

Yritän venyttää kampaamokäyntia vielä kuukauden, joten onneksi noita keltaisuutta taittavia hopeajuttuja löytyykin kotoa kaappien uumenista ihan reippaasti. Aivan käsittämätöntä, että jo yksi pesukerta voi vaikuttaa hiusten yleisilmeeseen niinkin paljon!

Nuo Goldwellin sävytteet 10V ja 10BS ovat olleet käytössä jo vuosia, mutta todella epäsäännöllisesti. Olen todella huono käyttämään hopeajuttuja säännöllisesti, vasta sitten kun on vasta aivan ”pakko”. Sävytteet ovat kuitenkin todella tehokkaita, samoin tuo Bonacuren hopeashampoo joka on näistä shampoista ollut aikalaila aina vakio-ostos. Tuon Clairolin hopeashampoon taas sain kaverilta kesken matkan kun iski kriisi tämän keltatukan kanssa. Tuo on kyllä myös aivan megatehokas kun antaa vaikuttaa muutaman minutin!

Lähtihän se pahin keltaisuus taas pois ja yritetään sinnitellä kampaamokäynnin kanssa sinne joulun jälkeen tai jopa tammikuun alkuun, vaikka alkaakin jo perus hiuskriisi kolkuttelemaan.. Olen tässä yrittänyt epätoivoisesti miettiä, että mitä sitä seuraavaksi sitten keksisi 😀
Ja hei.. näköjään nämä Black friday-tarjoukset vain huipentuvat!
Nellyllä on nimittäin tänään ja huomenna kaikki -20% koodilla BLACKFRIDAY !!! Nyt viimeistään kannattaa hyödyntää tuo koodi! Tarjous on voimassa huomiseen sunnuntaihin klo22:00 saakka ja poissuljettuna ovat samat merkit kun eilisestäkin tarjouksesta. Omat poimintani koodin käyttämiseenhän listasin eilisessä postauksessa. Lisäksihän Nellyllä on tuo kamppis kengistä jotka lähtevät hintaan 22,95 täällä, sekä paljettikoristeisia mekkoja -25% täällä.

Nellylle tästä!

Lisäksi Ellos tarjoaa koodilla 305722 30€ alennuksen yli 80€ tilauksista. Tarjous on voimassa 30.11 saakka.Koodi on kertakäyttöinen eikä sitä voi yhdistää alennustuotteisiin, ”Guest Designer” tuotteisiin, elektroniikkaan tai Ellos Matkoihin.

Ellokselle tästä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

2 vastausta artikkeliin “Hiusjuttuja ja lisää alennuskoodeja!”

  1. Olen myös yrittänyt taistella tuota hiusten keltaisuutta vastaan! Enkä vieläkään ole löytänyt mitään loistotuotetta 😀 joten osaatko sanoa, että mikä noista on toiminut sinulla parhaiten? 🙂 tai jotain muita tuotteita? 🙂

    1. No shampoista tuo Clairon jota ei vissiin kyllä Suomesta saa, mutta nuo Goldwellin sävytteet ovat ihan supertehokkaita! 10V on violetti vaahto ja 10BS on beige silver, eli noita kahta tai toista kannattaa testata! Taittaa keltaista tosi tehokkaasti kun antaa vaikuttaa jonkun aikaa !:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.